Η εντυπωσιακή επιστροφή του So you think you can dance!

To So You Think You Can Dance επιστρέφει, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το αγαπημένο show χορού επιστρέφει αρκετά ανανεωμένο με οικοδέσποινα τη Δούκισσα Νομικού. Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται πέντε stars των shows: Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ιωάννης Μελισσανίδης και η Ελένη Φουρέιρα.

 

Το So You Think You Can Dance συγκέντρωσε περισσότερες από 3 χιλιάδες συμμετοχές και χωρίζετια σε τρεις διαγωνιστικές φάσεις, τις Auditions, τα Bootcamps και τα Live.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη χορού από κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό (Jazz-Μοντερνο), Latin – Ballroom, Hip Hop, Break Dance, παραδοσιακούς Χορούς, Oriental, και διάφορα άλλα είδη χορού που βασίζονται στη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Όλοι χορεύουν για ένα σκοπό: Να κατακτήσουν τη θέση του καλύτερου Έλληνα χορευτή. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τηλεθεατές που ψηφίζουν τον αγαπημένο τους χορευτή μέχρι και τον τελικό που θα έχουμε την ανακήρυξη του νικητή.

Δες το εντυπωσιακό τρέιλερ:

Αναλυτικά, στον νέο κύκλο του So You Think You Can Dance θα δούμε:

Auditions – 1η διαγωνιστική φάση: Στη διάρκεια των Αuditions, θα παρακολουθήσουμε πάνω από 200 διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μπροστά στην κριτική επιτροπή, παρουσίασαν τις χορογραφίες τους διεκδικώντας μία θέση στα live του “SoYouThinkYouCanDance”.

Από τις Auditions, στη διαγωνιστική φάση των Βootcamps περνούν οι μισοί, δηλαδή 100 χορευτές. Οι Auditions πραγματοποιήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η τοποθεσία και ο χώρος επιλέχθηκαν για να ταιριάζουν στο concept του “SoYouThinkYouCanDance” για μία πιο street αισθητική, πιάνοντας τον παλμό των υποψηφίων κάθε ηλικίας.

Βootcamps - 2η διαγωνιστική φάση: Στη 2η διαγωνιστική φάση των Bootcamps, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει καθώς οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε όλα τα είδη χορού και περνούν από πολλές και διαφορετικές χορευτικές δοκιμασίες.

Παράλληλα οι κριτές καλούνται να αποφασίσουν ποιοι θα περάσουν στην επόμενη φάση. Κατά τη διάρκεια των Bootcamps θα παρακολουθήσουμε τα performances των υποψηφίων και όλη τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από τους κριτές για να δώσουν στους καλύτερους 20 χορευτές το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live του show.

Τα Bootcamps όπως και τα Auditions πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος. Live - 3η διαγωνιστική φάση: Οι 20 καλύτεροι χορευτές (10 γυναίκες & 10 άνδρες) που πέρασαν με επιτυχία τη φάση των Bootcamps περνούν στη φάση των Live και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, να μας καταπλήξουν με τις χορευτικές τους ικανότητες και να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο του καλύτερου Έλληνα χορευτή.

Το So You Think You Can Dance έρχεται στον ΑΝΤ1 φιλοδοξόντας να κερδίσει τη ψήφο του κοινού! Η πρεμιέρα του So You Think You Can Dance έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Δείτε επίσης:

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένη η μεζονέτα του Παντελίδη!

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι