Survivor: Οι "Διάσημοι" έβγαλαν τα μαχαίρια!

Όλα μπάχαλο στην ομάδα των "Διασήμων" το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται απόψε!

Οι συνεχόμενες ήττες των διασήμων του Survivor έχουν φέρει στις τάξεις της ομάδας έναν εκνευρισμό και μια συνεχή διαφωνία μεταξύ τους για οποιοδήποτε θέμα. Το φαγητό, τα αγωνίσματα, η συμβίωση και άλλα…

Δείτε εδώ: Για ακόμα μια φορά το έπαθλο πήγε στους "Μαχητές"

Οι παίκτες ήταν όλοι μαζεμένοι στο “σπιτάκι” και η ένταση στη συζήτηση που έγινε ανέβηκε αισθητά. Η αρχή έγινε όταν η συζήτηση γύρισε στην ψηφοφορία και συγκεκριμένα στην ψήφο που έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το χαμόγελο της Λάουρας δεν άρεσε καθόλου στον συμπαίκτη της, ο οποίος εκνευρίστηκε.

«Δέχτηκα μια επίθεση από τον Γιώργο που λίγο με σοκάρισε και το οποίο δεν ξέρω από πού μου ήρθε», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Μας έχουν πετάξει αναγκαστικά σε μια παραλία με άλλες δέκα προσωπικότητες διαφορετικές. Με κάποιους θα δέσεις, με κάποιους δεν θα δέσεις. Ο Ντάνος και ο Γιάννης αντίστοιχα δεν είναι οι τύποι που θα έκανα παρέα σε καμία περίπτωση. Ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που πιστεύουμε», τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Αν δεν με γούσταρε σαν άνθρωπο ή αν δεν της άρεσε κάτι σε εμένα, θα το προτιμούσα από το να μου λέει ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης. Το αποδίδω στο ότι κρατάω κάποιες αποστάσεις από κάποιους», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η ψηφοφορία των διάσημων του Survivor προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο για την ψήφο του Γιώργου Χρανιώτη στη Σόφη Πασχάλη, αλλά και για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που πρότεινε τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κρυφτώ. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει. Το restart που λέγαμε ότι κάναμε τότε, δεν έγινε ποτέ. Το καλό και το κακό δεν μπορούν να συνυπάρξουν παρέα, ένα από τα δύο πρέπει να κερδίσει. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι μπήκαν για μένα στην black list, δεν μπορώ να τους δω διαφορετικά», είπε μεταξύ άλλων η Σόφη Πασχάλη.

«Δεν αισθάνομαι ότι επικοινωνώ με τη Σόφη, πάντα βρίσκομαι σε αμηχανία όποτε είμαι δίπλα της, έχουμε πολλές διαφορές σαν άνθρωποι. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν και οι δύο.

Εν συνεχεία η συζήτηση έγινε γύρω από τα αγωνίσματα και οι περισσότεροι παίκτες έβαλαν στο στόχαστρο τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Στο σημερινό survivor πέφτουν οι μάσκες. Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα δηλώσει: «Είναι σκληρό παιχνίδι επιβίωσης, που ο καθένας χρησιμοποιεί όποιο όπλο έχει στην φαρέτρα του»!

Στη μυστική ψηφοφορία ποιον ψήφισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για αποχώρηση; Ενώ η Σόφη Πασχάλη λέει στη Λάουρα Νάργιες σύμφωνα πάντα με το τρέιλερ του ΣΚΑΙ: «Δε θέλουν να φανερωθεί η αλήθεια ή καλύτερα δε θέλει να φανερωθεί κάποιος η αλήθεια...» και η Λάουρα θα συμπληρώσει: «ο συγκεκριμένος» και η Σόφη θα συνεχίσει: «και αυτός έχει κάνει τα χειρότερα εδώ μέσα, του αρέσει να το παίζει αρχηγός, όταν δεν σου δίνεται η αρχηγία... όλα φαίνονται η υποκρισία δεν κρύβεται»! Ο δε Γιάννης Σπαλιάρας στο τέλος του τρέιλερ δηλώνει: «Όποιος χρησιμοποιεί την υποκριτική και μέσα σε ένα παιχνίδι μπορεί να είναι επικίνδυνο»! Ποιον στοχοποιούν για ακόμα μία φορά;

Δείτε επίσης: 

Survivor: Πίσω από τις κάμερες, παίκτες και παρουσιαστής το διασκεδάζουν!

 

Δειτε Επισης

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»