Έσταξε χολή ο μάνατζερ ράγκμπι! 'Εριξε τα καρφιά του στον Ντάνο!

Στο «Φτιάξε καφέ» μίλησε ο Πάνος Αργιανίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε ότι στηρίζει τον Μάριο και δεν δίστασε να ρίξει τα καρφιά του στον Ντάνο! 

«Είναι όλο στημένο!» Άγριο ξέσπασμα για τη Βαλαβάνη στο «Φτιάξε καφέ»!

«Στηρίζω πάρα πολύ τον Μάριο. Το ότι αντιδρά όπως αντιδρά, είναι γιατί έχει δει κάποια πράγματα. Το ότι ασχολείται με τον σταυρό του Ντάνου, είναι κάτι που τον έχει εκνευρίσει. Δεν το λέει για το θεαθήναι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το λαϊκό παιδί, κάποιες φορές ξεπερνά κάποια όρια, και γίνεται κάπως γραφικός. Δεν ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι η παραγωγή, το κάνει νομίζω για ιντριγκαδόρικους λόγους, για να δελεάσει το κυπριακό κοινό να ψηφίσει περισσότερο! 

Ξέσπασε ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου!

«Έχω δει τον Ντάνο σε όχι πολύ καλές στιγμές του μέσα στο παιχνίδι, και έχω δει αντιδράσεις και λέξεις και κουβέντες που δεν συνάδουν με αυτό που προσπαθεί να δείξει προς τα έξω, δεν θεωρώ ότι το να κάνεις το σταυρό σου, δείχνει το ποιόν σου!» κατέληξε ο πρώην παίκτης των Μαχητών, προκαλώντας την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου.

Στην Τουρκία θα φυγαδεύσουν την τελική τετράδα του Ελληνικού Survivor!

«Βγαίνει και δίνει ένα ντεσού πολύ συγκεκριμένο, είναι φάουλ αυτό που κάνει. Δεν στηρίζεις έτσι, τον αδειάζεις και με ύπουλο τρόπο σε ένα σημείο λίγο πριν τον τελικό. Μου φαίνεται λίγο το καρφί τώρα! Τον αδειάζει με μικρά μικρά πράγματα  που εμένα δεν μου αρέσουν!» είπε η παρουσιάστρια. Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι τα κομποσκοίνια που φιλαέι είναι του πατέρα του, και για αυτό το κάνει!

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Καλεσμένος και στο Happy Day ήταν ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έκανε τις προβλέψεις του για τη συνέχεια του survivor και ποιους θεωρεί ότι θα φτάσουν τελικό.

Ο μάνατζερ ράγκμπι είπε: «Η Ευρυδίκη και ο Γιάννης είναι οι δύο επόμενοι... Στους τέσσερις θα είναι οι τέσσερις άντρες, Βασάλος, Μάριος, Ντάνος και Κώστας, και μετά θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος λένε, εύχομαι όχι!»
 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο #SurvivorGR
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGR: «Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»