Τα παράπονα της Πηγή Δεβετζή, τα καυτά πλάνα και ο εκνευρισμός του Αϊβάζη στο Survival Secret!

Τα παράπονα της Πηγή Δεβετζή στους συμπαίκτες, τα καυτά πλάνα της δημοσιογράφου που δεν πέρασαν απαρατήρητα, ο εκνευρισμός του Γιάννη Αϊβάζη και η αντίδραση!Ποια ομάδα νίκησε και ποιο ήταν το έπαθλο στο Survival Secret;

Μάθε όλα τα νέα των celebrity με ένα κλικ στο Celebrity News

Οι παίκτες του Survival Secret διαγωνίστηκαν το βράδυ της Τρίτης για πρώτη φορά ένας προς έναν. Αρχικά οι παίκτες διάλεξαν τους αντιπάλους τους και έπειτα ρίχτηκαν στον στίβο μάχης. Πρώτα όμως οι δυο ομάδες διάλεξαν τα ονόματα τους. Η κόκκινη ομάδα διάλεξε το όνομα «Αγωνιστές», ενώ η ομάδα των διάσημων το όνομα «Αετοί». Οι διάσημοι νίκησαν σε αυτό το αγώνισμα. ποιο ήταν όμως το έπαθλο;

Άρχισαν οι καυγάδες στο Survival! Στα χέρια ήρθε ο Γιάννης Αϊβάζης με συμπαίκτη του!

Όπως είχε εξηγήσει νωρίτερα ο Κώστας Σόμμερ, η ομάδα που θα νικούσε έχει το πλεονέκτημα να έχει το σεντούκι με το μεγάλο έπαθλο στην κατοχή της. Το σεντούκι που περιέχει 150.000 ευρώ σε ράβδους χρυσού.

Αυτό θα αλλάζει κάθε εβδομάδα ομάδα ανάλογα με το ποιος νικά και οι παίκτες θα μπορούν έτσι με αυτά τα χρήματα να αγοράζουν τρόφιμα ή ό,τι άλλο χρειάζονται για να διευκολύνουν την καθημερινότητα τους στην παραλία του Survival.

Οι διαγωνιζόμενοι του Survival Secret πέρασαν το πρώτο τους βράδυ στην παραλία όμως δεν ήταν τόσο εύκολο όσο κάποιοι νόμιζαν. Δεν ήταν μόνο οι συνθήκες, η πείνα και η κούραση. Κάποιοι είχαν να αντιμετωπίσουν και τον …βαρύ ύπνο των νέων τους συγκατοίκων που συνοδευόταν από «μουσική».

Για την Πηγή Δεβετζή πάντως το ροχαλητό του Δρούλια και του Μπερδέση μόνο ως μουσική δεν ακουγόταν στα αυτιά της.

«Αυτό που έζησα, ούτε ο κυρ Μανώλης δεν ροχαλίζει έτσι. Εγώ που έχω και πρόβλημα με το ροχαλητό έπεσα πάνω σου. Κοιμήθηκες και δίπλα μου» διαμαρτυρήθηκε η Πηγή Δεβετζή.

Δημοσιογράφος, αθλήτρια του βόλεϊ, ραδιοφωνικός παραγωγός και PR. Η Πωλίνα Τριγωνίδου μπήκε στο Survival Secret με την ομάδα των διάσημων ή αλλιώς «Αετών» και κερδίζει ήδη τα ανδρικά βλέμματα.

Τα πλάνα του δεύτερου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό μια καλή άποψη τόσο των πολλών τατουάζ της όσο και από τις ζουμερές καμπύλες της που αναστάτωσαν καθώς έμπαινε στη θάλασσα

 
Οι τσάντες των παικτών είναι όλες παρόμοιες και ο Γιάννης Αϊβάζης δεν μπορούσε με τίποτα να βρει τη δικιά του. Κάποιος είχε βάλει κάποιου άλλου τα πράγματα μέσα, όπως αποδείχθηκε,αφού όταν τη βρήκε, είχε τα παπούτσια του Μανίκα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Δρούλιας σχολίασε το γεγονός: «Ενοχλήθηκε λίγο γενικά ο Γιάννης που έχασε την τσάντα του, βασικά τσαντίστηκε πιο πολύ γιατί είχε τα πράγματα του μέσα και τον ενόχλησε. Νόμιζε ότι την έχασε ολοκληρωτικά, ότι δεν θα την ξανάβρισκε. Αλλά τώρα εντάξει, πιστεύω ηρέμησε.»

 Εντωμεταξύ πρόσωπο έκπληξη θα κάνει την εμφάνισή του στο αποψινό επεισόδιο του Survival Secret. 

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά καλά το παιχνίδι επιβίωσης και οι εντάσεις έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Φωτεινή Γεωργαντά το πρόσωπο που θα κάνει απόψε την εμφάνισή του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Δείτε το video: 

Ωστόσο τα λάθη του μοντάζ συνεχίζονται και όπως φαίνεται ο δρόμος είναι... μακρύς!

Μετά τις ομπρέλες στην παραλία που αγωνίζονται οι παίκτες, το τραγικό λάθος με το πλάνο που πίσω από την παίκτρια περνούσε μηχανάκι τώρα έχουμε και το επικό fail στις κάρτες με τα ονόματα των παικτών.

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν την ώρα που βλέπαμε την κάρτα με τον Γιώργο Μανίκα, η λεζάντα από κάτω έγραφε Φιλιώ Καλογεράκου και όχι το όνομα του παίκτη.

Η αλήθεια πάντως είναι πως το ριάλιτι αυτό μας κάνει πιο ευχάριστα τα βράδια μας...

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι