Μπο και Χρανιώτης αποκαλύπτουν απροκάλυπτα το τι πραγματικά συνέβαινε στο Survivor!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη φιλοξενήθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μπο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι πρώην παίκτες της ομάδας των Διασήμων μιλώντας για το πώς πλενόντουσαν και αν όντως μύριζαν επειδή δεν έκαναν μπάνιο, έκαναν μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε την ατάκα που του είπε κάποια στιγμή ο Γιάννης Σπαλιάρας. «Υπήρχαν άνθρωποι που ότι νερό βρίσκανε βάζανε λίγο, πλενόντουσαν, εγώ δεν έβαζα έμενα με το αλάτι γιατί υπάρχει η άποψη ότι αναπνέουν καλύτερα οι πόροι του δέρματος με το αλάτι!

Θυμάμαι λοιπόν τον Σπαλιάρα να μου λέει κάποιες φορές «Χρανιώτη βρωμάνε οι μασχάλες σου», την θυμάμαι αυτή τη φράση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με χιούμορ λέγοντας: «Να για ποιο λόγο ο Σπαλιάρας πέρασε στην άλλη ομάδα, λόγω της ωμής ειλικρίνειας», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Spoiler Alert! Αλλάζει η τελική τετράδα! Ποιανού τη θέση παίρνει ο Σπαλιάρας;

Ο Γιώργος Χρανιώτης, όπως θυμόμαστε, όταν ήταν στο survivor είχε κάνει την καθιερωμένη του πρωινή βουτιά στον Άγιο Δομίνικο και χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσα βοήθεια.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε καλεσμένο τον ηθοποιό και τον ρώτησε: «Αυτό το σημάδι στο κεφάλι σου είναι από την βουτιά στο survivor;» και ο Χρανιώτης απάντησε: «Ναι είμαι σημαδεμένος... Την βουτιά την έκανα με όχι πολύ σκέψη... διάλεξα το μοναδικό σημείο που είχε βράχο, αλλά από αυτό το σημείο δεν είχα βουτήξει... έκανα την καθιερωμένη μου βουτιά... Ε, να έχουμε και ένα σημάδι από το survivor!»!

Τι είπε για το αστείο που έκανε στον γιατρό μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι; Και τι αποκάλυψε ο Μπο για το εν λόγω συμβάν;

Εδώ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός! Απόρθητο φρούριο ο χώρος!

Mίλησε ανοιχτά για τον χαρακτήρα του Γιώργου Αγγελόπουλου αλλά και για την ιδιόμορφη αυτή φιλία που δημιουργήθηκε μέσα από το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφερθεί και στον Στέλιο Χανταμπάκη αφήνοντας αιχμές… «Στην περίοδο που τσακώθηκε η Σόφι και η Ευρυδίκη με τον Ντάνο δεν υπήρχε ανταλλαγή ενδιαφέροντος. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί ένας άνθρωπος αν αισθανθεί απειλή. Κάποιες γυναίκες επηρεάστηκαν από κάποιους άντρες.» δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης…

Για ποιον χτυπά άραγε η καμπάνα; Να σας θυμίσουμε μόνο πως πολλοί έλεγαν ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η «κλίκα» των Διάσημων επηρέασαν την κρίση της Βαλαβάνη που είχε θέσει σε υποψηφιότητα τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Πού βρίσκονται οι 6 παίκτες του Survivor;

Αποκάλυψε πως είχε καταλάβει ότι η Ειρήνη είχε αρχίσει να απομακρύνεται ενώ μίλησε και για τους λόγους που η τραγουδίστρια είχε γίνει καχύποπτη απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

Ποιος είναι παίκτης που έχει λάβει όσα χρήματα έχουν πάρει όλοι οι Μαχητές μαζί;

Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη θέλησαν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στο νησί και στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για όσα εμείς ως τηλεθεατές δεν βλέπαμε όταν οι κάμερες έκλειναν.

Συγκεκριμένα, ο Μπο αποκάλυψε πως οι παίκτες που φεύγουν από το νησί αφήνουν πίσω τις κουβέρτες τους για να μπορέσουν οι υπόλοιποι να ζεσταθούν ή ακόμα και να κοιμηθούν.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω απόσπασμα:

Η συγκινητική επιστροφή της Σάρας! Mε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της!

Τα δίνουν όλα απόψε για την δεύτερη ασυλία στο Survivor!

O Αγγελόπουλος έσπασε το δόντι του και το Twitter το διασκεδάζει!

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»