Αιμιλία Κενεβέζου: "Αγάπη μου αδικήθηκες"!

Η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης, oπως την αποκαλούμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια μας έδειξε το γλυκό και ερωτευμένο της πρόσωπο!

Η ίδια δεν συνηθίζει να τοποθετείτε δημόσια για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και αντίθετα συνηθίζει να κρατά χαμηλούς τόνους και την προσωπική της ζωή για αυτήν και την οικογένεια της

Δεν τα κατάφερε ο Σταματάρης στα Knock Out! Eπιστρέφει στην Κύπρο!

Αυτή την φορά έκανε μια και μόνο εξαίρεση
Και αυτή αφορά τον πολυαγαπημένο της σύζυγο και τροβαδούρο του έρωτα Γιώργο Σταματάρη και την προσπάθεια του στα Knock Out του The Voice

Στο Twitter έστειλε το μήνυμα της στην παραγωγή αλλά και στην ίδια την Έλενα Παπαρίζου λέγοντας το απλό αλλά πολύ γλυκό και ταυτόχρονα αληθινό:

"Δεν σας συνήθισα να μοιράζομαι προσωπικά ζητήματα. Θα το κάνω για πρώτη φορά. Αγάπη μου αδικήθηκες. Τόσο απλά" #thevoicegr @paparizouhelena

 
Σε παράλληλη δράση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης Νεόφυτος Νεοφύτου και κουμπάρος του Γιώργου Σταματάρη δίνει την δική του εκδοχή για το τι έγινε και πως κατά την διάρκεια του παιγνιδιού….
 
"Θα ασχοληθώ για τελευταία φορά με το VOICE και ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΜΑΤΑΡΗ απλά για να πω προσωπικές απόψεις κι εμπειρίες.
Ναι, υπάρχει απογοήτευση για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα το γνώριζα εδώ και 2 εβδομάδες, μιας και τα γυρίσματα έγιναν τότε. Οπόταν δεν μπορεί να πει κάποιος πως τα γράφω με θυμό. Απλά απογοήτευση.
Αυτό που δεν ξέρουν κάποιοι είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα κριτών, έχει "αρχηγό". Και δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά. Ο οποίος κρύβεται τέλεια πίσω από το χαμόγελο του και εύκολα να κινεί τα νήματα. Σκηνικό? Να παίρνει παίκτη κυριολεκτικά από το χέρι, ο οποίος μόλις αποκλείστηκε από το παιχνίδι και να μπαίνει στο γραφείο παραγωγής με αποτέλεσμα να επιστρέψουν πίσω και χωρίς κόσμο στο πλατό, να ξανακάνουν γύρισμα για το συγκεκριμένο παίκτη και να "σωθεί" από άλλο κριτή μετά από "και καλά παρεξήγηση..." Αυτό τώρα μπροστά κι από άλλους παίχτες χωρίς να νοιάζεται για κανένα. Σκεφτείτε τι άλλο παρασκήνιο υπάρχει. Wow..!!! 
Όσο για τις ειρωνείες του απέναντι στο Γιώργο, ήταν εμφανές ακόμα κι από τηλεόρασης. Να πω ότι η απογοήτευση του Ρουβά ήταν έντονη, μιας κ ο Γιώργος διάλεξε άλλη ομάδα και ως εκ τούτου, με την πρώτη ευκαιρία, φρόντιζε να του το δείχνει... 
Το Ελενάκι μας τώρα (Παπαριζου), ενώ στις πρόβες μέχρι και υπόκλιση έκανε στο Γιώργο για τις φωνητικές του ικανότητες, όλος παραδόξως, άλλαξε γνώμη λίγες ώρες μετά... WTF...!!! 
Όπως επίσης, ενάντια στους δικούς τους κανονισμούς, να είναι όλη μέρα κλεισμένη στο γραφείο της, με συγκεκριμένη παίκτρια. Μαντέψτε αν συνεχίζει ακόμα στο παιχνίδι το κορίτσι αυτό. 
Θα μπορούσα να πω κι άλλα τέτοια αλλά δεν έχουν αξία. 
Απλά θα πω το εξής γι τους φίλους και "φίλους" του Γιώργου, όσο αφορά τον αποκλεισμό του και την όλη εξέλιξη...
Θυμώνω που κάποιοι χαίρονται και χαίρομαι που κάποιοι θυμώνουν...!!
 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»