Τέρμα τα ψέματα! Η Κύπρια personal trainer είναι το κορίτσι του Βασάλου με αποδείξεις!

Τα χαμόγελα όλο νόημα και τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του στο Survivor!

Με ποια είναι ζευγάρι τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος;

Η νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας έκρυβε μια έκπληξη τόσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο όσο και για τους τηλεθεατές, αφού η Κύπρια personal trainer (η σύντροφος του) Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, του έστειλε και βίντεο εκτός απο μήνυμα…

Τελικά σε ποιου την αγκαλιά θέλει να πρωτοχωθεί η Βαλαβάνη; Στου Ντάνου, στου Βασάλου… Τα παράπονα που έγιναν παρά-τράγουδο!

Πώς αντέδρασε ο Σπαλιάρας όταν είδε την κοπέλα του στο βίντεο;

«Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου.

Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά» ανέφερε εκείνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος άκουγε με προσοχή, κοκκινίζοντας και από τα λόγια που άκουγε και από τα πειράγματα των συμπαικτών του.

Το μήνυμα της Κύπριας στον Βασάλο "το φυσάνε και δεν κρυώνει" στην Ελλάδα! Αντιδράσεις από την Ελληνίδα φερόμενη ως φίλη, την οικογένεια και από τα ελληνικά ΜΜΕ 

Με ποια είναι ζευγάρι τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος; 

H Καινούργιου παρατήρησε ευτυχισμένη πως καμία κοπέλα δεν έστειλε μήνυμα στον Μάριο! «Είμαι το κορίτσι σου Μάριε όταν βγεις»

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! 

Σήμερα , Τετάρτη θα έχουμε διπλό επεισόδιο στο Survivor με ασυλία και αποχώρηση!

Στο Happy Day σχολίασαν την επικοινωνία των Μαχητών με τα πρόσωπα της καρδιάς τους, και τα σχόλια, όπως αναμενόταν, ήταν πραγματικά απολαυστικά.

«Ο Βασάλος βλέπει τη Marierose και λέει «Πωπωωωω! Αυτό ήτανε, ούτε να συστήνει το κορίτσι! Δεν είπε και μια πληροφορία, να τη νομιμοποιήσει ως σύντροφο! Προφανώς του είχε λείψει και χάρηκε που την είδε» είπε η Σταματίνα.

«Εσύ πίστευες ότι θα έλειπε σε κάποιον, μετά από τόσο Survivor, ένα έπαθλο 100 χιλιάδων μπροστά σου και τα λοιπά;» είπε δηκτικά ο Δημήτρης Παπανώτας. «Το είπε έτσι, γιατί φλέρταρε εκεί μέσα» έδωσε τη δική της εκδοχή η Ελένη Τσολάκη

«Εμένα δεν μου αρέσει που ενώ ο Σπαλιάρας μιλά συνέχεια για τη ζωή, υπήρχε το στοιχείο το προσωπικό, εγώ στο Βασάλο είδα μια χαρά, και μια αμηχανία! Κι ο Σπαλιάρας είδε ότι δεν είναι ο πιο ελκυστικός, και περιορίστηκε στη Ζωούλα του» συνέχισε η παρουσιάστρια.

Η Ζωή έχει δώσει 50 συνεντεύξεις ως σύντροφος του Σπαλιάρα, τι να πει κι αυτός; Τώρα θα φανεί τι θα γίνει!» είπε η Ελένη Τσολάκη. «Να τις ρίξει σε μία αρένα με λάσπη!» είπε γελώντας ο Παπανώτας. 

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Προβλέπεται καύσωνας! Αντώνης Ρέμος - Ελένη Φουρέιρα Live στην πιο fuego νύχτα του καλοκαιριού!
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»