Video: Πρωινός χαμός! Δημόσιος πόλεμος Λιάγκα-Καινούργιου! H παρατήρηση και το ξέσπασμα!

Στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίο με μεγάλο παράπονο, πίκρα, στεναχώρια, απογοήτευση κλπ κλπ…. θέλησε να κάνει ως επαγγελματίας δημοσιογράφος μία παρατήρηση στην Κατερίνα Καινούργου


Γιώργος Λιάγκας: «Να το παίξετε αυτό που θα σας πω!»

 

Όταν η ρεπόρτερ του «Φτιάξε καφέ να στα πω» βρέθηκε στα παρασκήνια του Rising Star ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε ευκαιρία για να εκφράσει τα παράπονα του στην Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τις παρατηρήσεις του στην παρουσιάστρια αναφέροντας να είναι πιο προσεχτικοί στα θέματα που αναπαράγουν.

Η παρατήρηση του Γιώργου Λιάγκα

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω τα φιλιά μου στην Κατερίνα και στην ομάδα της και επειδή σας βλέπω καμιά φορά, αν και εκείνη την ώρα κάνω ραδιόφωνο στον Λάμψη – και να το παίξετε αυτό που θα σας πω -να είστε λίγο πιο προσεχτικοί σε αυτά που λέτε, διότι, επειδή η Κατερίνα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη ζωή μου και γνωρίζει πόσο προσεκτικός είμαι, όταν αναπαράγονται ηλίθια και ανυπόστατα δημοσιεύματα, παίρνει η μπόρα και αυτούς που τα αναπαράγουν. Κι επειδή η Κατερίνα είναι φίλη μου και τη βλέπω πολλές φορές και έξω και γνωρίζει τη ζωή μου, όπως είμαι προσεχτικός εγώ, να είστε προσεχτικοί κι εσείς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε ευθέως μετά τις δηλώσεις του, λέγοντας πως ό,τι έχει αναπαραχθεί ήταν για να διαψευστεί:

«Καταρχάς έχει 100% δίκιο σε αυτά που λέει στο να είμαστε πιο προσεχτικοί σε αυτά που αναπαράγουμε. Διότι η αλήθεια είναι γράφονται διάφορα δημοσιεύματα που εμείς τα αναπαράγουμε, όμως Γιώργο μου τα διαψεύδουμε. Δηλαδή επειδή σε έχω δει έξω και ξέρω πόσο προσεχτικός είσαι, και πόσο προσεκτική είναι η ζωή σου και πόσο κύριος είσαι, αυτό που έχουμε πει είναι ότι τα δημοσιεύματα είναι ανυπόστατα. Αλλά για να πούμε ότι είναι ανυπόστατο, πρέπει πρώτα να μεταφέρουμε το ρεπορτάζ. Και για αυτό που λέει η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος με έχει δει έξω και με έχει προστατεύσει κιόλας, μπορεί να με έχει δει με έναν άνθρωπο που βγαίνω και δεν το έχει πει πουθενά».

Ωστόσο η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία πριν προβληθούν οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα είχε ξεκαθαρίσει: «Δεν είναι θέμα συμπάθειας. Αυτά που λέει δεν στέκουν. Είναι ασταθή. Τι να κάνουμε τώρα;», είχε τις διαφωνίες της και στη συνέχεια, όχι ως προς τα γεγονότα, αλλά ως προς την παρατήρηση που τους έγινε, αφού όπως είπε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι πέρσι δρούσε κατά τον ίδιο τρόπο: «Ωραία η αγιογραφία. Ο Γιώργος πριν κάνει αυτό που παρουσιάζει και το Lucky Room, πέρυσι ήταν σε ένα πρωινό και περνούσε όλο τον κόσμο από το κόσκινο και σχολίαζε και αυτός δημοσιεύματα με το δικό του τρόπο και τον καυστικό και το χιούμορ. Και τα έπαιζε τα δημοσιεύματα, τα ανέλυε κι έλεγε αν είναι αληθή ή ψευδή. Εμείς την ίδια δουλειά κάνουμε. Έχει ξεχάσει τα περσινά, τα προπέρσινα; Μην ξεχνάμε τι έχουμε πει και τι έχουμε κάνει. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει κάνει την showbiz έτσι!»

«Έχει πάρει ένα διαζύγιο τώρα, πριν λίγους μήνες. Έχει δύο παιδιά. Δεν είναι ωραίο ξαφνικά να γράφεται και να ακούγεται ότι αμέσως τον επόμενο μήνα βρήκαν καινούριους και έκαναν και έραναν. Γιατί δεν δίνει δικαιώματα. Όσες φορές τον έχω δει έξω τον βλέπω πάντα μόνο του με τον κολλητό του τον Λάκη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»