Αγοράζει ο Τούρκος παραγωγός το κανάλι Έψιλον!

Έντονη φημολογία ξέσπασε τις τελευταίες μέρες ότι ο Τούρκος παράγωγος αγοράζει το κανάλι Έψιλον!

Εξάλλου είναι γνωστό το ενδιαφέρον του για μια τέτοια επένδυση.

Το Nasos blog προχώρησε σήμερα σε μια αποκάλυψη σχετικά με τις διεργασίες που έγιναν αλλά και το που θα προβάλλεται το νέο Survivor σε περίπτωση εξαγοράς.

Άλλο ένα ερώτημα που πλανάται στον αέρα είναι αν και εφόσον γίνει όντως η αγοραπωλησία του καναλιού που θα βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από αυτήν…

Ο Μένιος μετά το Star Academy ετοιμάζει Survivor για το Έψιλον!

Δείτε την ανάρτηση του Νάσου Γουμενίδη σχετικά με το θέμα

Παρά τις διαψεύσεις που δεν έγιναν ΠΟΤΕ με επίσημο δελτίο τύπου από το γραφείο τύπου του καναλιού στελέχη του Epsilon χθες το βράδυ έσπευσαν να διαβεβαιώσουν πως δεν τίθεται θέμα πώλησης του καναλιού στον Τούρκο παραγωγό του «Survivor» Ατζούν Ιλίτζαλι.

Η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική: Ο Τούρκος έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του καναλιού γεγονός που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον ιδιοκτήτη του Epsilon Φίλιππο Βρυώνη ο οποίος γνωρίζει από τώρα πως θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες για να καταθέσει πλήρη και ενημερωμένο φάκελο υποψηφιότητας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Έτσι δεν αποκλείεται σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το κανάλι να περάσει στον Τούρκο τις επόμενες ημέρες και μάλιστα με όχι ιδιαίτερα υψηλό τίμημα. Τι θα γίνει με την συνεργασία με τον Σκάϊ εφόσον το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα;

Ο Τούρκος έχει υπογεγραμένο συμβόλαιο με τον Σκάϊ τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν και με option ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο την σεζόν 18 – 19. Έτσι τα χέρια του είναι «δεμένα» όσον αφορά στα ριάλιτι.

Όμως… Εάν ο Ιλίτζαλι καταφέρει να γίνει ο κάτοχος του Epsilon το κανάλι θα πορευτεί με ελαφρά ψυχαγωγία, πληθώρα τούρκικων σειρών και ελάχιστη ενημέρωση.

Ο Τούρκος παράγωγος πρόδωσε την αποχώρηση της Σάρας στο διαδίκτυο!

Στα κατεχόμενα πραγματοποιήθηκε χθες ο ημιτελικός του Τούρκικου Survivor!

Σύμφωνα πάντως με τα Παραπολιτικά, ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης πουλάει τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον στον Τούρκο παραγωγό!
Ο Έλληνας καναλάρχης μεταβαίνει σήμερα αεροπορικώς στη γειτονική χώρα προκειμένου να έχει συνάντηση με τον 48χρονο μεγιστάνα των media και να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στις ισορροπίες του τηλεοπτικού μας γίγνεσθαι.
Έει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί πως το ραντεβού, όπως μαθαίνουμε, κλείστηκε από τον ίδιο τον ιδιαίτερο σύμβουλο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς είναι γνωστό ότι ο κ. Ιλίτζαλι διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας. 
Ο παραγωγός του Survivor επιθυμούσε διακαώς εδώ και καιρό να αγοράσει τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα (ή να δημιουργήσει έναν δικό του εξαρχής), αλλά μέχρι σήμερα οι προσπάθειες δεν είχαν ευοδωθεί. Τώρα, βρίσκεται ένα βήμα πριν την υλοποίηση του επαγγελματικού του στόχου αφού το deal με τον κ. Βρυώνη έχει κλείσει και απομένουν μονάχα οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Χιλιάδες ευρώ περιμένουν τον Ντάνο μετά το Survivor!

«Είναι όλο στημένο!» Άγριο ξέσπασμα για τη Βαλαβάνη!

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»