Ποιοι άλλοι δεν πάτησαν το περιβόητο σκαλάκι των κανονισμών;

Το θέμα που απασχολεί τους πάντες από το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor και το συζητούν όλοι, από το τηλεοπτικό κοινό μέχρι και τις εκπομπές, είναι η απίστευτη ανατροπή που έγινε στον τελικό αγώνα των δύο ομάδων μιας και αποδείχθηκε ότι ο Ντάνος δεν πάτησε το σκαλάκι όπως έλεγαν οι κανονισμοί, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι «Μαχητές»!

Στο Πρωινό λοιπόν σχολίασαν την απίστευτη ένταση στο Survivor, την κλεψιά του Ντάνου, αλλά και την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην παραλία των παικτών.

Τα σχόλια, όπως αναμενόταν, ήταν απολαυστικά, και οι τόνοι ανεβασμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας

O Nτάνος παραβίασε τους κανονισμούς και έχασε τo έπαθλο στην επανάληψη!

"Φαρμάκι στάξανε" για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor, Φτιάξε καφέ να στα πω.

 «Εγώ δεν αντέχω να τον βλέπω να κάνει συνεχώς τον σταυρό του, λες και πάει σε πόλεμο, ούτε οι παπάδες! Ο σταυρός είναι ιερό πράγμα, δεν μπορεί να χρησιμοποιείται πριν από ένα παιχνίδι!» είπε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω.

«Ήταν πολύ εριστικός και με τους συμπαίκτες του ο Ντάνος! Αρπάχτηκε και με τον Χρανιώτη!» είπε η Ανθή Βούλγαρη, ενώ ο Μαρίνος Βυθούλκας σχολίασε:  «Είναι λίγο κακομαθημένος! Πρέπει να τον έχουν μεγαλώσει έτσι, ότι θέλει ο Ντάνος, γιατί τον βλέπεις πώς αντιδρά και όταν χάνει. Δεν φαντάζομαι γυναίκα να του δώσει χυλόπιτα, τι θα πάθει μετά! Εγώ θα του έδινα χυλόπιτα, δεν μου κάνει τίποτα!» «Μπορεί να θέλει να γίνει Ντάνος Ιντερνάσιοναλ!»

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Η αντίδραση των παικτών, βλέποντας τον Σάκη Ρουβά στην παραλία!

Το σχέδιο εξόντωσης του Μάριου Πρίαμου!

Στο Happy Day σχολίασαν τις εξελίξεις στο Survivor, και ειδικότερα στην ένταση κατά τη διεξαγωγή του χτεσινού αγωνίσματος.

«Αίσχος, ντροπή και όνειδος!» αναφώνησε χιουμοριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή «έδωσε» κανονικότατα τον Ντάνο on air:

«Ε καλά ντροπή αισθάνεσαι όταν κάποιος σε κατηγορεί ότι έκλεψες και λες ότι δεν έχεις κάνει κάτι, και μετά υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι το έκανες! Ξεκινάς έναν αγώνα δρόμου σε στάδιο, αν κάποιος ξεκινήσει νωρίτερα, ακυρώνεται!» 

«Εμένα μου κάνει εντύπωση γιατί τσιρίζει η Ευρυδίκη! Στον πανηγυρισμό κόντεψε να τους δείρει όλους! Για αυτό τσιρίζει, για τον Βασάλο!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Έκανε το διευκρινιστικό της γυναίκας που προσπαθεί να εκμαιεύσει αν ο Κωνσταντίνος αισθάνεται κάτι για την Τουρκάλα, προσπάθησε να την αποδομήσει! Για αυτό έκανε τον Ντάνο πέρα, γιατί ήρθε ο Βασάλος στην παραλία!» συμφώνησε η Ελένη Τσολάκη.

Στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Νιάκαρης, κολλητός του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος αποκάλυψε για τον παίκτη: «Ο Γιάννης το έχει αυτό, δεν αναλαμβάνει ευθύνες, αλλά καταλαβαίνει θέλω να πιστεύω πού κάνει λάθος. Έχει τον δικό του τρόπο σκέψης. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί πίσω από τις κάμερες, ποτέ δεν ξέρεις με τον Γιάννη Σπαλιάρα!» είπε χαμογελώντας, αναφορικά με τις ερωτικές του κατακτήσεις, για να προκαλέσει την αντίδραση του Παπανώτα: «Λες να έχει γονιμοποιήσει καμία Τουρκάλα;»

Η εκπομπή σχολίασε και τον Ντάνο που φιλάει το χέρι του πριν από κάθε παιχνίδι, με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει ότι μπορεί να έχει κάποιο κομποσκοίνι. «Πάντως μπράβο που ο μισθοφόρος έκανε την ένσταση και κέρδισε!» είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Έχει δίκιο, γιατί θα μπορούσε να πηδήξει κατευθείαν! Εγώ τον παραδέχτηκα εδώ, γιατί αν το replay δεν τον επιβεβαίωνε, θα του πέταγαν καρύδες! πρέπει να είναι τολμηρός!» είπε η Σταματίνα. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ποιος κάρφωσε τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Μάριου Πρίαμου;

Δείτε το bar της Σάρας στην Αθήνα!

«Χτες έγινε της Πόπης! Δεν το λέω αλλιώς, γιατί είναι πρωί! Κατέληξαν οι δυο ομάδες να βρίζει ο ένας τον άλλο! Είναι πολλά τα λεφτά!» σχολίασαν Τσουρός και Σάσα! «Θα κέρδιζε ο Ντάνος, καλώς έκανε ένσταση αφού είναι κανονισμοί, αλλά εντάξει, σε έχει ξεφτιλίσει ο Ντάνος και το κάνεις αυτό; Στο Twitter διχάστηκαν!» ειπώθηκε εν συνεχεία και στο στο Πρωινό!

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ανατροπή! Ούτε ο Ντάνος, ούτε ο Μάριος με τις περισσότερες νίκες στο παιχνίδι!

H πρώην του Μουρούτσου δηλώνει: "Η κόρη μου έκλαψε όταν της είπαν πως η μαμά της είναι στο Survivor"

Ωστόσο, άλλη ήταν η αποκάλυψη-βόμβα που έγινε στο Πρωινό! Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε πλάνο πριν την ένσταση του μισθοφόρου από αγώνα μεταξύ Χρανιώτη-Μάριου, όπου και ο Μάριος δεν πατάει το σκαλάκι! Μια αποκάλυψη-βόμβα, που προκάλεσε χαμό στο Πρωινό!

«Χίλια δίκια είχε ο Ντάνος! Ο μισθοφόρος αν κέρδιζε θα το έλεγε; Εδώ το έκανε ο Μάριος, και δεν τον βόλευε να το πει! Δεν έχουν δείξει καθόλου τα προηγούμενα πέναλτι; Δεν είναι ωραίο αυτό! Επιλέγουν συγκεκριμένα πράγματα, αυτό που είναι πρωταγωνιστής ο Ντάνος! Αντέδρασε σωστά! Ο μισθοφόρος πάντως έχει κερδίσει εκτός κανονισμών!» κατέληξαν και προέβαλαν πλάνο από το αγώνισμα της 9ης Μαΐου, όπου ο μισθοφόρος κερδίζει αγώνισμα, όντας εκτός κανονισμών!

«Φταίει η παραγωγή! Πρέπει να τα προσέχει! Από εδώ και πέρα θα τα τσεκάρουν όλοι! Θα κέρδιζε ούτως ή άλλως!» είπαν οι συντελεστές της εκπομπής.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»