Ντάνος-Ευρυδίκη: Θα μας τρελάνουν! Εκεί που βρίζονται, φιλιούνται-αγκαλιάζονται!

Χαμός στον πάγκο των Διασήμων! Έξαλλοι Χρανιώτης, Ντάνος…

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στα καλά καθούμενα οι Διάσημοι του Survivor. Λίγο πριν ξεκινήσει το τελευταίο αγώνισμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήθελε να περιποιηθεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά η ίδια δεν ήθελε και άρχισε να φωνάζει “αφήστε με”.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Μπο λέγοντας στον Ντάνο: «Άφησέ την ρε μαλ…α σου λέω. Ήρεμοι είμαστε, άφησέ την, σου λέει ότι δεν θέλει κανέναν».

Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από τον πάγκο, ο Γιώργος Χρανιώτης άρχισε με τη σειρά του να φωνάζει δυνατά, ενώ ο Ντάνος πέταξε με δύναμη το παγούρι στον πάγκο και φώναξε: «Από την αρχή του ματς να μιλάτε».

Αργότερα ήρθε και η μεγάλη νίκη και η κατάκτηση του επάθλου έκανε τους Διάσημους να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.

Οι Διάσημοι του Survivor πήραν μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη με 10-9 στο αγώνισμα και κατέκτησαν ένα σπουδαίο έπαθλο. Μπάλα, φαί, μπύρες!

Στο τελευταίο αγώνισμα, από τους Διάσημους αγωνίστηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίο λίγο πριν έγιναν μαλλιά κουβάρια στον πάγκο.

Ο Ντάνος ήταν αυτός που έτρεξε δεύτερος στον τελικό, παίρνοντας τη νίκη στο τέλος και πανηγύρισε έξαλλα.

Σε μια στιγμή η Ευρυδίκη βρέθηκε δίπλα του και δεν δίστασε να την πάρει στα χέρια του και να την σηκώσει τους ώμους του.

Ναι! Θα μας τρελάνουν!

Σήμερα το happy day σχολίασε τους καυγάδες των παικτών και ιδίως της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Πώς το είδε η ομάδα αυτό τον τσακωμό και τι ειπώθηκε;

Δείτε το σχετικό βίντεο!

Στο «Φτιάξε καφέ» σχολίασαν τις νέες εξελίξεις στο Survivor.

«Χτες έγινε χαμός! Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που ο Ντάνος τα πήρε στο κρανίο, η Βαλαβάνη έπαθε υστερία, έφευγαν παγούρια, πήγε να φάει ένας καρχαρίας τον Ντάνο, χαμός!» ξεκίνησε να λέει η Ανθή Βούλγαρη.

«Εμένα μου θυμίζει ιστορίες που λένε παιδάκια» είπε η Καινούργιου, «αλλά εμπιστεύομαι τον Χρανιώτη.» «Εγώ όπως κατέβαινα την Κηφισίας κατέβηκε ένα ρακούν! Ζει με τους καρχαρίες στη Σκιάθο!» σχολίασε δηκτικά η Ειρήνη Γκανιάτσου.

«Ο λούτσος πώς μοιάζει;» απόρησε η παρουσιάστρια, και ο συνεργάτης της απάντησε: «Είναι ένα ψάρι μακρύ και μεγάλο!» 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: 

«Τα νεύρα είναι στην τσίτα πάντως! Πωωωω!» είπε η παρουσιάστρια αναφορικά με τον χαμό μεταξύ Ευρυδίκης-Ντάνου, μένοντας με το στόμα ανοιχτό όταν είδε τα σχετικά πλάνα!

«Όταν ο Ντάνος έχει νεύρα πρέπει όλοι να είναι σούζα, και όταν κάποιος άλλος έχει δεν μπορεί να τον αφήσει; Μου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι! Δεν μπορώ με τον Ντάνο!» ξέσπασε η Ειρήνη Γκανιάτσου.

«Εγώ σκέφτομαι να τα είχα μαζί μου, και να μου φώναζε έτσι, και να με κοίταζε έτσι, είχα πάει στο μπάνιο, είχα κλειδωθεί, και την επόμενη μέρα έφευγα!» είπε η παρουσιάστρια. Και η Λάουρα είναι λίγο τεμπέλα!

«Λυπάμαι που θα το πω, αλλά προσπάθησέ το κι εσύ λίγο περισσότερο! Βαριέται εύκολα!» κατακεραύνωσε την παίκτρια των Διάσημων. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο Πρωινό σχολίασαν τις χτεσινές εξελίξεις στο Survivor, και ιδίως την ένταση στην ομάδα των Διάσημων στο χτεσινό αγώνισμα.

«Υστερία είναι η κατάλληλη λέξη! Της Ευρυδίκης δεν υπήρχε, ούρλιαζε λες και τη σφάζανε!» λέει ο Τσουρός. «Και ο καψούρης ο Ντάνος όμως, να τρέξει κατευθείαν! Είναι η περίπτωση που σε βρίζει η γυναίκα και λες βρίσε με κι άλλο, εγώ σε αγαπάω!» είπε ο Στέφανος, για να προκαλέσει την αντίδραση της Φαίης:

«Στέφανε, ορισμένες φορές απορώ!», η οποία αμέσως μετά παρακολούθησε έκπληκτη τα ουρλιαχτά της παίκτριας των Διασήμων, με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. 

«Γελάτε; Θέμη, είσαι αναίσθητος! Εγώ πραγματικά φοβήθηκα!» είπε η Φαίη. «Σιγά ρε Φαίη, μη σκιστεί κάνα καλσόν! Με το ζόρι είναι εκεί πέρα; Ένα ριάλιτι είναι, ξεκόλλα! Εσύ δάκρυσες; Για να μη φύγει η μάσκαρα» είπε η Σάσα. Τα γέλια του Γεωργαντά προκάλεσαν την αντίδραση της Φαίης, ενώ υπήρξαν και σχόλια για το φλερτ Ευρυδίκης-Ντάνου: «Γουστάρονται! Το βλέπουμε! Σου λέει αυτή είναι μοντέρνα γκόμενα, τατουάζ και μπράτσα!»

Αναφορικά με την αποχώρηση, όλοι είπαν ότι πιστεύουν ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, άρα οι Διάσημοι θα δυσκολευτούν στα επόμενα αγωνίσματα, εκτός από τη Σάσα, που δήλωσε: «Θα τη βρει τη λύση η Λάουρα! Σιγά μην πεινάσουν!», ενώ από τα καρφιά δεν ξέφυγαν Κοκκινάκης και Μπο:

«Ο Κοκκινάκης, που πάει και κρύβεται από πίσω, ενώ οι άλλοι τσακώνονται, δεν ντρέπεται; Παιδιά ξεφτίλα! Τι άντρες είναι αυτοί; Και ο Μπο τώρα μιλάει για ψηφοφορίες επειδή τον πέταξαν έξω από την κλίκα!»

«Ο Σπαλιάρας επίτηδες πάει για να εκνευρίζει τον Ντάνο! Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα με τη νωχελικότητά του! Είναι η Λάουρα των Μαχητών!» συνέχισε ο Τσουρός. «Και ο Κοκκινάκης είναι ο μάνατζερ ράγκμπι των Διάσημων!» 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Μάχη στήθος με στήθος! Τα ποσοστά της ψηφοφορίας! Απόψε αποχωρεί η…

Μάριος-Σπαλ στα χαρακώματα! Ο τσακωμός των δυο Κυπρίων!

Δειτε Επισης

Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο