Αποχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας!

 Ο Μάριος Ιωαννίδης είχε εξασφαλίσει την πρώτη ασυλία στο Survivor και έτσι δεν χρειάστηκε να λάβει μέρος στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor για ασυλία. Οι υπόλοιποι παίκτες μάζεψαν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες τους δυνατές κούρσες. Σκοπός τους ήταν να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία του Survivor και άρα ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που μονομάχησαν ουσιαστικά στο τέλος για την ασυλία. Έχοντας 3 ζωές ο καθένας, έπαιξαν ξανά και ξανά, μέχρι που ο Ντάνος εξάντλησε τις «ζωές» του μισθοφόρου.

Τι θα δούμε την τελευταία εβδομάδα του Survivor από τα πιο επίσημα χείλη!

Ο Ντάνος κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία του Survivor παίρνοντας αυτομάτως το δεύτερο εισιτήριο για τον ημιτελικό του παιχνιδιού, αλλά και ένα ταξίδι στην Κούβα. Στο πλευρό του θα κάθεται σίγουρα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τέθηκαν αυτομάτως σε αποχώρηση.

Μετά το τελευταίο αγώνισμα για την ασυλία οι παίκτες οδηγήθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος «λύγισε» για το πόσο ανεπιθύμητος ένιωθε όλο τον καιρό στην καλύβα του.

Η αποχώρηση

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor και τους διαγωνιζόμενους, ποιος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί με βάση την 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν λίγο διάστημα.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως ο τελευταίος άνθρωπος που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor από τη Δομινικανή δημοκρατία είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο ίδιος έμεινε για λίγες στιγμές αμήχανος και αμίλητος, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ξέσπασε σε κλάματα από τη φόρτιση της στιγμής.

Survivor: Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες στην Ελλάδα! Χαμός στο αεροδρόμιο!

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας όταν του ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το Survivor.

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»