Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Video: Το ξέσπασμα του Χάματσου για την Τζώρτζια! Τα είπε έξω από τα δόντια!

  11/01/2017 14:42
Video: Το ξέσπασμα του Χάματσου για την Τζώρτζια! Τα είπε έξω από τα δόντια!

Video: Το ξέσπασμα του Χάματσου για την Τζώρτζια! Τα είπε έξω από τα δόντια!

  11/01/2017 14:42

Έδωσε τις απαντήσεις του για όλο εκείνο τον πανικό που δημιουργήθηκε στην αρχή της τηλεοπτικής  σεζόν και μίλησε για όσα τον στενοχώρησαν με την Τζώρτζια Παναγή και την στάση της!

Καλεσμένος στην εκπομπή Άνω Κάτω με την Ζώη Αυγουστή και τον Άλκη Χρήστου κάθε μεσημέρι στις  14.15 στον Έψιλον – Plus Tv και μίλησε για όλα και με έντονο ύφος!

Ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει ότι τον στενοχώρησε πολύ ο ντόρος που δημιουργήθηκε, σχετικά με την Τζώρτζια Παναγή και την ενδεχόμενη συνεργασία τους,  από την πλευρά της ίδιας και της στάση της και μάλιστα δήλωσε πως αναρωτιέται αν την παρέσυραν…

Έκανε ένα δοκιμαστικό με άλλα 15- 16 άτομα, ο ίδιος όπως όφειλε, εξέφρασε άποψη σχετικά με τα άτομα που ταίριαζαν με το πρόσωπο του, μετά από 25 χρόνια στην τηλεόραση και την τελική απόφαση την πήρε η διεύθυνση, που ήταν να μην προσλάβει τελικά εξωτερικούς συνεργάτες.

Και το χαρακτήρισε ασέβεια προς το πρόσωπο του που για χάρη της τηλεθέασης είναι σε πρώτο πλάνο…! Ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι όλη αυτή η φασαρία είχε τον σκοπό της….
 
Δείτε το βίντεο με όσα καυστικά είπε στον καναπέ της εκπομπής! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν ειδήσεις από την εν λόγω εκπομπή! θυμηθείτε όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα με τις δηλώσεις του Κύπρου Χαριλάου για την Πάολα!
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας