Σάββατο, 30 Μαΐου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έρχεται με τη νέα χρονιά "Ο μικρός πρίγκηπας"

  31/12/2015 11:47
Έρχεται με τη νέα χρονιά "Ο μικρός πρίγκηπας"

Έρχεται με τη νέα χρονιά "Ο μικρός πρίγκηπας"

  31/12/2015 11:47

Το κλασικό και αγαπημένο βιβλίο του Antoine de Saint-Exupéry  "Ο Μικρός Πρίγκιπας", που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι ανά το παγκόσμιο και έχει μεταφραστεί σε πάνω από 250 γλώσσες, έρχεται επιτέλους στη μεγάλη οθόνη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ταινία... 

 Ο δημιουργός
Την επιμέλεια της ταινίας έχει ο Mark Osborne (Kung Fu Panda) ο οποίος είναι ο πρώτος που επιχειρεί να κάνει την πασίγνωστη ιστορία του μικρού πρίγκιπα ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλης διάρκειας. Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, το βιβλίο τον έχει επηρεάσει πολύ σε προσωπικό επίπεδο. «Σημαίνει τόσα πολλά για μένα αλλά και για οποιονδήποτε έχει διαβάσει το βιβλίο γιατί πραγματικά σε συνδέει με τις σημαντικές σχέσεις και φιλίες στη ζωή σου». 

Η ιστορία του μικρού αγοριού, γίνεται η περιπέτεια ενός σύγχρονου κοριτσιού
Η ταινία πραγματεύεται την ιστορία ενός ατρόμητου κοριτσιού το οποίο έχει προετοιμάσει η μητέρα του για να γίνει ο «τέλειος» ενήλικας. Όταν το κορίτσι γίνεται φίλη με τον εκκεντρικό γείτονά της, τον Αεροπόρο, γνωρίζει έναν εκπληκτικό κόσμο και ανακαλύπτει ξανά την παιδικότητά της μέσα από την ιστορία του μικρού πρίγκιπα. Παρόλο που η ιστορία εκτυλίσσεται λίγο διαφορετικά, αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στη μαγεία της. Για την παραγωγή της ταινίας χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ζωγραφιές από το βιβλίο συνδυάζοντας την τεχνοτροπία της χαρτοκοπτικής και του stop-motion με την τεχνική του σύγχρονου animation. 

Βραβευμένοι ηθοποιοί δανείζουν τη φωνή τους στους χαρακτήρες της ταινίας
Οι φωνές των χαρακτήρων της ταινίας ενσαρκώνονται από τους βραβευμένους με Όσκαρ Benicio Del Toro, Marion Cotillard, Jeff Bridges και τους υποψήφιους για Όσκαρ Albert Brooks, Paul Giamatti και James Franco. Μάλιστα, η Marion Cotillard η οποία δανείζει τη φωνή της στο τριαντάφυλλο, συνήθιζε να το υποδύεται κατά τις επισκέψεις της σε νοσοκομεία παιδιών.

Η ταινία "Ο Μικρός Πρίγκιπας" θα προβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου σε όλα τα K Cineplex. Απολαύστε την ταινία μαζί με τα παιδιά σας με μειωμένο εισιτήριο μέσω των ειδικών πακέτων “Family Packages” που προσφέρει το K Cineplex για όλες τις οικογενειακές ταινίες και ταινίες κινουμένων σχεδίων, σε συγκεκριμένες ώρες και τοποθεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το K Cineplex στο τηλέφωνο 24 819022.

prince
 
 
mesa mov
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας