Ο Αντώνης Κανάκης παρουσιαστής του Survival; Παίχτης ο γιος του τέως Βασιλιά, Φίλιππος!

Ο παρουσιαστής που δέχτηκε πρόταση να παρουσιάζει το νέο ριάλιτι επιβίωσης που έρχεται στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Epsilon, είναι πραγματικά όνομα έκπληξη! Εδώ και λίγες ημέρες έσκασε η... βόμβα ότι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δούμε από το κανάλι του Περιστερίου ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης, το οποίο ελπίζει πως θα είναι το αντίπαλον δέος του ήδη επιτυχημένου Survivor. Και φυσικά οι ζυμώσεις, οι προετοιμασίες, οι συζητήσεις, δεν έχουν τελειωμό.

Και να που έγινε πρόταση σε έναν πολύ επιτυχημένο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης να το παρουσιάζει. Και δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Κανάκη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες προσεγγίστηκε από ανθρώπους της παραγωγής του παιχνιδιού προκειμένου να παρουσιάζει το survival.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη χωρίς να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Και μόνο οι συζητήσεις όμως είναι είδηση αφού εκτός του ότι δεν έχουμε ξαναδεί τον επικεφαλής των Ράδιο Αρβύλα σε τέτοιο ρόλο, ο Κανάκης δεν έχει... ξεμυτίσει τα τελευταία χρόνια από το κατώφλι του ΑΝΤ1. Σε ό,τι αφορά τώρα τα του παρασκηνίου σε ό,τι έχει να κάνει με τους πιθανούς συμμετέχοντες, ήδη έχει αρχίσει να ακούγεται το όνομα του Κώστα Σόμμερ αλλά και μίας Ολυμπιονίκη, χωρίς όμως να έχουν πέσει ακόμα υπογραφές.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από το Survival τρέχουν και δεν φτάνουν αυτόν τον καιρό αφού θέλουν όλα να είναι έτοιμα στις αρχές Σεπτεμβρίου προκειμένου να προλάβουν την έναρξη του άλλου πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού επιβίωσης, αυτή τη φορά στον ΑΝΤ1, του Nomads που πρόκειται να παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Survival θα διαδραματίζεται στην Κουρούτα, στο τεράστιο κτήμα γνωστού επιχειρηματία, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κύμα. Εκεί θα γίνονται τα αγωνίσματα με πρωταγωνιστές τους παίκτες και εκεί θα διαδραματίζονται τα πάντα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Όσο για το ποιοι συζητούν για να πάρουν μέρος, σύμφωνα με το Φτιάξε καφέ να στα πω: Πηγή Δεβετζή, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Αντώνης Βλοντάκης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Ορέστης Τζιόβας, Κατερίνα Γερονικολού, Μέμος Μπεγνής, Βανέσα Αδαμοπούλου, Ήβη Αδάμου, Μαριάντα Πιερίδη, Δημήτρης Αλεξάνδρους Όλγα Φαρμάκη. Και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Καινούργιου πρόταση έγινε και στον Φίλιππο Γλύξμπουργκ

Η τοποθεσία

Επικρατέστερα μέρη για τα γυρίσματα του που θα γίνουν σε ελληνικό έδαφος είναι τέσσερα. Με φυσική ομορφιά, αλλά και δυσκολίες, τα Λιχαδονήσια στη Βόρεια Εύβοια, το Πρασονήσι στο νοτιότερο άκρο της Ρόδου, το ακατοίκητο νησάκι Αλιμιά μεταξύ Ρόδου και Χάλκης και η παραλία της Κουρούτας, μόλις 3 χιλιόμετρα από την Αμαλιάδα.

Οι πληροφορίες του «Φτιάξε καφέ να στα πω» θέλουν το concept να βασίζεται τόσο στις σκληρές δοκιμασίες, όσο και σε ένα πρωτότυπο τρόπο επιβίωσης. Στο ριάλιτι συμμετέχουν δύο ομάδες με δέκα παίκτες κάθε μία. Στην πρώτη ομάδα παίζουν παίκτες αναγνωρίσιμοι όχι μόνο από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος, αλλά κυρίως μέσα από το χώρο του αθλητισμού. Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από ανθρώπους της διπλανής πόρτας από όλη την Ελλάδα.

Το έπαθλο

Όσον αφορά στο έπαθλο οι πληροφορίες της εκπομπής θέλουν να φτάνει και να ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Η επιβίωση

Οι παίκτες καλούνται να βρίσκουν μόνοι τους το φαγητό, αλλά και τα είδη που χρειάζονται για την καθημερινότητα τους. Το αν θα φάει η ομάδα που θα χάσει, θα εξαρτάται από την ομάδα που έχει κερδίσει τα καθημερινά αγωνίσματα.

Η παρουσίαση 

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Θέμης Μάλλης, πέρασε από το μυαλό της παραγωγής η παρουσιάστρια να είναι γυναίκα, ωστόσο το ριάλιτι είναι πολύ σκληρό. Ανέφερε επίσης πως υπάρχουν κάποια ονόματα που έχει προσεγγίσει η παραγωγή, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, ο Μίλτος Μακρίδης και ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»