Με τα πιο δυνατά ονόματα, ποιότητα και ποικιλία το νέο πρόγραμμα του Alpha Κύπρου!

Με τα πιο δυνατά ονόματα από Κύπρο και Ελλάδα και με έμφαση στην ποιότητα αλλά και στην ποικιλία περιεχομένου ο ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πρόγραμμά του για τη σεζόν 2017 – 2018, εστιάζοντας στους άξονες: Ενημέρωση – Ψυχαγωγία - Μυθοπλασία.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Από την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στη Λευκωσία, έγινε ξεκάθαρο ότι για ακόμη μία σεζόν ο Alpha επενδύει στην μυθοπλασία σε μακροπρόθεσμο πλάνο, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιοτική ψυχαγωγία και την έγκυρη ενημέρωση.
 
Τα πρόσωπα του Alpha δεν χρειάζονται συστάσεις – αφού είναι εδραιωμένα “brands” και αναμφίβολα ο καθένας ξεχωριστά αποτελεί κορυφαία επιλογή σε αυτό που υπηρετεί… Η σύνθεση της ομάδας του ALPHA περιλαμβάνει ότι καλύτερο υπάρχει στην τηλεοπτική αγορά τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Στην ψυχαγωγία: Χριστιάνα Αριστοτέλους και Λούης Πατσαλίδης, στη μυθοπλασία Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου για την καθημερινή αστυνομική ερωτική συμπαραγωγή ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ, καθώς και το δίδυμο Χριστιάνα Αρτεμίου και Μιχάλης Σοφοκλέους που εισβάλλουν πολύ σύντομα στην κωμική σειρά ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ.
Σε ότι αφορά την ενημέρωση, το Τμήμα Ειδήσεων ενισχύθηκε με την Αιμιλία Κενεβέζου η οποία ανέλαβε την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων καθώς και τον Πολιτικό Αναλυτή Γιώργο Κασκάνη. Το όμορφο τηλεοπτικό παζλ του ALPHA Κύπρου συμπληρώνουν γνώριμα και ηχηρά πρόσωπα από Ελλάδα, όπως η Ελένη Μενεγάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Χρήστος Φερεντίνος, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Νίκος Μάνεσης κ.α. Όπως και πέρσι, το λανσάρισμα του προγράμματος του ALPHA Κύπρου για τη σεζόν 2017 – 2018 πραγματοποιείται σταδιακά από τις αρχές Σεπτεμβρίου.
 
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, περί τα τέλη Οκτωβρίου, αναμένεται ότι ο ALPHA Κύπρου θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη ώθηση στην ήδη υπάρχουσα δυναμική του. Αναφερόμενος στην πορεία του σταθμού, ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, κ. Πέτρος Πέτρου, δήλωσε: «Ακολουθώντας την ίδια στρατηγική και φιλοσοφία συνεχίζουμε να επενδύουμε σε πρόσωπα τα οποία αποτελούν κορυφαία επιλογή σε αυτό που ο καθένας υπηρετεί, είτε αυτό αφορά την ενημέρωση, την ψυχαγωγία ή την μυθοπλασία. Οι επιλογές ανθρώπων στον ALPHA Κύπρου τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες δεν γίνεται τυχαία. Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μετά από προβληματισμό αλλά και με μοναδικό στόχο την ενίσχυση της τηλεθέασης μας σε μακροπρόθεσμο πλάνο, κτίζοντας σχέσεις με διαφορετικά κοινά. Από την αρχή επενδύσαμε στο καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό, δουλέψαμε συστηματικά στο περιεχόμενο και στην εικόνα της κάθε εκπομπής. Το Πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου για τη νέα τηλεοπτική χρονιά είναι Πλούσιο – ανταγωνιστικό – κτισμένο με αγάπη και πάθος. Ευελπιστούμε ότι το τηλεοπτικό κοινό θα το αγκαλιάσει και θα ζήσει μαζί μας όμορφες τηλεοπτικές στιγμές».
Στο πλαίσιο της παρουσίασης έγινε και αναδρομή στην επιτυχημένη πορεία του σταθμού σε ότι αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης από την Υπεύθυνη Προγράμματος Κωνσταντία Λάρμου, η οποία αναλύοντας τα ποσοστά τηλεθέασης κατέδειξε την ανοδική πορεία του ALPHA Κύπρου στην τηλεθέαση τόσο σε Σύνολο Πληθυσμού (TOTAL) όσο και στα Δυναμικά Κοινά.
Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά