Αυτό είναι το show που κέρδισε την τηλεοπτική μάχη της Πρωτοχρονιάς! Τα νούμερα των καναλιών!

Το βραδινό τηλεοπτικό show που επιλέγει ο τηλεθεατής και η παρέα του να παρακολουθήσει είναι μεγάλη υπόθεση για τα κανάλια!

Πολύ καιρό πριν γίνονται συζητήσεις, ζυμώσεις και συσκέψεις μέχρι να αποφασιστεί το τελικό project που θα παρουσιάσει την τόσο σημαντική στιγμή.

Είναι οι τελευταίες του παλιού και οι πρώτες ώρες του νέου χρόνου ταυτόχρονα και πέρα από την πραγματική ουσία της νίκης είναι και θέμα γοήτρου για τα κανάλια!

Φέτος τα κυπριακά κανάλια φόρεσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έβαλαν τα πιο γιορτινά και λαμπερά τους χαμόγελα και μας συντρόφευαν για 5 και πλέον ώρες στο γιορτινό τραπέζι και γλέντι στα σπίτι μας!

Η ιδέα του ΑΝΤ1 να προβάλει πρόγραμμα από την Ελλάδα φαίνετε δεν άρεσε στους Κυπρίους τηλεθεατές που δεν το επέλεξαν και μάλιστα το κατέταξαν και στην πέμπτη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό μόλις 5,5%. Το ίδιο σκηνικό και στην Ελλάδα που ο ΑΝΤ1 με το εορταστικό επεισόδιο του Lucky Room με τον Γιώργο Λιάγκα καταποντίστηκε σε τηλεθέαση.

Στην τέταρτη θέση το MegaOne! H επιλογή του καναλιού ήταν να ξαναενώσει το τηλεοπτικό ζευγάρι Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Μιχάλη Σοφοκλέους. Καλεσμένος ήταν ο Stan, ενώ ιδιαίτερη διαφήμιση έγινε και στην παρουσία του Γιώργου Στοματάρη. Το κανάλι κατάφερε να φτάσει το 13,9%

Την τρίτη  θέση κατέκτησε το Sigma! H Βασιλική Χατζηαδάμου έκανε και πάλι το θαύμα της όπως και κάθε φορά που εμφανίζεται στο prime time του καναλιού! Παρέα με τον Αντρέα Δημητρόπουλο και πολύ παράδοση κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με ποσοστό 19,7%. Με μόλις 0,1% έμεινε πίσω από την δεύτερη θέση.

Τη δεύτερη θέση κέρδισε η Άντρη Καραντώνη! Η παρουσία της και μόνο δίνει πόντους στο κρατικό κανάλι! Το ΡΙΚ επέλεξε την πανέμορφη παρουσιάστρια που παρουσίασε μια πιο γιορτινή εκδοχή της εκπομπής της με πολύ χορό και τραγούδι κατάφερε να φτάσει μια ανάσα πριν από την κορυφή με ποσοστό 19,8%!

Και την κορυφή κατέκτησε η εθνική μας αγαπημένη! Η Χριστιάνα Αριστοτέλους επέστρεψε για μια βραδιά μόνο στο prime time και οι τηλεθεατές δεν της χάλασαν το χατίρι! Έσπευσαν να την αγκαλιάσουν τηλεοπτικά για άλλη μια φορά! Μαζί της υπέρλαμπρο αστέρι και ο Λούης Πατσαλίδη! Το ανατρεπτικό δίδυμο είχε για καλεσμένους τον Αντρέα Λέοντα και τον Λούκα Γιώρκα, όπου τραγούδησαν με το μοναδικό τους ταλέντο και το κοινό τους χάρισε το 21,4%
 

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα τηλεθέασης!

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears