H αποχώρηση της Παμπίνας από το Star Academy και η απάντηση της στo fb…

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια από την Κύπρο έκανε το ίδιο πράγμα πριν από μια δεκαετία!

Η Παμπίνα δεν είναι άγνωστη την Κύπρο!

Η φωνή της ταξιδεύει πολλούς θαυμαστές εδώ και χρόνια και οι παραστάσεις της εντυπωσιάζουν κάθε φορά! Η εντυπωσιακή της φωνή, κατακτά και τον πιο δύσπιστο ακροατή! Δεν είναι τυχαία και η αντιμετώπιση της Άννας Βίσση στο άκουσμα της φωνής της και η σύγκινηση που εκφράστηκε με διάφορους τρόπους! Με ένθερμο χειροκρότημα, με κλάμα αλλά και με διθυραμβικά λογία!

«Πωπω, με έστειλες, sorry που το λέω έτσι λαϊκά και απλά. Εγώ συγκινήθηκα. Με έπιασε το κλάμα. Δεν θα έπρεπε. Τι να πω για την Παμπίνα. Είναι μια ολοκληρωμένη, υπέροχη, συγκινητική τραγουδίστρια με πολύ μέλλον μπροστά της γιατί είναι πολύ νέα. Και νομίζω ότι είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο» ανέφερε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια για την σπουδάστρια του Star Academy.

Η Παμπίνα παρόλο αποθεώθηκε από την κριτική επιτροπή και δικαίως γιατί πρόκειται για εμβληματική ερμηνεύτρια, τελικά αποφάσισε να μην μπει στο σπίτι και στον εγκλεισμό.

Το Σάββατο ανακοινώθηκε το γεγονός και επίσημα μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία θυμήθηκε την εμβληματική φωνή της Παμπίνας και αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν που είχαμε ξεχασει…!

Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή».

Η αποκάλυψη που έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και εξηγεί κατά κάποιο τρόπο την αντίδραση της παίκτριας με την ξεχωριστή φωνή.


«Ήρθε η ώρα να σας πω κάτι για την Παμπίνα, το οποίο δεν το είπα την Παρασκευή στο live παρότι την αναγνώρισα την ώρα που την είδα. Είπα να μην πω κάτι εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Την Παμπίνα με την εξαιρετική φωνή ήταν η δεύτερη φορά που τη συναντούσα εγώ σε talent show. Τη συνάντησα πρώτη φορά, πάλι ούσα σε κριτική επιτροπή, στις οντισιόν του Dream Show πριν από 11 χρόνια. Πάλι είχε περάσει από οντισιόν, πάλι την αποθεώσαμε, πάλι την περάσαμε και πάλι έφυγε λέγοντάς μας ότι ψυχολογικά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Ζήσαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήταν ακριβώς η επανάληψη του ίδιου πράγματος».

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να μιλήσει για την αποχώρηση της από το παιγνίδι εγκλεισμού μέσα από τους προσωπικό της λογαριασμό στο fb και να τοποθετηθεί: H συμμέτοχη μου στο Star Academy με το τραγούδι ''Το πάτωμα'' σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη. Νοιώθω τη μεγάλη ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε μια τραγουδίστρια που πάντα αγαπούσα και θαύμαζα από μικρό παιδί..Τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.Η μεγαλοσύνη και η γενναιοδωρία με την όποια μίλησε για μένα με άφησαν άφωνη...Σας ευχαριστώ κυρία Βίσση που αναπτερώσατε τις ελπίδες μου και με κάνατε να νοιώσω τόσο όμορφα....

Διαβάστε επίσης:

Δείτε το αστρονομικό ποσό που πήρε η Άννα Βίσση για να πει το «ναι» στο Star Academy!

Δειτε Επισης

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλουμενoi «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Η απάντησή του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική