Τάκης Ζαχαράτος: Η Μενεγάκη θα είναι στο σόου μου ως συμπαρουσιάστρια

Ο Τάκης Ζαχαράτος, λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου του σόου, «Σαν κάποιος θίασος» μίλησε για όλα στο People και μας έδειξε τις νέες του μιμήσεις ως Αλέξης Τσίπρας, Γιάννα Αγγελοπούλου, Κριστίν Λαγκάρντ και Μισέλ Ομπάμα.

Θα υπάρχει και ο Αλέξης Τσίπρας στη νέα σου παράσταση, αν και δεν σε έχουμε συνηθίσει να υποδύεσαι άντρες. Είναι πιο δύσκολο και τι σε έκανε να τον επιλέξεις;

Το Σαν Κάποιος Θίασος είναι μια ολοκαίνουρια παράσταση. Είναι ένας καθρέφτης της ελληνικής πραγματικότητας, ακόμη πιο μεγεθυντικός. Φυσικά και υπάρχει Τσίπρας, όπως υπάρχουν Γιάννα Αγγελοπούλου, Michelle Obama, Christine Lagarde. Θα δείτε μια έντονη κοινωνικοπολιτική σάτιρα. Σε ό,τι αφορά το ρόλο του Αλέξη Τσίπρα, έχοντας κάνει την Έλλη Στάη, που έχει τα «balls» 100 εκατ. αντρών, τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που ισούται με μερικά δισ. αντρών, πίστεψέ με, δεν είχα καμία δυσκολία να τον ενσαρκώσω.

Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε στην προσωπικότητα του πρωθυπουργού;

Όλη αυτή η γοητεία που έχει ασκήσει στο λαό, που άλλα είπε και άλλα έκανε. Δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοιο βαθμό, ποτέ ξανά. Άρχισε να έχει ένα τρομερό ενδιαφέρον εξαιτίας αυτής της τρελής του πορείας. Με ενέπνευσε η τρελή του συμπεριφορά και νομίζω πως θα έχουμε μέλλον μαζί.

Αναφέρθηκες σε original προσωπικότητες που σε εμπνέουν. Είναι και η Ελένη Μενεγάκη μια από αυτές, αν και τον τελευταίο καιρό δεν τη βλέπουμε στα σόου σου.

Χαίρομαι που μου κάνεις την ερώτηση. Φέτος η, Ελένη, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, θα έχει ένα μεγάλο κομμάτι των μιμήσεών μου. Στις προηγούμενες παραστάσεις μου απλά δεν ταίριαζε. Η βασίλισσα θα παρουσιάζει όσα θα γίνουν στο σόου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θα είναι εκείνη που θα «πασάρει» όλα όσα θα γίνονται στη σκηνή. Επί της ουσίας, θα είναι η συμπρωταγωνίστριά μου. Βέβαια, το γεγονός πως μπορεί να μη «βρίσκεται» στο σόου μου ένα πρόσωπο δεν σημαίνει τίποτε. Μπορεί απλά να μη δένει με την υπόλοιπη παράσταση.

Είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν και οι σχέσεις «πάγωσαν»; Αυτό έχει ειπωθεί.

Το τι μπορεί να συμβαίνει με οποιονδήποτε μιμούμαι ή σατιρίζω δεν έχει να κάνει με την παράσταση. Είναι άλλο η παράσταση και άλλο η προσωπική ζωή. Στα σόου μου έχουν ρόλο οι προσωπικότητες που έχουν αξία, είναι αυθεντικές και ως επαγγελματίες έχουν διαγράψει πορεία επιτυχημένη.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.  

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων