Έφυγε για Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Εικόνες και δηλώσεις από το αεροδρόμιο!

Πρεμιέρα κάνει στις 2 Οκτωβρίου, δηλαδή σε λιγότερο από δυο εβδομάδες το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του Nomads, μέσα από την καθημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του, αποχαιρέτησε το κοινό καθώς έφυγε για Φιλιππίνες και πριν φύγει έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παιχνίδι. 

"Πολλοί γνωστά πρόσωπα πολύ γνωστοί αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, που κάποιοι μάλιστα άφησαν τις προπονήσεις για την παγκόσμια κατάταξη για να βρεθούν εκεί  και πάρα πολλά πρόσωπα που θα πάθετε πλάκα όταν ακούσετε πως θα βρίσκονται εκεί. Πάμε για Nomads και ελπίζω αυτό που έχω στο μυαλό μου, αυτό που κάνει ο ΑΝΤ1 κι αυτό που στήνεται από την παραγωγή, γιατί είναι πραγματικά μια μεγάλη παραγωγή, να είναι αυτό που θα σας κάνει να περάσετε έναν πολύ ωραίο χειμώνα τηλεοπτικά. Να πω ότι φτιάξαμε ένα σύστημα εκεί από τις Φιλιππίνες που αν τα καταφέρουμε θα έχουμε συνεχή επικοινωνία μαζί σας."

Νωρίτερα, το βράδυ της Τετάρτης μάλιστα ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram – που δημιούργησε τώρα πρόσφατα για τις ανάγκες του παιχνιδιού – φωτογραφία από το διαβατήριο και τα εισιτήρια.

Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο πριν από τις 8 το βράδυ και εκεί τον περίμεναν οι συνεργάτες του που θα ταξιδέψουν μαζί του στις μακρινές Φιλιππίνες.

Αφού έκαναν το check in και συνεννοήθηκαν για την αποστολή των αποσκευών τους και τα transfer έτσι ώστε να μην χαθούν, ο Γρηγόρης περίμενε υπομονετικά τους συνεργάτες του να ολοκληρώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πτήση τους. Όση ώρα ο παρουσιαστής περίμενε συνομιλούσε με βίντεο κλήση και έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος, αν και ήταν αρκετά κουρασμένος, αφού σήμερα το πρωί έκανε κανονικά την ραδιοφωνκή του εκπομπή στον Sfera Radio και στην συνέχεια είχε γύρισμα με τον Έκτορα Μποτρίνι για το "My way". 

Μάλιστα, δεν έκρυψε την χαρά του που θα ταξιδέψει στο Pallawan και δήλωσε ανυπόμονος για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Nomads.

Αυτή την ώρα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει περάσει τον έλεγχο και περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να ξεκινήσει το ταξίδι μιας απίστευτης εμπειρίας που μας καλεί να ζήσουμε μαζί τους.

Tηλεοπτικά συνεργεία του έφεραν παραδοσιακά φαγητά και λάδι για να πάρει μαζί του.

«Ευχαριστώ που ήρθατε, να σας χαιρετήσω γιατί θα λείπω τρεις μήνες», είπε ο Γρηγόρης στην κάμερα του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω πριν επιβιβαστεί στην πτήση και, ζητώντας συγγνώμη επειδή βιαζόταν, παραδέχθηκε ότι θα του λείψει πολύ ο 4χρονος γιος του, Αναστάσης. «Με το γιο μου είναι τα δύσκολα, δεν θέλω καν να τα αναφέρω… Ευτυχώς, υπάρχουν και τα πιο σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, όλα θα τα βρούμε, υπάρχουν και άνθρωποι που κάνουν πολύ πιο δύσκολες δουλειές», ανέφερε, ενώ, τη στιγμή που μιλούσε τον κάλεσε στο κινητό ο Δημήτρης Σταρόβας, προφανώς για να τον αποχαιρετίσει.

Δείτε το video

Ο Γρηγόρης έκανε για λίγο τον ανταποκριτή και μετέδωσε το ταξίδι του στο Πρωινό. Ο παρουσιαστής ήταν στην Κωνσταντινούπολη με την ομάδα παραγωγής, η οποία πλαισιώνεται από σαράντα άτομα.

Ο ίδιος τόνισε: «Φτάσαμε στην Κωνσταντινούπολη, εδώ η Τατιάνα θα επιμεληθεί τον καλλωπισμό. Κάνω ό,τι μπορώ, θα πέσω κάτω...» και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο αεροπλάνο για τη Μανίλα, όπου θα έκαναν 12 ώρες ταξίδι για να φθάσουν στον προορισμό τους, στο Παλάουαν.

Κι ενώ μας χωρίζουν δέκα μέρες από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, τα στελέχη του ΑΝΤ1 καλούνται να διαμορφώσουν την τελική λίστα των διάσημων που θα λάβουν μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, αυτοί που έχουν εξασφαλίσει το πρώτο ΟΚ από την παραγωγή είναι οι:

Δημήτρης Αλεξάνδρου

Όλγα Πηλιάκη

Μιχάλης Ζαμπίδης

Αποστολία Ζώη

Μαντώ Γαστεράτου

Νατάσα Καλογρίδη

Γιώργος Μαυρίδης

Βασιλική Μιλλούση

Δειτε Επισης

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήσει πρώτα»
Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος: «Φιλοδοξώ να βγάλω 8-10 επεισόδια πριν μου κλείσουν τo #Mymancan!»
Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στο πρίκουελ της σειράς #Μάγισσα- Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser
Η στιγμή που o Αντώνης Ρέμος ζητά συγγνώμη από τους Αλβανούς: «Η Ελλάδα σας πλήγωσε»
Η πρώτη της αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου για τις εμφανίσεις στη φετινή #Eurovision
Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με Πρωθιέρεια την Μαίρη Μηνά & Master of Ceremony τον Νίκο Αλιάγα
Η επική on stage συνάντηση Άννας Βίσση & Λευτέρη Πανταζή μετά από 35 χρόνια και το φιλί στο στόμα
Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι – Η ερώτηση που την έκανε να «λυγίσει»
Τέλος ο James Καφετζής από το #SurvivorGR - Αποχωρεί οικειοθελώς
#SurvivorGR: Μετά την ένωση και την προστασία των γυναικών τον έβγαλαν στον τάκο με συνοπτικές διαδικασίες