Η απάντηση - αντίδραση της Βασιλικής στην συνέντευξη που έδωσε η Καραντώνη!

Άντρη Καραντώνη Vs. Βασιλικής Χατζηαδάμου!
 
Μια συνέντευξη στο Κυριακάτικο ΟΚ ήταν αρκετή για να ρίξει και άλλο λάδι στην ήδη υπάρχουσα φωτιά!
Η «Παραδοσιακή βραδιά» έγινε γα άλλη μια το μήλο της έριδος ανάμεσα στην πρώην και την νυν παρουσιάστρια
Η Άντρη Καραντώνη στην συνέντευξη της ρωτήθηκε και απάντησε σχετικά με την απομάκρυνση της Βασιλικής Χατζηαδάμου και την επανένταξη της  στην εκπομπή της ιδίας.
 
Μόνο που αυτό που απάντησε "θύμωσε" την Βασιλική η οποία έσπευσε να "διορθώσει" τα πράγματα και να δώσει την δική της εκδοχή!
 
Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Άντρης Καραντώνη με "την προβοκατόρικη" ερώτηση που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και την απάντηση - αντίδραση της Βασιλικής Χατζηαδάμου
 
Γίνεται το Deal με το ΣΙΓΜΑ και διαβάζεις δηλώσεις της Βασιλικής Χατζηαδάμου, η οποία «πυροβολεί» την εταιρεία παραγωγής ότι την κοροΐδεψε, ισχυριζόμενη πως της είπαν ότι η εκπομπή σταματά. Πώς αντιδράς εσύ;
Εγώ αυτό που γνωρίζω όσον αφορά στο θέμα της Βασιλικής Χατζηαδάμου και δεν θέλω να επεκταθούμε άλλο είναι πως όλη η ομάδα γνώριζε ότι η εκπομπή θα συνέχιζε και μάλιστα έγινε και συνάντηση με τη Βασιλική, όπου την ενημέρωσαν γι' αυτό, αλλά και για το ότι δεν θα συνεχίσει στην παρουσίαση της εκπομπής. Μάλιστα δεν ήμουν η μόνη επιλογή της παραγωγής για την «Παραδοσιακή βραδιά», καθώς ήταν και άλλη παρουσιάστρια στα υπ' όψιν της. Να αναφέρω, επίσης, πως εγώ ήμουν ένα βήμα πριν υπογράψω για την παρουσίαση του απογευματινού σόου, που ανέφερα και προηγουμένως, αλλά τελευταία στιγμή με κέρδισε η παράδοση.
 

Vasiliki Hadjiadamou: Με λύπη σήμερα έπεσε στα χέρια μου δημοσίευμα που αναφερόταν στο όνομα μου. Παραθέτω εδω ενα απόσπασμα αυτού κάνοντας με να διερωτηθώ για την κοινωνία του σήμερα. Εχω τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αποχωρώ όταν νιώσω οτι κάπου δεν είναι επιθυμητή η παρουσία μου. Πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έτυχε. Θα ήθελα με καθαρή καρδιά να ενημερώσω εσας που με αγάπη με στηρίξατε ολα αυτα τα χρόνια οτι η απομάκρυνση μου απο την Παραδοσιακή Βραδια έγινε κατοπιν επιθυμίας του παραγωγού και στην πορεία με τη σύμφωνη γνώμη και των συντελεστών. Δεν ειχα ειδοποιηθεί ουτε απο την παραγωγή ουτε απο τους συνεργάτες μου Μιχάλη Χατζημιχαήλ και Σαββα Στεφάνου οτι η εκπομπή συνεχίζει χωρίς τη δική μου παρουσία. Ωστόσο θα ευχηθώ να έχουν καλή τηλεοπτική σεζόν και ευελπιστώ οτι η δική μου απουσία θα αποβεί ευεργετική για την εκπομπή που αγάπησα.

 
 

Δειτε Επισης

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες