Άρχισαν οι καυγάδες στο Survival! Στα χέρια ήρθε ο Γιάννης Αϊβάζης με συμπαίκτη του!

Το Survival Secret έκανε την πρεμιέρα του χτες βράδυ στο Έψιλον και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο σχολιασμός είχε ανάψει από νωρίς.

Kατ’ αρχήν, η ομάδα των απλών, καθημερινών ανθρώπων, επέλεξαν το όνομα «Αγωνιστές» για την ομάδα τους, ενώ σήμερα θα μάθουμε και το όνομα της ομάδας των επωνύμων.

Η πρωινή παρέα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εντάσεις που φημολογούνται ότι έχουν ξεκινήσει ήδη μεταξύ των συμμετεχόντων, με ορισμένους εξ αυτών, ανάμεσα τους και ο Γιάννης Αιβάζης, να έχουν έρθει ακόμη και στα χέρια!

Όλος ο καυγάς ξεκίνησε από ένα καρπούζι, και στα υπολείμματα που άφησαν έξω από την καλύβα. Η απίστευτη ένταση οδηγήθηκε σύντομα σε κλιμάκωση, και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν!

Όπως αποκαλύφθηκε στο «Φτιάξε καφέ», από την Μαρία Κορινθίου,ο άγριος καυγάς του συζύγου της έγινε επειδή κάποιος συμπαίκτης του έβρισε την ίδια και την κόρη τους!

"Την Ισμήνη την έχουμε συζητήσει, εντάξει, της λείπει ο μπαμπάς της. Είναι πώς θα το δώσεις στο παιδί, πώς θα του πεις ότι θα λείπει. Τη φωτογραφία την τράβηξα εκείνη την ώρα γιατί ο Γιάννης έχει φύγει ήδη. Είναι δύσκολα, από την άποψη ότι λείπει από το σπίτι. Ότι λείπει, ότι δεν είναι δίπλα μας, αυτό είναι το δύσκολο! Επικοινωνήσαμε τελευταία φορά όταν φτάσανε εκεί! 

Δεν αγχώνομαι για το φαγητό, πιο πολύ το ψυχολογικό με απασχολεί, για όποιον έχει οικογένεια είναι λίγο πιο δύσκολο, αν δεν φάει, θα λιποθυμήσει, θα τον μαζέψουν, όλα καλά! Όταν αφήνεις ανθρώπους από πίσω σου, είναι λίγο περίεργα και λίγο δύσκολα. Εντάξει, θα δούμε, έχω πολύ άγχος η αλήθεια είναι!

Έμαθα για τον καυγά, όπου ενεπλάκη ο Γιάννης, έγινε γιατί βρίσανε εμένα και την Ισμήνη, αλλά δεν βγήκε, ουσιαστικά αυτό έγινε, αλλά δεν το γράψανε αυτό, εννοείται! Δεν νομίζω να επιτρέπεται, αλλά ουσιαστικά αυτό έχει γίνει! Για αυτό έγινε ο καυγάς!» αποκάλυψε, με εμφανή την ενόχληση στη φωνή της, η ηθοποιός."

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη