Σήμερα η πρεμιέρα του Survivor!

Το «Survivor» Ελλάδος, από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21:15.   

 


Το συναρπαστικό παιχνίδι που έχει κερδίσει το κοινό σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.
 

Οι 24 παίκτες έφτασαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο όπου θα παραμείνουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες που θα περάσουν δεν είναι απλές, πως τα εμπόδια με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι θα δυσχεραίνουν κάποιες φορές την παραμονή τους στο νησί, παρόλα αυτά όλοι τους είναι έτοιμοι να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν έπαθλα για την καλύτερη διαβίωση τους αλλά και για την ασυλία.
 
Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά σήμερα Δευτέρα στις 21:15, λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 18:20 οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 24 παίκτες, που πήραν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Survivor: οι πρωταγωνιστές».
 
Ο παρουσιαστής του “Survivor” ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. Υποδέχεται τους 24 συμπαίκτες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, και το ταξίδι της περιπέτειας ξεκινά.
 
Οι δύο ομάδες μας συστήνονται και η μάχη της επιβίωσης ξεκινά. Οι 11  «επώνυμοι» στην μία ομάδα: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης, έχουν να αντιμετωπίσουν 13 «κοινούς θνητούς»:  Γιώργος  Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ. Όλοι  δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγουν νικητές.

Στο τέλος όμως, ένας  θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.
 
Η πρεμιέρα του μεγάλου παιχνιδιού του “Survivor” Ελλάδας έρχεται σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21:15 και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών μέσα από τέσσερις προβολές την εβδομάδα.
 
Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού  στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ, για αυτή την εβδομάδα τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.15 ενώ την Κυριακή στις 21:15 θα παρακολουθήσουμε τις αποχωρήσεις.
 

  

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears