O τραυματισμός Αλεξάνδρου, η ασυλία, το συμβούλιο και τα νεύρα Αρναούτογλου!

Όλα όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο του Νomads!

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Έτρεξε αμέσως η γιατρός της παραγωγής, βγήκε από το παιχνίδι το γνωστό μοντέλο!

Το σημερινό αγώνισμα στο Nomads επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για την ομάδα της Φωτιάς, αλλά και γενικά για όλους τους παίκτες. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το ξύλινο κουτί βάρους 100 κιλών έπεσε πάνω στο πόδι του.

Το γνωστό μοντέλο έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και φυσικά όλοι οι παίκτες σταμάτησαν το παιχνίδι και έτρεξαν δίπλα του. Όπως ενημέρωσε η γιατρός της παραγωγής, πρόκειται για θλάση και όχι για κάταγμα.

Η Αποστολία Ζώη δεν άντεξε και “κατέρρευσε”, με τον Νίκο Αναδιώτη να την έχει πάρει αγκαλιά και να προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ποιον έβγαλε προτεινόμενο ο αρχηγός της ομάδας; Ποιον ψήφισαν οι παίκτες;

Το σημερινό αγώνισμα του Nomads ήταν εξαιρετικό, πολύ δύσκολο και αντάξιο ενός παιχνιδιού επιβίωσης.

Οι τρεις ομάδες πάλεψαν σκληρά, καθώς οι δύο νικήτριες θα εξασφάλιζαν, αρχικά, ασυλία, ενώ η τρίτη, που θα έχανε, θα έπρεπε άμεσα οι παίκτες να βγάλουν δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση. Μάλιστα, ο αρχηγός της ομάδας θα ήταν αυτός που θα έβγαζε τον πρώτο υποψήφιο.

Η ομάδα του Ωκεανού πήρε την πρώτη νίκη και ένα βάρος έφυγε από τον αρχηγό Μιχάλη Ζαμπίδη, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, η Φωτιά ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει και αντίστοιχα ο Αλεξάνδρου ανακουφίστηκε, ως αρχηγός.

Η ομάδα της Ζούγκλας, που έχασε και στα δύο παιχνίδια, οδηγήθηκε στο συμβούλιο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία.

Ο αρχηγός Λευτέρης Παρασκευάς έβγαλε πρώτο υποψήφιο τον Φώτη Φιλιππόπουλο, ενώ από την ψηφοφορία των παικτών βγήκε προτεινόμενη η Εύη Ιωαννίδου με δύο ψήφους. Από μία ψήφο πήραν οι Νατάσα Καλογρίδη, Κωνσταντίνος Οροκλός, Λευτέρης Παρασκευάς και Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τον τρίτο παίκτη θα τον μάθουμε αύριο, όταν οι ομάδες της Φωτιάς και του Ωκεανού θα παλέψουν με τη σειρά τους για τη νίκη της ασυλίας.

Έξαλλος έγινε ο Παναγιώτης Βασιλάκος όταν η ομάδα της Ζούγκλας οδηγήθηκε στο συμβούλιο του Nomads για να ψηφίσει τους δύο προτεινόμενους προς αποχώρηση.
Όπως τόνισε ο ίδιος, ήταν άδικο που έπρεπε να ψηφίσουν δύο παίκτες, καθώς έκαναν fair play στο τραυματισμό του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Θεωρώ πολύ άδικο σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού να μας βγάλετε δύο προτεινόμενους, διότι βάσει στρατηγικής εγώ ήμουν πίσω στον κύβο και πήρα την πρωτοβουλία πρώτος να σταματήσω για το fair play. Δεν ήξερα τους κανονισμούς πριν έρθω, και επίσης θα έπρεπε να μας δώσετε κι ένα προβάδισμα στο να ξεκινήσουμε. Δεν τους ήξερα τους κανονισμούς. Χάσαμε, τουλάχιστον να δώσουμε έναν, όχι δύο. Άρα, δεν υπάρχει fair play παιδιά. Εγώ φταίω που σταματήσαμε, δεν υπάρχει ξανά fair play, εγώ δεν σταματάω ποτέ», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Εγώ τους είπα τους κανονισμούς πριν ξεκινήσετε. Δεν σας είπα ότι η ομάδα που θα χάσει θα βγάλει δύο προτεινόμενους; Αυτός είναι ο κανονισμός και σας το είπα πιο πριν. Δεν είναι κάτι που δεν το ξέρατε», του απάντησε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε τι συνέβη στο συμβούλιο του Nomads…
 

Ο γνωστός παρουσιαστής την… είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο γιατί δεν του άρεσε καθόλου η δικαιολογία για την ψήφο στην συμπαίκτριά του!

Στην πρώτη ψηφοφορία του Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ψήφισε την Νατάσα Καλογρίδη, με την δικαιολογία ότι “θέλω να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους”.

Αυτή η δικαιολογία, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος φαινόταν ότι τα… έχει πάρει στο κρανίο, καθώς λίγο πριν είχε ανοίξει διάλογο με τον ίδιο παίκτη, που έκανε παράπονα για την παραγωγή.

Ο γνωστός παρουσιαστής αμέσως σχολίασε την κίνηση του Παναγιώτη Βασιλάκου και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γ.Α.: Θα έλεγε κανείς βέβαια ότι πώς της το ξεπληρώνεις έτσι; Επέλεξε εσάς κι εσύ της το ξεπληρώνεις με μια ψήφο;
Π.Β.: Καλά τώρα, μην μας το πηγαίνεις έτσι, δεν είμαι άνθρωπος εγώ να το πηγαίνω έτσι.
Γ.Α.: Εγώ άσε με να το πηγαίνω όπως θέλω Παναγιώτη, γιατί εμένα αυτή είναι η δουλειά μου. Εσύ όμως μπορείς να απαντήσεις όπως θέλεις.

 «Μου φαίνεται λίγο παράξενο από τη μία να την θαυμάζεις που ήρθε και από την άλλη να της λες να φύγει», συμπλήρωσε λίγο αργότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του Nomads…

Το Πρωινό δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει όλα τα τεκταινόμενα στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Φαίη Σκορδά σημείωσε τη στάση του Παναγιώτη Βασιλάκου, ο οποίος αντέδρασε, και ότι αν ήξερε ότι θα έφευγαν δύο παίκτες, δεν θα κατέφευγε στο fair play, αλλά και την εν γένει συμπεριφορά του.

«Είναι ο μόνος που δεν χειροκροτεί. Μου έκανε λίγο σε αντίθεση, με όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη της πράσινης ομάδας. Είναι λίγο περίεργη αυτή η ομάδα!» τον «έδωσε» η Φαίη Σκορδά. Στην εκπομπή προβλήθηκε και πλάνο, στο οποίο φαίνεται ο εν λόγω να είναι ο μόνος που δεν χειροκροτά από την ομάδα της Ζούγκλας, μετά το αγώνισμα.

«Ο Παναγιώτης εναντίον της Καλογρίδη. Την πρόσβαλε με πολύ άσχημο τρόπο! Δεν θα ζούσε αν το έκανε σε μένα!» είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη έξαλλη. 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Σιγά ρε φίλε με το fair play! Με ενόχλησε αυτό το παιδί! Απαράδεκτος! Δεν έχει επίγνωση των λεγομένων του; Εκπρόσωπος τύπου στο κόμμα του Γκλέτσου ήταν! Ανήλικος είναι;» συνέχισε η δημοσιογράφος, μετά την προβολή του βίντεο.

«Δεν έγινε και κάτι, απλά μια άνω τελεία έβαλαν και συνέχισε το αγώνισμα! Και τι σχέση έχει αυτό με το ότι τραυματίστηκε ο Αλεξάνδρου! Το να σέβεσαι και να μην προσβάλλεις το μαθαίνεις από τα πέντε σου! Ο Γρηγόρης φάνηκε πόσο καλός παρουσιαστής είναι, όπως του απάντησε! Εξαιρετικός ήταν! Εμένα μου φάνηκε σαν να έχει τελειώσει το παιχνίδι, και θα μας καλούν σε μαγαζιά σε αρπαχτές! Για αυτό, να δώσω την ευκαιρία στα κορίτσια! Δεν το λες αυτό! Το μόνο του ελαφρυντικό είναι ότι είναι ωραίος!» συνέχισε να τον αδειάζει η παρουσιάστρια.

«Την μπαρούφα για τη Καλογρίδη θα την συζητήσουμε; Είναι ανοησία και απρεπές ένας άντρας να λέει αυτό με την ηλικία μπροστά σε μια γυναίκα! Δείχνει θράσος!» ξέσπασε ο Θέμης Γεωργαντάς. 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 
Στο νέο επεισόδιο του Nomads θα δούμε ακόμα ένα αγώνισμα για την ασυλία ανάμεσα στην Ομάδα Φωτιά και την Ομάδα Ωκεανός!
Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία και ποια ομάδα θα χάσει και θα πρέπει να δώσει έναν παίκτη για αποχώρηση;
Τι θα γίνει στην ομάδα Φωτιά κατά τη διάρκεια συζήτησης και θα αποχωρήσει μέσα στα νεύρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;
 
Δείτε το αποκαλυπτικό trailer του ριάλιτι του ΑΝΤ1! 

Με αφορμή τα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Nomads, στο Πρωινό έγινε μία αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός είπε:

«Τους ταλαιπωρεί πάρα πολύ και ο καιρός, εκτός από τα αγωνίσματα που έχουν.... Χτες, όταν πήγαν για γύρισμα, μου μετέφεραν, ότι είχε τόση ζέστη που ήταν έτοιμοι να λιποθυμήσουν, ήταν έτοιμοι να πεθάνουν, και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έπιασε βροχή, και μετά πάλι ζέστη... Τους έχει ταλαιπωρήσει το τροπικό κλίμα! Δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο τροπικό κλίμα»!

 

 
 
 
Πηγή: Gossip-tv, Zappit, Youweekly
 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου