Παναγιώτης Κουφογιάννης, Σούλα Ευαγγέλου & Dee Vibes! H πορεία μέχρι την νίκη!

Το μουσικό ταξίδι στο X Factor ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τρεις μήνες! Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε νικητή τον Παναγιώτη Κουφογιάννη.


Ο 28χρονος διαγωνιζόμενος από την Κύπρο κέρδισε ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι επίσης ένα αυτοκίνητο. Στην δεύτερη θέση «τερμάτισε» η Σούλα Ευαγγέλου, ενώ οι Dee Vibes, που πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους, στην τρίτη θέση.

 
Δειτε τις εμφανισεις της βραδιας

Οι Dee Vibes ανοίγουν το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Τραγουδούν «Party all the time» από Playmen και Έλενα Παπαρίζου! «Ήταν η καλύτερή σας εμφάνιση», είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος
 
«Σε γυρεύω» τραγούδησε η Σούλα Ευαγγέλου που πήρε τη σκυτάλη από τους Dee Vibes. Η Κύπρια διαγωνιζόμενη από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο show! «Ήταν η ωραιότερη στιγμή σου πάνω σε αυτή τη σκηνή», της είπε η Τάμτα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, όμως, είχε αντίθετη άποψη και τόνισε πως δεν του άρεσε πολύ.
 
Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης βγαίνει στη σκηνή του X Factor και ροκάρει με τρέλα! «Dream on» και τα… μυαλά στα κάγκελα! Ο Κύπριος ξεσηκώνει τους πάντες με την ερμηνεία του και δείχνει ότι αξίζει που βρίσκεται στον τελικό!
 
Dee Vibes και Παναγιώτης Κουφογιάννης στην πρώτη συνεργασία της βραδιάς! «See you again» ερμηνεύουν τα τρία παιδιά  και η συγκίνηση είναι δεδομένη!


«Ίσως» τραγουδούν οι Παναγιώτης Κουφογιάννης και Σούλα Ευαγγέλου στο δεύτερο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Οι δυο τους ήταν εξαιρετικοί και άκουσαν πολύ καλά λόγια από τους κριτές.

 
Το δεύτερο τρίο της βραδιάς αποτελείται από τους Dee Vibes και τη Σούλα Ευαγγέλου. Ένα περίεργο «πάντρεμα», όπως τόνισαν και οι καθηγήτριες φωνητικής. «Πηδάω τα κύματα» mush up «Νερό και χώμα» με το Σάκη Ρουβά να τονίζει πως ήταν πολύ έξυπνη η επιλογή των τραγουδιών.
 
Η βραδιά ολοκληρώθηκε νωρίτερα για τους Dee Vibes! Το ντουέτο του Μπάμπη Στόκα, η Εβελίνα και ο Ντομινίκ πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους και τερμάτισαν στην τρίτη θέση. «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που φτάσανε μέχρι εδώ. Για μένα είναι νικητές έτσι κι αλλιώς και θέλω να τους πω συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα», είπε ο Μπάμπης Στόκας.
 
Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης, με την τέταρτη του εμφάνιση, κλείνει το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ερμηνεύοντας το «Can’ t feel my face».

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες