Χραν - Κοκκινάκης έβαλαν στοίχημα για τον τελικό! Ο άγνωστος καβγάς με τον μισθοφόρο!

Και ενώ το “Survivor Πανόραμα” συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών ακολουθώντας τη φόρα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί το απόγευμα της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής της δύο πρώην «Διάσημους» του παιχνιδιού!

Κάθε φορά στην εκπομπή της εμφανίζονται παίκτες που έχουν συμμετάσχει στο παιχνίδι και έχουν αποχωρήσει ή διάσημοι που ασχολούνται και τους αρέσει το Survivor…

Σήμερα το απόγευμα λοιπόν η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο Survivor Πανόραμα τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Κώστα Κοκκινάκη!

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στον αέρα για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και αποκάλυψε στους τηλεθεατές έναν άγνωστο καυγά που είχε προκληθεί μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Κώστας δεν φοβόταν να βγάλει την μαυρίλα που κρύβουμε όλοι μέσα μας προς τα έξω και θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα που είχε φωνάξει σε ένα αγώνισμα που φωνάζαμε εμείς «Σκάστε» και απευθυνόταν κυρίως προς εμάς και μετά είχε ζητήσει γύρω στις 80 φορές συγγνώμη γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής! Εμείς είχαμε παρεξηγηθεί εκείνη την ώρα αλλά μετά εμένα αυτή η συγγνώμη μου έκανε πολύ θετική εντύπωση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο ηθοποιός εξέφρασε την άποψη του για τον Mάριος Πρίαμος ς, αποκαλύπτοντας πως κάποιες στιγμές τον είχε παρεξηγήσει ενώ υπήρχαν και κινήσεις του, που τον έκαναν να θυμώνει μαζί του, αν και είναι από τους παίχτες που τους συναγωνιζόταν με σεβασμό και δέος!

Δείτε όλα όσα είπα στο βίντεο που ακολουθεί

.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στο τροχαίο που υπέστη η αντίπαλη ομάδα και αν σκέφτηκαν ότι ο Μάριος δεν θα καταφέρει να γυρίσει στο παιχνίδι! Τότε ο διεθνής πολίστας είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις άκουσα ότι έχει σπάσει την κλείδα του, λέω σίγουρα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν την είχε σπάσει κι όταν ήταν απλά ένας ισχυρός τραυματισμός και όχι σπάσιμο, οπότε επανήλθε πολύ γρήγορα στο παιχνίδι»! 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Οι δύο παίκτες αποκάλυψαν στους τηλεθεατές ένα στοίχημα το οποίο είχαν βάλει στην αρχή του παιχνιδιού και αφορά τους νικητές του ριάλιτι!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα με τον Κώστα, κι εγώ είχα προβλέψει ότι στη δυάδα θα είναι ο Ντάνος με τον Μάριο, ενώ ο Κώστας είχε πει ότι θα είναι ή ο Ντάνος ή ο Μάριος και κάποιος άλλος, κάποιο outsider», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!

Δείτε όλα όσα είπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο ηθοποιός μιλώντας για τις στιγμές που δεν ήξερε αν θα καταφέρει να αντέξει μέσα στο ριάλιτι, αποκάλυψε τι ζήτησαν όλοι οι παίκτες τις ημέρες του Πάσχα από την παραγωγή αλλά τελικά δεν τους έκαναν το χατίρι.

Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος στο βίντεο που ακολουθεί

 

Η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε και από τους δυο τους να σχολιάσουν τον Ντάνο και τι ήταν αυτό που σκέφτηκαν την ημέρα που οι Μαχητές τον έστειλαν στην ομάδα τους!

Τότε ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε τον λόγο και είπε συγκεκριμένα: «Εγώ σκέφτηκα γιατί τον έστειλαν σε μας και ότι κάτι θα έχει κάνει, γιατί αγωνιστικά φαινόταν πολύ καλός! Βέβαια τον υποδεχτήκαμε πάρα πολύ ωραία και δεν είχε κανένας πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Τις ίδιες σκέψεις είχε και ο Γιώργος Χρανιώτης στην αρχή όπως αποκάλυψε και είπε ότι μετά από μια συζήτησή που έκαναν ένα μεσημέρι κατέληξε πως είναι ένα παιδί που θέλει να το γνωρίσει!

Στη συνέχεια η Ελεονώρα αναφέρθηκε στην φράση που είχε πει η Σόφη Πασχάλη ότι δηλαδή ο Αγγελόπουλος δεν είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και γι’ αυτό τον έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενο και τότε ο Κοκκινάκης είπε: «Κάποια πράγματα που συνέβησαν στην παραλία κάποιους μπορεί να τους ενόχλησε περισσότερο, κάποιους λιγότερο! Εγώ τώρα που τα βλέπω απ’έξω τα βλέπω λίγο διαφορετικά τα πράγματα θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα και εγώ και όλοι μας μπορεί να είμασταν υπερβολικοί και να αδικήσαμε κάποιες φορές τον Ντάνο, με τον οποίο είχαμε μια πολιτισμένη σχέση! Εκείνη τη στιγμή κάποια πράγματα μπορεί να μην μου άρεσαν αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν έχουν καμία σημασία», ανέφερε χαρακτηριστικά προσπαθώντας να δικαιολογήσει όσα είπε στην αρχή και συνέχισε αναφερόμενος στην σχέση της Ευρυδίκης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

«Κάποιες εντάσεις υπήρχαν μεταξύ τους, όπως και όλοι μας είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά εσείς βλέπετε πολύ λίγα πράγματα για αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε πολλά πράγματα! Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, ο Ντάνος δεν έχει σχέση με την Ευρυδίκη, γιατί έχω ακούσει πολλά από την ώρα που βγήκα από το παιχνίδι…» 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»