Σάββατο, 23 Ιουνίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Video: Όλοι όσοι κατάφεραν να σηκώσουν τον τοίχο στο Rising Star!

  04/01/2017 08:47
Video: Όλοι όσοι κατάφεραν να σηκώσουν τον τοίχο στο Rising Star!

Video: Όλοι όσοι κατάφεραν να σηκώσουν τον τοίχο στο Rising Star!

  04/01/2017 08:47

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Μάστορας και Κώστας Μακεδόνας στην θέση της κριτικής επιτροπής!

Γιώργος Λιάγκας και Καλόμοιρα στην παρουσίαση!

Το κοινό με το τηλέφωνο στο χέρι, έτοιμο να ψηφίσει από το app του παιγνιδιού, τους αγαπημένους του με σκοπό να σηκώσει τον τοίχο!

Οι καλύτεροι τα κατάφεραν!

Ο Κώστας Μακεδόνας βγαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει «Μόνο μια φορά». Μαζί του και η Δέσποινα Βανδή, όπου τραγουδούν μερικές από τις επιτυχίες τους!

Τη βραδιά ανοίγει ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης. Ο 16χρονος διαγωνιζόμενος τραγουδάει «Τα καράβια μου καίω», παίρνει 4/4 από τους κριτές και με 93% πέρασε στην επόμενη φάση!

Δεύτερος στη σκηνή του show βγαίνει ο 30χρονος Απόστολος Λιάπης, ο οποίος ερμηνεύει «Are you gonna be my girl» και ξεσηκώνει κοινό και κριτές, κερδίζοντας έτσι το 88% στην ψηφοφορία.

Ως κι οι θάλασσες» τραγούδησε η Δήμητρα Κελεκίδη στη σκηνή του Rising Star. Εντυπωσιασμένοι οι τέσσερις κριτές μαζί της, της έδωσαν την θετική τους ψήφο και πέρασε στην επόμενη φάση με 90%.

 

Video: Το 14χρονο μουσικό φαινόμενο από την Κύπρο, που εκστασίασε το κοινό στο Rising Star!

Video: Το πρώτο «Golden Arrow» δόθηκε στον χαμογελαστό Λεμεσιανό του Rising Star!

Video: Η πιο ιδιαίτερη φωνή και ερμηνεία στο Rising Star ανήκει σε Λεμεσιανή!
 

Ο 40χρονος Μάνος Παπαγιαννάκης τραγούδησε «Μάτια δίχως λογική». Έκανε αρκετά λαθάκια, ωστόσο, κατάφερε με 78% να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μαστόρας ανεβαίνουν στη σκηνή του Rising Star και ερμηνεύουν «All of me», «Ένα», «Freedom! ’90», «Τέρμα η ιστορία».

Ο Σωτήρης Καρυστινός, ένας μουσικός του δρόμου, βγήκε στη σκηνή του Rising Star και με τον «Χειμωνανθό» κέρδισε το 95% της ψηφοφορίας.

Η Inga Balanchine από τη Γεωργία εντυπωσίασε τους πάντες με την ερμηνεία της στο «Sweet about me» και με 91% στην ψηφοφορία πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ο 26χρονος Άρης Βανταράκης τραγούδησε στη σκηνή του Rising Star «Ποιον κοροϊδεύω» και «κέρδισε» τηλεοπτικό κοινό κι επιτροπή, παίρνοντας 88%!

Εξαιρετική η ερμηνεία της Ερωφίλης Τζάνου στο «Θα ΄ρθω να σε βρω» και φυσιολογικά πέρασε στην επόμενη φάση με 92%.

Η Σιντορέλα Οσμάνι τραγούδησε «Duele el corazon» και με 87% στην ψηφοφορία συνεχίζει στο μαγικό ταξίδι του Rising Star.

Play Video

Τελευταίος στη σκηνή ανεβαίνει ο 19χρονος Στέλιος Τσάκωνας, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του «Rythmos Audition». Ο νεαρός τραγούδησε «Τα σχοινιά σου» του Παντελή Παντελίδη, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γιάννη Ξανθόπουλου με 98%.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας