Μελέτη σε Μενεγάκη: «Ο Σπαλ είναι η Άσπα Τσίνα του Survivor, τσιγκλάει τους πάντες»

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελένη και η Ελεονώρα έχουν καλές σχέσεις και μάλιστα είναι η μόνη καλεσμένη που έχει πάει τρεις φορές σε μία σεζόν στην εκπομπή της και η Ελένη το τόνισε αυτό. Το σήμα της εκπομπής δεν είχε προλάβει να πέσει και τα μικρόφωνά τους ήταν ανοιχτά... Τι ρώτησε η Ελένη την καλεσμένη της;

Δείτε το βίντεο!

Spoiler Alert! Αλλάζει η τελική τετράδα! Ποιανού τη θέση παίρνει ο Σπαλιάρας;

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στην Ελένη Μενεγάκη! «Είμαι σε μία κατάσταση αποκατάστασης της μέσης μου» είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε για το εάν ξεκίνησε να κάνει θαλάσσιο σκι και η Ελένη έμεινε άναυδη! «Ταλαιπωρούμαι πολύ, με χρόνιο πόνο... εδώ και πέντε χρόνια πονάω!» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «πρέπει να κάτσω στα αυγά μου για λίγο, πρέπει να το κάνω, να δω που πάω, γιατί θα πρέπει ή να κάνω ένα χειρουργείο ή να το φτιάξω μια για πάντα και είμαι στη φάση να το φτιάξω... Μου έχει γυρίσει το κεφάλι ανάποδα, βασανίζομαι, υποφέρω, αλλά θα το κάνω...».

Εδώ θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός! Απόρθητο φρούριο ο χώρος!

Η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα, και φυσικά για την επάνοδό της στην τηλεόραση με το Survivor Panorama.

«Είχαν προσεγγίσει τη μαμά μου να κάνω διαφημίσεις, επειδή ήμουν όμορφο παιδάκι, αλλά η μαμά μου δεν ήθελε και της κρατούσα μούτρα. Μου μάθαινε ότι το περιεχόμενο μετράει, όχι η ομορφιά! Δεν είχε αντιληφθεί ότι θα κάνω τηλεόραση, δημοσιογράφος ήθελα να γίνω! Ο μπαμπάς μου θεώρησε ότι αδίκησα τον εαυτό μου με κάποιες επιλογές που έκανα. αλλά δεν ξεχωρίζουν τα παιδιά τους, μας φέρονται όπως πρέπει. Η μαμά μου έχει υπάρξει παρεμβατική στο κομμάτι σχέσεων, αλλά ο μπαμπάς μου πήρε το μέρος μου και της είπε να με αφήσει να φάω το κεφάλι μου! Είμαι από τα παιδιά που έχουν ζήσει όμορφα, δεν έχω καταπιεστεί, ούτε μεγάλωσα σε ασφυκτικό περιβάλλον, στα 19 γύρναγα 2 η ώρα, το 4 το πρωί ήρθε μετά τα 22! Ήμουν τραμπούκα σε κάποια πράγματα, έκανα απεργία πείνας για να μου πάρουν σκύλο και δεν τους μιλούσα για να κόψουν το τσιγάρο. Γίνομαι αγρίμι, όταν νιώθω ότι καταπιέζομαι και αδικούμαι. Αν με αδικήσεις, θα σε σκίσω!» είπε η παρουσιάστρια.

Αναφορικά με την παρουσίαση του Survivor Panorama, η Ελεονώρα είπε: «16 του μήνα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή, 5 μπήκε στο προσκήνιο, και το συμφωνήσαμε, τόσο τσακ μπαμ! Συζητούσαμε με την Άλκηστις, αλλά και με εσάς, και είπαμε να κάνουμε κάτι από τώρα! Εγώ τους γνωρίζω με το που βγαίνουν, οπότε μου φαίνεται πολύ άδικο να τους κρίνουμε από κάτι πολύ περιορισμένο, όπως αυτό που βλέπουμε στο παιχνίδι! Δεν μπορώ να είμαι και όλη μέρα στο Twitter, καταλαβαίνεις!» είπε, εννοώντας προφανώς και τη σχέση της, η οποία της απορροφά όλο το χρόνο. «Το φορμάτ είναι πολύ συγκεκριμένο, το σεβόμαστε απόλυτα, δεν το φοβήθηκα. Ίσως ήταν ένας από τους λόγους που το επέλεξα, γιατί ήξερα ότι στις πλάτες του Survivor θα πάει καλά, καθώς μιλούσαμε για επιστροφή. Δεν πιστεύω ότι αδίκησα τον εαυτό μου, το θεωρώ πολύ έξυπνο αυτό που έκανα!» είπε, και η Ελένη συμφώνησε ολόψυχα!

Εν συνεχεία, η Ελένη τη ρώτησε τι είναι αυτό που πιστεύει ότι προκάλεσε την τόσο μεγάλη επιτυχία του Survivor, επιτυχία που όμοιά της δεν έχει ξαναδεί, όπως είπε χαρακτηριστικά. Η Ελεονώρα απάντησε ότι πιστεύει ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό πραγμάτων.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πού βρίσκονται οι 6 παίκτες του Survivor;

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη τι πρόκειται να γίνει από εδώ και πέρα στο Survivor, αλλά η παρουσιάστρια αρνήθηκε να εγκαταλείψει το οτιδήποτε. «Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλήθεια δεν ξέρω!»

Στις περαιτέρω πιεστικές ερωτήσεις της Φωτεινής και της Κατερίνας περί του αν θα αποχωρήσει σήμερα ένας παίκτης ή παραπάνω, η παρουσιάστρια απάντησε: «Θα δούμε τι θα γίνει! Είμαι ορκισμένη! Να δείτε το επεισόδιο και θα είναι σίγουρα πολύ ανατρεπτικό και εντυπωσιακό!» είπε, αφήνοντας τη φαντασία μας να οργιάσει.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποιος είναι παίκτης που έχει λάβει όσα χρήματα έχουν πάρει όλοι οι Μαχητές μαζί;

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα πόσες προτάσεις γάμου έχει λάβει.

Η Ελεονώρα απάντησε με πολύ μικρά γραμματάκια «2», ενώ η Ελένη είχε προβλέψει τουλάχιστον 1.

Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία και πέταξε τα καρφάκι της σχετικά με όσα είχε ζήσει στο παρελθόν. «Η πρόταση που πρέπει να γίνει αποδεκτή, θα γίνει. Οι υπόλοιπες που δεν έπρεπε, δεν έγιναν. Με την καρδιά και το ένστικτό και το συναίσθημά μου! Είχα θέμα με τη δέσμευση, παθαίνω πάρεση όταν μιλάω για γάμο! Είμαι βαθιά συντηρητική σε αυτό το κομμάτι, θα ήθελα να είμαι κύκνος ή πιγκουίνος, να έχω έναν σύντροφο για πάντα. Δεν έκανα σωστές επιλογές, και δικαιώθηκα που δεν τις προχώρησα! Δεν έχω δώσει ποτέ τα κλειδιά του σπιτιού μου σε κάποιον, και γενικά βάζω πολύ δύσκολα κόσμο στο χώρο μου!» είπε η παρουσιάστρια, και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Η συγκινητική επιστροφή της Σάρας! Mε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της!

Η Ελένη είχε την εξής απορία γιατί έφυγε η Σάρα Εσκενάζυ και όχι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιας και τα spoilers έλεγαν ότι η Βαλαβάνη θα φύγει. «Με έχει εντυπωσιάσει που έμεινε η Βαλαβάνη και έφυγε η Σάρα...» και η Μελέτη είπε «και εγώ είμαι αποδέχτης αυτής της απορίας αλλά τι να κάνουμε αυτή είναι η ψηφοφορία»!

Τα δίνουν όλα απόψε για την δεύτερη ασυλία στο Survivor!

Ο παίκτης από το survivor, που έχει τρελάνει την Ελένη Μενεγάκη είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας και ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη ποια είναι η γνώμη της για εκείνον και εάν τον γνωρίζει! Η Μελέτη είπε: «Δεν τον ξέρω πολύ τον Σπαλιάρα, αλλά μου είναι πολύ συμπαθής. Είναι λίγο η Άσπα Τσίνα του Survivor, τσιγκλάει τους πάντες...»

Όσο για τον Ντάνο είπε: « Ο Αγγελόπουλος είναι εξαιρετικός παίκτης, επίσης τον έκανε δημοφιλή ότι του την πέσανε και οι μεν και οι δε, ο κόσμος πάει υπέρ του αδυνάτου! Και αρέσει και στις γυναίκες...»!

Δείτε πώς σχολίασε τους υπόλοιπους παίκτες!

O Αγγελόπουλος έσπασε το δόντι του και το Twitter το διασκεδάζει!

Οι δυο παρουσιάστριες έχουν άριστες σχέσεις και λίγο πριν αποχωρήσει η Ελεονώρα από την εκπομπή «Ελένη» η οικοδέσποινα της είπε:

«Σε ευχαριστώ πολύ. Όσες φορές σε χρειάστηκα κοντά μου ποτέ δεν έκανες δεύτερη σκέψη» και η Ελεονώρα Μελέτη της απάντησε: «Εγώ σε ευχαριστώ γιατί μου έχεις σταθεί σε πολύ δυνατές στιγμές της ζωής μου, ο κόσμος δεν ξέρει πράγματα για μας».

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»