Μέχρι και... φαντάσματα θα κυνηγήσει την νέα σεζόν η Ελένη Μενεγάκη!

Οι αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την επόμενη σεζόν θα είναι πολλές. Η παρουσιάστρια ετοιμάζει μεταξύ άλλων θεματολογία μυστηρίου και ξεδιπλώνει την ιστορία της Δούκισσας της Πλακεντίας.

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Μέχρι φαντάσματα θα... κυνηγήσει η παρουσιάστρια στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, πέρα από τα λιλιπούτεια καλλιτεχνικά ταλέντα και διάνοιες που θα βρουν βήμα σε μία νέα ενότητα της «Ελένης» με τίτλο «Αστεράκι», η παρουσιάστρια πρόκειται να δοκιμάσει και άλλες «συνταγές», ευελπιστώντας ότι θα αποδειχτούν θελκτικές για τους τηλεθεατές της.

Μία από αυτές είναι και η θεματολογία μυστηρίου, καθώς γνωρίζει καλά ότι τραβά τις περισσότερες φορές το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε και πήρε άδεια από τον Δήμο Πεντέλης για να κάνει ένα γύρισμα στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Μπορεί το επιβλητικό κτίριο να λειτουργεί πια ως πολυχώρος τέχνης, φιλοξενώντας θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και μουσικά δρώμενα, ωστόσο η ιστορία του, που αρχίζει το 1840, θεωρείται αρκετά σκοτεινή και λέγεται ότι κρύβει φοβερά μυστικά. Αυτήν την ιστορία, λοιπόν, της Σοφί ντε Μαρμπουά Λεμπρέν, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα ως Δούκισσα της Πλακεντίας, μετά τον γάμο της με τον δούκα της ομώνυμης ιταλικής πόλης, πρόκειται να ξεδιπλώσει μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική έρευνα της ιστοσελίδας The Greek X-Files σχετικά με τον «στοιχειωμένο πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας», όλα άρχισαν όταν η δούκισσα έχασε την κόρη της, την οποία λάτρευε τόσο, ώστε να την κρατήσει ταριχευμένη στο σπίτι όπου ζούσε στην οδό Πειραιώς. Οταν, όμως, μια πυρκαγιά αποτέφρωσε το σώμα της κόρης της, εκείνη έγινε δύστροπη και αντικοινωνική, αγόρασε κτήματα στην περιοχή του Πεντελικού, υποσχόμενη έργα κοινής ωφελείας στους μοναχούς, και κλείστηκε στον πύργο της, καλύπτοντάς τον με ένα πέπλο μυστηρίου. Εκτοτε, οι αστικοί μύθοι δεν σταμάτησαν να την περιβάλλουν. Λέγεται πως οργάνωνε μυστηριώδη συμπόσια με παράξενους καλεσμένους, ότι διατηρούσε σχέσεις με λήσταρχους της εποχής και πως είχε ασπαστεί τον σατανισμό μετά τον χαμό της κόρης της.

Ολα αυτά τα μυστηριώδη και τρομακτικά θα κληθεί να ερευνήσει η ατρόμητη Ελένη Μενεγάκη, ξαφνιάζοντας φέτος τους τηλεθεατές της. Το γύρισμα της «Ελένης» στο Καστέλλο της Ροδοδάφνης, όπως ονομάστηκε εξαρχής το κτίριο που έγινε γνωστό ως Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, έγινε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»