Survivor Τελικός: Κοσμοσυρροή και πανικός!

Aπόψε το βράδυ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το μεγάλο τελικό του Survivor, που θα χαρίσει στο νικητή το έπαθλο των 100.000 ευρώ.  Ο κόσμος βρίσκεται από νωρίς στο άλσος Βεΐκου προκειμένου να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες που για πέντε σχεδόν μήνες παρακολουθούσε στην τηλεόραση να αγωνίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στους δύο φιναλίστ του Survivor. Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δίνουν απόψε την τελευταία τους μάχη, μονάχα που το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ψηφοφορία του κοινού. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Δείτε τι συμβαίνει αυτή την ώρα λίγο πριν την έναρξη του Survivor:

«Είναι το κλείσιμο μιας μαγευτικής χρονιάς που η Ελλάδα μας έδωσε πάρα πολύ αγάπη. Και μιλάω κυρίως για αυτά τα 25 παιδιά που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι ξεκινώντας από μια απλή αίτηση και έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι. Σήμερα λοιπόν ήταν μια γιορτή. Γιορτάζουμε το κλείσιμο αυτού του ταξιδιού». Με αυτά τα λόγια και με ένα δυνατό χειροκρότημα αγάπης, ο Σάκης Τανιμανίδης προλόγισε τον μεγάλο τελικό του Survivor, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη.

Ο παρουσιαστής του Survivor ο οποίος δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη βραδιά και το μεγάλο ταξίδι που απόψε φτάνει στο τέλος του εξέφρασε μάλιστα για πρώτη φορά την άποψη του για τους δύο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης.

«Φαβορί έτσι όπως είχες ζήσει τα παιδιά από την πρώτη στιγμή έβλεπες; Περίμενες ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα έφταναν στον τελικό;» ρώτησε η Σία Κοσιώνη σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις ότι τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν μου επιτρέπεται να εκφέρω άποψη για το θέμα. Γιατί όλοι οι παίκτες, και οι 25 είναι σαν παιδιά μου. Τους αγαπάω, νιώθω μια υπερπροστατευτικότητα απέναντι τους. Τώρα είμαστε στην τελευταία ημέρα και ο τρόπος που θα το τοποθετήσω είναι ο εξής: «Οι δύο που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι δύο που άξιζαν να είναι εδώ» απάντησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision