H "μεγαλοπρεπής" πρεμιέρα της Μενεγάκη! O πρώτος της καλεσμένος!

Τα κόκκινα χαλιά έχουν στρωθεί, η μπάντα παιανίζει, οι υπεύθυνοι του καναλιού ρένουν με λουλούδια το διάβα της... Ε, ναι ,λοιπόν, έφτασε η μεγάλη μέρα...

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά και στο ολοκαίνουργιο της studio, εντελώς copy paste με αυτο της Ellen DeGeneres, καλωσόρισε τους τηλεθεατές της.

Η παρουσιάστρια ανανεωμένη και φανερά αγχωμένη, δήλωσε: «Καλησπέρα σας και καλή σεζόν και καλό μας χειμώνα, γιατί φτάσαμε 9 Οκτωβρίου για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα. Το πρώτο μας καλωσόρισμα στο νέο μας σπίτι και ξέρω ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι η Ελένη αλλάζει, σκηνικά, πράγματα, πως θα είναι… Κοιτάξτε θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε και να τα χορτάσουμε μαζί. Φέτος έχω σκοπό να είμαι πολύ κοντά σας, στο σπίτι σας, στη γειτονιά σας» και αμέσως καλωσόρισε τον πρώτο της συνεργάτη, έναν παλιό συνεργάτη της, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος έχει την δική του κινηματογραφική αίθουσα. Την ώρα λοιπόν που έκατσε στον καναπέ με τον Θοδωρή, είχε ένα ατύχημα!

Δείτε το σχετικό βίντεο!
 

 

Πρόβαλε στην έναρξη της πρεμιέρας της ένα απολαυστικό βίντεο με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η Ελένη μεταμφιέστηκε και εκείνη προκειμένου να μην τους αναγνωρίσει κανείς και πήγαν στο κέντρο της Αθήνας, περπάτησαν στην Αθηνάς και την Ερμού και είπαν και ένα τραγουδάκι!

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη με άλλο στυλ και μελαχρινή και θα πάθετε πλάκα!

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωση την ανατροπή που είχε στην εκπομπή της!

Η Ελένη, όπως είπε είχε κανονίσει να έχει καλεσμένο ακόμα ένα πρόσωπο μαζί με τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά τι έγινε;
Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Θα ήταν κοντά μας ο Στέφανος Μιχαήλ, ο πρωταγωνιστής του "Τατουάζ" με τον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι και πήγαμε την πρεμιέρα μία εβδομάδα μετά εκείνος έπρεπε να συνεχίσει τα γυρίσματά του…» και αμέσως τον είδαμε στην οθόνη μας μέσω skype!

 


Ο Απόστολος Γκλέτσος δεν πρόλαβε να κάτσει στο πλατό της παρουσιάστριας και είπε: «Με κολάζεις με τα πόδια σου»! Η Ελένη του είπε: «ναι πες μου ότι με προσέχεις»! Και ο Απόστολος της τόνισε: «Θα σου προωθήσω τα μηνύματα των φίλων μου από τη Στυλίδα… Ρε φιλενάδα κολάζομαι…»!

Ο ηθοποιός μίλησε στην Ελένη για την επιστροφή του στην τηλεόραση!

«Μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, αλλά η δουλειά του Δημάρχου περισσότερο. Τα χρήματα που θα πάρω από τη σειρά,  θα πάνε όλα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η συμμετοχή μου στη σειρά θα με βοηθήσει στο επόμενο βήμα μου στην πολιτική» είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα αποκάλυψε πως την Παρασκευή που μας πέρασε η κόρη του είχε πάει μαζί του στα γυρίσματα για τη σειρά «Τατουάζ»: «Την Παρασκευή που ήρθε η κόρη μου στο γύρισμα, έβλεπα την κόρη μου και την Δανάη Παππά, την πρωταγωνίστρια της σειράς, «μουροχαυλίτσες», έτσι τις έλεγα, έχουν πέντε χρόνια διαφορά... Φέρω την πατρική σκιά, το πατρικό βάρος, και τώρα που έχασα τον πατέρα μου, το φέρω περισσότερο». Η Ελένη "έμεινε" με την δυσάρεστη είδηση και είπε αναστατωμένη: «Έχασες τον πατέρα σου;»! 

"Κόκαλο" η Ελένη Μενεγάκη με την δημόσια παραδοχή του Απόστολου Γκλέτσου. Δεν πίστευε αυτά που άκουγε η παρουσιάστρια.

Aναφέρθηκε στην νέα γενιά που κάνει σχέσεις μέσω διαδικτύου αλλά και... σεξ μέσω ίντερνετ. 

 «Όλοι κάνουμε σεξ μέσω ίντερνετ», είπε ρωτώντας την Ελένη Μενεγάκη αν έχει κάνει και εκείνη για να πάρει την απάντηση: «γιατί να κάνω; Άντρα δεν έχω;».

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με τον ξεκαρδιστικό τους διάλογο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 
Η Ελένη παρουσιάσε στο κοινό την Ελιάνα Χρυσικοπούλου , τον Μάκη Πουνέντη, που τον ήθελε από πέρυσι και του είχε κάνει πρόταση on air και την Μαρία, η οποία ήταν από πέρυσι στην εκπομπή και φρόντιζε για τους καλεσμένους!

«Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που είσαι φέτος εδώ! Γιατί εσύ ξέρεις! Κι εσύ, κι εσύ… » είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα! 

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε λίγο πριν το κλείσιμο της πρώτης της εκπομπής:

«Κάπου εδώ πρέπει να σας αποχαιρετήσουμε, είναι λίγο ξάφνιασμα για μένα και για εσάς. Αλλά δεν πειράζει, θα είναι πολύ καλύτερα, πιστέψτε με! Μην ξεχνάτε ένα πράγμα: Φέτος θέλω να είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Θέλω να είμαι εγώ σε εσάς και εσείς σε εμένα! Και με έναν τρόπο να πάει έτσι και θέλω να μην αλλάξει τίποτα όλη τη χρονιά, μια χρονιά με χαμόγελα και μόνο ευχάριστες ειδήσεις από εμάς εδώ»!

Και πρόσθεσε: «Πολλούς ανθρώπους θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν προλαβαίνω. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι πολλοί άνθρωποι, που είναι εδώ γύρω μας ή δεν είναι εδώ κοντά μας, έχουν συνεργαστεί για να έχουμε μια πιο δικιά σας εκπομπή! Καλό μεσημέρι, γεια σας…»

Η παρουσιάστρια είπε: «Είναι ώρα για διαφημίσεις ή κλείνουμε; Εχω μπερδευτεί λίγο! Μη φανταστείτε,ήταν κάτι που εγώ πραγματικά το ζήτησα, γιατί έχουν γραφτεί διάφορα πάνω σ’ αυτό, διότι προσπαθώντας να κάνεις μια ανανέωση σε μία εκπομπή που τρέχει καμία 25 χρόνια, μέσα σε όλα πρέπει και να τη μειώσεις για να τη φτιάξεις, και στο μέλλον βλέπουμε…»!
 

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς λίγο πριν την πολυσυζητημένη πρεμιέρα βρέθηκε στο καμαρίνι της παρουσιάστριας και ο Δήμος Βερύκιος τους απαθανάτισε!

Οι δυο τους συζήτησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν βγει στον αέρα η εκπομπή.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Πηγή: Gossip-tv

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων