Πέμπτη, 26 Απριλίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Πέτρος Κωστόπουλος: Θα τον δούμε στο Surviror...!;

  11/01/2017 09:57
Πέτρος Κωστόπουλος: Θα τον δούμε στο Surviror...!;

Πέτρος Κωστόπουλος: Θα τον δούμε στο Surviror...!;

  11/01/2017 09:57

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται αυτό το διάστημα η παραγωγή του Survivor. Έρχονται σε επαφή με μια σειρά από επώνυμους Έλληνες προκειμένου να κλείσουν την ομάδα που θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. 

Έντονα ακούγεται το τελευταίο διάστημα το όνομα του Πέτρου Κωστόπουλου. Δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν ο γνωστός παρουσιαστής να έχει πει ήδη το «ναι» στην παραγωγή.

Ίσως το γεγονός ότι πριν μερικές εβδομάδες ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία του στον Σάκη Τανιμανίδη -όταν εκείνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ»- να συμμετάσχει στο Survivor να πυροδότησε τις φήμες αυτές.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή, η απάντησή του όμως ήταν αρνητική.

Οι λόγοι; Πρώτον ο γιος του, ο οποίος είναι μόλις 9 ετών και με τον οποίο θέλει να έχει διαρκή ενασχόληση και δεύτερον οι ανειλημμένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε σύμφωνα με το gossip-tv, ο Πέτρος Κωστόπουλος αυτή τη στιγμή συζητάει για άλλο τηλεοπτικό project που δεν είναι το «Βράδυ» και δεν θα είναι στο Epsilon όπως γράφτηκε.

 
Αν πάντως η απόφαση του ήταν θετική για το παιγνίδι, θεωρείται σίγουρη και η επιτυχία του μιας και από φυσική κατάσταση σκίζει ο Πέτρος Κωστόπουλος!
Το αποδεικνύουν εξάλλου και οι αναρτήσεις του στο διαδίκτυο από το γυμναστήριο
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας