Rising Star: Αντώνης Ρέμος κατά Survivor! Εξέφρασε την ενόχληση του!

Με αφορμή την ερμηνεία της Veronica Cynthia Zietara στο «My kind of love» και το ποσοστό 82% που συγκέντρωσε στο live του Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος πήρε την ευκαιρία να σχολίασει την τηλεθέαση και το... Survivor! 

«Πριν από λίγη ώρα μου ήρθε ένα μήνυμα από τη Μαρινέλα και είπε να σου δώσω ένα μεγάλο φιλί και ότι ήσουν καταπληκτική. Κι όταν αυτές τις κουβέντες σου τις λέει η κυρία Μαρινέλα να ξέρεις ότι έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα και πολύ μεγάλη σημασία.Δεύτερον, όντως όταν ξεκίνησες το τραγούδι θυμήθηκα αυτές τις απίστευτες ερμηνείες που έκανε στο πρώτο Voice μια παίκτρια μου η Τζωρτζίνα, που ήταν εξαιρετική και το είχε τραγουδήσει κι εκείνη εξαιρετικά» είπε αρχικά για να αναφαιρθεί στο αντίπαλο τηλεοπτικό πρόγραμμα και τα νούμερα τηλεθέασης! 

«Τρίτον για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουμε στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή και το ξαναλέω και σήμερα, ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές.Και είμαστε περήφανοι για αυτή την τηλεόραση που κάνουμε. Είπαμε όλα καλά, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ξεχωρίζουν. Σήμερα αυτή η στιγμή της Cynthia θα έπρεπε να τερματίσει, να τα σπάσει όλα. Η ερμηνεία της ήταν μοναδική» ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος ξαφνιάζοντας τη Δέσποινα Βανδή! 

Σε παράλληλη δράση ο  Αντώνης Ρέμος την περασμένη Κυριακή με αφορμή την Έλενα Παναγιωτίδου, αθλήτρια του ΠΑΟΚ, είχε πει στον Λιάγκα «Όχι ΠΑΟΚ...» και ο παρουσιαστής απάντησε: «ΜΠΑΟΚ».
Επειδή ειπώθηκε η λέξη «ΜΠΑΟΚ» στο rising star, υπήρχαν αρνητικά σχόλια και ο Αντώνης ανέφερε στο πρωινό: «Ήταν μία παρεξήγηση. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει ότι έγινε. Θεωρώ υπεύθυνους κάποιους «δημοσιογράφους» που νομίζουν ότι αναδεικνύοντας κάποια θέματα εκ του μη όντος ότι θα καταφέρουν κάτι.... Δημοσιογράφοι που νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία με αυτόν τον τρόπο. Δεν κάνουν έτσι δημοσιογραφία. Ο καιρός θα δείξει ποιος είμαι εγώ και ποιοι είναι αυτοί. Από εκεί και πέρα, τα παιδιά που τσίμπησαν σε αυτό το δόλωμα, εντάξει, παιδιά είναι παρασύρονται».

Δείτε επίσης εδώ: Rising Star: Ποιος παίκτης αποχώρησε στο 14ο live;

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»