Aπομακρύνθηκε από το πόστο του το "δεξί χέρι" του Χουλιάρα.

Ένας ένας απομακρύνονται από τις θέσεις τους οι συνεργάτες του πρώην "δυνατού άντρα" του MegaOne

Οι εξελίξεις είναι αλυσιδωτές στο πρώην Megaλο κανάλι και νυν MegaOne. Μετά την μη ανανέωση συνεργασίας με τον Γιώργο Χουλιάρα που για χρόνια διατέλεσε διευθυντής του ψυχαγωγικού τομέα στο κανάλι του Αρχάγγελου, η μια αλλαγή έρχεται μετά την άλλη.

Είναι ήδη ανακοινώσιμο οτι Αχιλλέας Γραμματικόπουλος έχει αναλάβει να αναπληρώσει το κενό που αφήνει πίσω του ο Γώγος Χουλιάρας, ειδικά αυτή την περίοδο που τα κανάλια προγραμματίζονται για να κλείσουν την φετινή σεζόν και να οργανώσουν την επομένη, με νέες επιλογές σε σειρές, εκπομπές και talent ή reality shows.

Κάτι που ποντάρει πολύ για την νέα χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του MegaOne, αφού η φετινή χρονιά κάθε άλλο από επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης το κάρφωσαν στην τελευταία θέση του πίνακα τηλεμετρήσεων.

Μπαράζ εξελίξεων στο MegaOne μετά την αποχώρηση Χουλιάρα!

Aποχωρεί ο Χουλιάρας απο το MegaOne!

Την θέση αυτή έχει αναλάβει ο καταξιωμένος ηθοποιός, πού από εδώ και στο εξής θα εκτελεί χρέη Σύμβουλου Διοίκησης σε θέματα ψυχαγωγίας.

Το πρόσωπο που για χρόνια υπήρξε "στενός συνεργάτης" του πρώην "δυνατού άντρα" του MegaOne Γιώργου Χουλιάρα (μιας και βρέθηκε και στην Κύπρο με δική του επιλογή) Τάσος Θεοδώρου απομακρύνθηκε από την θέση του χτες, συμφώνα με έντονη φημολογία που ξέσπασε από το κανάλι.

Ο άνθρωπος που για χρόνια υπήρξε ένας από τους πολύ "στενούς συνεργάτες" και "εμπίστους του Χουλιάρα", δεν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το κανάλι, συμφώνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, για λόγους καθαρά εταιρικούς. Ο Τάσος συνεργάζεται και με άλλη εταιρία που ασχολείται με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, γεγονός που δεν μπορεί να συμβαίνει συμφώνα με τους νέους κανόνες συνεργασίας με το κανάλι.

Μάλιστα "κυκλοφορεί" έντονα ότι υπάρχει και σχετική λίστα απολύσεων που έρχονται στο άμεσο μέλλον… γεγονός που έχει ήδη κινητοποιήσει μερίδα του προσωπικού που έχουν περάσει σε συνεννόηση με σκοπό τις απεργιακές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που οι φήμες γίνουν πραγματικότητα.
 

Το κανάλι ήδη έχει προχωρήσει, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο στην αλλαγή ονόματος στο άμεσο μέλλον και δεν αποκλείεται να κρατηθεί το όνομα που συζητούν από πέρσι, TvOne.

Αυτός είναι ο νονός του μωρού που περιμένει η Γωγώ και ο Χαράλαμπος!

Η Δέσποινα Ολυμπίου περιμένει παιδάκι!

Δειτε Επισης

Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»