Είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η απόλυτη εθνική κατίνα;

Στο Twitter το νέο της όνομα είναι Ευριφίδι Βλαχαβάνη!Τι είπαν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τι σχόλια έκαναν για τις ψηφοφορίες με τον μισθοφορο;

Διαβάστε επίσης:

Ο λαός απαιτεί τον Ντάνο στην σκηνή! Το twitter τον αποθέωσε!

Είναι επίσημο! Ο Σάκης με την Κάτια στον Άγιο Δομίνικο!

Ο συγκινητικός Μάριος Πρίαμος θα είναι και του χρόνου στο Survivor!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στο πάρτι του Survivor, ήρθαν πιο κοντά και όπως φαίνεται σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, που θα βρει Διάσημους και Μαχητές στην ίδια παραλία.

Οι δυο τους μίλησαν ψηφοφορίες, για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ έσφαξαν με το… γάντι τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Με τον Σπαλιάρα ψιλοκάνω παρέα κάπου κάπου, δεν τον μπορώ στο φαγητό κι αυτά. Τα στάνταρ ξέρεις, αλλά τον έχω χαρακτηρίσει ότι είναι καλό παιδί, αγνό, αλλά είναι κομπλεξικός με το φαγητό. Είναι άρρωστος. Εγώ τον έχω προσδιορίσει ότι είναι 5 χρονών».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είναι καλό παιδί, αλλά για σαράντα χρονών άντρας δεν κάνει. Δεν κρατάει κακίες, καταλαβαίνω ότι το σκέφτεται, ζητάει συγγνώμη, αλλά όταν ζητάς συγγνώμη άπειρες φορές κάπου σε κουράζει. Εγώ λέω αυτό που λες ότι είναι μπέμπης. Αλλά ρε φίλε όταν είσαι 42 χρονών, δεν μπορεί να ζητάς συνέχεια συγγνώμη, δεν είσαι παιδάκι».

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έχει εσωτερική πληροφόρηση και γνωρίζει πολύ καλά τα εντός και τα εκτός τους παιχνιδιού έκανε μία αποκάλυψη χθες στο πάρτι που δεν παρατήρησε κανείς… Πρόδωσε την κλίκα και έδειξε ότι γνωρίζει ξεκάθαρα τους λόγους που έφυγε ο Στέλιος Χανταμπάκης! Ότι δηλαδή αποχώρησε μετά το περιστατικό με το σουτιέν και όλο τον πόλεμο που έκανε προς την Ειρήνη Παπαδοπούλου…

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο πάρτι της ένωσης και συζητούσαν για τις αποχωρήσεις από την ομάδα των «Διάσημων», αναφέρθηκαν και σε αυτή του Στέλιου Χανταμπάκη. Εκείνη την στιγμή ο μισθοφόρος ανέφερε πως ήταν άδικο που έφυγε γιατί ήταν δυνατός παίκτης και απάντησε η Ευρυδίκη: «Καλά ο Στέλιος είχε κόντρα με την….. Κατάλαβες τι έγινε!».

Και δεν έφταναν όλα αυτά. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο για την εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και ο Σκιαθίτης είπε: «Εμείς είχαμε κάποιες έτσι κοντρίτσες και προσωπικά τα παίρνω όλα πίσω, δεν θυμάμαι τίποτα και ξανασυστηθήκαμε».

Οι δυο τους …συστήθηκαν ξανά και μάλιστα έδωσαν κι ένα φιλί! Αυτό το παιδί πολύ αθώο μας βγήκε!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέταξε και μια ατάκα που πέρασε στο… ντούκου, ωστόσο, προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Η αθλητικογράφος είχε μια απορία, σχετικά με μία ερώτηση στο παιχνίδι, και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη προκάλεσε πολλά γέλια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο, τη στιγμή που γελούσε με την “γκάφα” της, είπε: «Πάλι θα παίξω παντού», εννοώντας ότι θα γίνει θέμα στα χιουμοριστικά βίντεο των εκπομπών.

Η λέξη “πάλι” όμως είναι ικανή να βάλει “φωτιά” και εύλογα γεννιέται το ερώτημα αν οι παίκτες έχουν επαφή με τον έξω κόσμο και μαθαίνουν τι συμβαίνει.

Το πλέον δηκτικό σχόλιο πάντως, ήρθε από την Τίνα Μεσσαροπούλου, ωστόσο, η οποία δεν δίστασε να πει: «Αυτό που δεν έχει προσέξει κανείς είναι ότι το Survivor δεν είναι τίποτα άλλο από τις οικογενειακές ιστορίες του Alpha, με τους ρόλους να αποφασίζει η παραγωγή! Αν θέλει να σε κάψει, σε καίει, και αν θέλει να σε απογειώσει, σε απογειώνει!»

«Για αυτό και αποθέωσαν τα μπάνια του Αγγελόπουλου και του Βασάλου!Θα γίνει φέτος στη Σκιάθο χαμός!» συμφώνησε η Σταματίνα.

«Έχουν καταλάβει ότι συζητιούνται πάντως!» ανέφερε η παρουσιάστρια, και η κ. Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο, σε τακτά χρονικά διαστήματα με τον οποίο επικοινωνεί η παραγωγή και μεταφέρονται μηνύματα, υπάρχει επικοινωνία!» 

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Στο Πρωινό σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο Survivor, το πάρτι ένωσης των δύο ομάδων, και τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν σε αυτό.

«Ξεβρώμισαν όλοι τους!» ξεκίνησε το σχολιασμό ο Κώστας Τσουρός, με τη Σάσα Σταμάτη να εκστασιάζεται με το ντους του Ντάνου: «Ο υγρός Ντάνος! Δείτε πώς τρέχει το κορμί πάνω του! Σαν σερβιτόροι ντύθηκαν κάποιοι χτες!» πρόσθεσε δηκτικά. «Το γυμνό είναι καλύτερο από το ρούχο!» είπε όλο νόημα η Φαίη, θέλοντας να δείξει ότι δεν ήταν σωστή η επιλογή των τούχων των παικτών. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τα όσα διαδραματίστηκαν χτες, με το πάνελ να ξεκαρδίζεται με τις ερμηνείες των παικτών του Survivor, τα σχόλια άναψαν:«Mόνο Χρανιώτης και Λάουρα ήταν καλοί! Η Ευρυδίκη έπιασε στασίδι ήδη! Ευρυδικούλα μου, κοίτα μην βγεις υποψήφια, γιατί θα φύγεις τρέχοντας! Μα για αυτό πλησιάζει τους άλλους! Φτιάχνει καινούργια κλίκα! Από την πρώτη στιγμή της ένωσης, βολιδοσκοπεί να δει που μπορεί να απλώσει τα πλοκάμια της!» ήταν ορισμένα από τα καυστικότατα σχόλια της παρέας του Πρωινού. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Πασίγνωστη πορνοστάρ με τον σύντροφο της αποδέχτηκαν πρόταση για guest στο Survivor!

Νέα κλίκα μετά την ένωση! Ντάνος και Χρανιώτης πιάνονται στα χέρια!

Η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε πως πληρώθηκε από το Survivor!

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU