Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χρειάστηκε η επέμβαση Σόμμερ στον καβγά του Αϊβάζη, ο κρυφός καφές της Τροστ και η εισβολή ηθοποιού στο reality!

  14/09/2017 13:33
Χρειάστηκε η επέμβαση Σόμμερ στον καβγά του Αϊβάζη, ο κρυφός καφές της Τροστ και η εισβολή ηθοποιού στο reality!

Χρειάστηκε η επέμβαση Σόμμερ στον καβγά του Αϊβάζη, ο κρυφός καφές της Τροστ και η εισβολή ηθοποιού στο reality!

  14/09/2017 13:33

Έπιασαν στον αέρα τον Αϊβάζη! Χρειάστηκε να επέμβει ο Σόμμερ!

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Όλα ξεκίνησαν πάνω στον αγώνα αφού οι αντίπαλοι γέμισαν και με τα χέρια τα καλάθια τους με λάσπη. Οι διαφωνίες πάνω στο αγώνισμα όμως ξέφυγαν.

«Εσύ στην ομάδα σου. Εμείς από εδώ» φώναζε ο Άρης Μπαλαμπάνης στον Γιάννη Αϊβάζη που απαντούσε: «Για χαλάρωσε λίγο. Εντυπώσεις δεν κερδίζετε έτσι Άρη»

Πηγή Δεβετζή και Φιλίτσα Καλογεράκου προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν όταν ο Θάνος Ουζουνπλούμης φώναξε «Μην ασχολείσαι ρε σκουπίδι».

Οι άντρες της ομάδας των διάσημων έπιασαν κυριολεκτικά στον αέρα τον Γιάννη Αϊβάζη ο οποίος εκτινάχθηκε κυριολεκτικά προς την απέναντι ομάδα έτοιμος να πιαστεί στα χέρια με αυτό που άκουσε. Χρειάστηκε να παρέμβει και ο Κώστας Σόμμερ προκειμένου να ηρεμήσουν οι δύο ομάδες ενώ λίγα ματς μετά ο αγώνας διακόπηκε για να συνεχιστεί το επόμενο πρωί καθώς υπήρχε αρκετή ένταση.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι που και πως ήξερε η Μαρία Κορινθίου τρεις μέρες πριν τον λόγο που έγινε ο καβγάς;
 

Το έκρυψε από την ομάδα...

Λίγο πριν η Ιρένε Τροστ και ο Τάσος Μπερδέσης ήταν τα δύο άτομα που επιλέχθηκαν από την ομάδα, αφού ήταν οι καλύτεροι παίκτες, για να πάνε στο παντοπωλείο και να πάρουν τις προμήθειες που δικαιούνταν με βάση τη νίκη τους.

Στο παντοπωλείο, όπου είχαν και μια συνάντηση – έκπληξη, ο Κώστας Σόμμερ τους ενημέρωσε πως έχουν στη διάθεση τους τρεις ράβδους χρυσού που αντιστοιχούν σε 15 πουγκιά. Τα τρόφιμα που μπορούσαν να αγοράσουν είχαν πάνω αντίστοιχα τις τιμές τους σε πουγκιά. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχε για τους δύο αυτούς παίκτες η δυνατότητα να πιουν έναν καφέ που αντιστοιχούσε σε ένα πουγκί.

Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν καλύτερα οι διαθέσιμοι πόντοι τους προς όφελος της ομάδας, η Ιρένε Τροστ επέμενε αρκετά για τον καφέ, τον οποίο τελικά απόλαυσε χωρίς να το ομολογήσει στην ομάδα της, αφού κατάλαβε και η ίδια αργότερα πως θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι πιο χρήσιμο για όλους.

Ο ηθοποιός έκανε την εμφάνιση του στο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon.

Πριν λίγες ημέρες οι παίκτες του Survival Secret αναχώρησαν για την Κουρούτα και οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν στα social media. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μάλιστα υπήρχε και ακόμα ένα πρόσωπο ανάμεσα στους παίκτες. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον ηθοποιό Γιάννη Ζουμπαντή.

Ο ηθοποιός έκανε την εμφάνιση του στο τρίτο επεισόδιο του Survival Secret σε ένα ρόλο έκπληξη, εκείνον του παντοπώλη. Ενός παντοπώλη που πιστεύει πως η σιωπή είναι χρυσός.

Παράλληλα οι Droulias Brothers -Ηλίας Δρούλιας και Κωνσταντίνος Δρούλιας- αυτό το διάστημα δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο Survival Secret. Δείτε εδώ την σέξι γυμνή τους φωτογράφιση!

Σε συνέντευξη που δίνουν στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη, αποκαλύπτουν πιπεράτες λεπτομέρειες από την προσωπική τους ζωή, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κάνουν sex όσο θα βρίσκονται στην παραλία της Κουρούτας.

Τι κοπέλες σας προσεγγίζουν;

Κ. Τα πιο νέα κορίτσια θέλουν τον Ηλία. Οι μεγαλοκοπέλες 30, 40 χρόνων μπορεί να προσεγγίζουν εμένα. Γούστα είναι αυτά.

Σας ζητούν ακραία πράγματα οι θαυμάστριες; Να κάνετε τρίο για παράδειγμα;

Κ. Ακραία τα λες αυτά;

Η. Αυτά είναι ρουτίνα

Απόψε η πρώτη αποχώρηση στο Survival Secret!

 

survival secret
Πηγή: Zappit.gr
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας