H Μελέτη αποκάλυψε γιατί οι καλεσμένοι της είναι αποκλειστικά των Διάσημων!

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η πρώην παίκτρια της ομάδας των Μαχητών, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.

Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε δημόσια για ένα θέμα σχετικό με το Survivor Πανόραμα που έχει προκύψει. Ο λόγος είναι οι καλεσμένοι που φιλοξενεί καθημερινά στο πλατό της, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από την πλευρά Διασήμων.

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια με αφορμή την ερώτηση που δέχτηκε σήμερα από μία κυρία για τους καλεσμένους της, εξήγησε on air: «Της εξήγησα ότι δεν μπορούμε να φέρνουμε οικογενειακό περιβάλλον και φίλους των Μαχητών. Δεν προβλέπεται από το φορμάτ της εκπομπής. Οι άνθρωποι που έρχονται και μιλάνε ως φίλοι των Διασήμων είναι γιατί τους ξέρουμε από το χώρο».

Η παρουσιάστρια με αυτόν τον τρόπο εξήγησε σε όλους τι πραγματικά συμβαίνει σχετικά με τα άτομα που βρίσκονται στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε ζωντανά στην εκπομπή.

Διπλό φονικό απόψε στο Survivor! Αποχωρούν δυο παίχτες από την ίδια ομάδα!

Από την Δευτέρα το Survivor γίνεται ατομικό! Εκτός τελικού 1 από τα 2 φαβορί!

Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν στο internet για το τι θα δούμε στο σημερινό συμβούλιο του νησιού αλλά και για την σημερινή αποχώρηση που έχει καταντήσει θρίλερ.

Η Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα ακούγονται, μέσα από την εκπομπή της Survivor Πανόραμα.

Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε πως «Να είστε προσεκτικοί γιατί έχουν πέσει πολλές φορές έτσι, έχουν πέσει σε μπανανόφλουδες και ο κόσμος δεν έχει επηρεαστεί ποτέ από τα spoilers γιατί δεν θέλει να τα ακούει κιόλας, θέλει να τα βλέπει μόνος του.»

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέσω social media αναρτούν διάφορα βίντεο και πληροφορίες και μάλιστα ένας από αυτούς ήταν και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Άρης Σοϊλέδης.

Όταν μάλιστα είχε γίνει στις αρχές του παιχνιδιού και μαθεύτηκε πως ο μαρτυριάρης ήταν εκείνος, είχε απολογηθεί. Φαίνεται πως πήραν το μάθημα τους όμως, αφού η Ελένη Χατζίδου, μιλώντας για τα spoilers που διαρρέουν, είπε πως δεν της αρέσει και ενοχλείται! Το ακούς Άρη; Δεν της αρέσει λέμε...

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

«Στο Survivor τα αγωνίσματα ξαναγυρίζονται και ξαναγυρίζονται!» Η αποκάλυψη  για το πώς γυρίζονται τα παιγνίδια στο Survivor μας άφησε άφωνους! 

Δεν θέλει να χάνει επεισόδιο από το Survivor και μάλιστα όπως η ίδια αποκάλυψε έχει ακυρώσει πολλές δουλειές έτσι ώστε την ώρα προβολής του επεισοδίου να είναι στο σπίτι για να μπορέσει να το παρακολουθήσει.

Η Ελένη Χατζίδου, αποκάλυψε πως ανήκει κι εκείνη στην κατηγόρια γυναικών που στηρίζουν Ντάνο... «Είμαι Ντανίτσα, αλλά όταν παίζει ο Σπαλιάρας θέλω να κερδίσει αυτός! Και στους Μαχητές να ήταν, πάλι θα τον στήριζα».

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί

Το Survivor ολοκληρώνει τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο το Σάββατο!

H Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, προσπαθεί να μην χάνει κανένα επεισόδιο του Survivor ενώ αποκάλυψε πως στην 24ωρη ψηφοφορία έδωσε κι εκείνη τις ψήφους της και μάλιστα όχι μόνο σε ένα άτομο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Πρίαμερς Vs. Ντανίτσες! Ο πόλεμος του διαδικτύου! Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter!

Πολύς λόγος έχει γίνει αν τελικά στο Survivor έχει υπάρξει ερωτική έλξη ανάμεσα σε παίκτες. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου μίλησε για αυτό αποκαλύπτοντας πως δεν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο όσο ήταν στο παιχνίδι. «Το πήραμε το θέμα πιο οικογενειακά. Τέτοια κομμάτια ερωτικά δεν υπήρχαν, τουλάχιστον στην ομάδα των Μαχητών», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται δημοσιοποίησε η Ελληνίδα σύντροφος του Βασάλου!

Από το πρωί κυκλοφορεί η φήμη πως στο αποψινό επεισόδιο του Survivor στο οποίο θα παρακολουθήσουμε και ασυλία και αποχώρηση, θα υπάρξουν δυο αποχωρήσεις.

Την αλήθεια αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, η οποία «άδειασε» τα spoilers που θέλουν διπλή αποχώρηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τι αποκάλυψε για τη σημερινή αποχώρηση η παρουσιάστρια.
 

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών, μεταξύ άλλων, σχολίασε τους παίκτες του παιχνιδιού και έριξε τα καρφιά της στον Γιάννη Σπαλιάρα, όσον αφορά τον καυγά με τον μισθοφόρο. 

«H αλήθεια είναι πως ο καθένας ότι λέει ξέρει για ποιον λόγο το λέει. Το μόνο που μπορώ εγώ να πω είναι ότι ίσως κάποιοι να ξέρουν πως να φανούν και πως να κρυφτούν σε μια κάμερα. Σίγουρα ο Σπαλιάρας ξέρει πως να συμπεριφερθεί μπροστά σε κάμερα αν θέλει να κρύψει κάτι αλλά αργά ή γρήγορα ότι είναι να φανεί θα φανεί.»

Η Ελένη Χατζίδου και μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη του Survivor, που δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Η τραγουδίστρια θέλησε να πάρει θέση και να πει την δική της γνώμη για τον παίκτη που δημιούργησε ερωτηματικά. 

«Όλοι έλεγαν στην αρχή ο Στέλιος Χανταμπάκης το φαβορί, ο οικογενειάρχης να κερδίσει κλπ η λάθος η μεγάλη του κίνηση ήταν αυτή με τον Κωνσταντίνο και το σημαιάκι και δεν δικαιολογείται με τίποτα.»

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»