Makeup trend: Νude χείλη και πώς να τα πετύχεις

Το natural makeup και οι γήινες αποχρώσεις είναι αναμφίβολα η τελευταία τάση που μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα.

Μέσα στη γενική τάση των φυσικών αποχρώσεων έχουν επανέλθει δυναμικά και τα nude χείλη. Φυσικά τα cherry lips και οι ροζ αποχρώσεις παραμένουν στα must have lipsticks χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσεις το nude κραγιόν που σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου.

Όπως όμως συμβαίνει με το κόκκινο κραγιόν έτσι και με το nude, υπάρχουν ένα σωρό αποχρώσεις, επομένως σίγουρα κάποια θα είναι η κατάλληλη για σένα. Δες μερικά tips για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα για αψεγάδιαστα nude lips.

 

 

1. Οι nude αποχρώσεις χρειάζονται προσοχή στην εφαρμογή. Διαλέγοντας ένα nude κραγιόν καλό είναι να βρεις κι ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση.

2. Για να πετύχεις ένα σταθερό αποτέλεσμα, πέρασε σε όλα τα χείλη σου ένα nude μολύβι και έπειτα συνέχισε με το lipstick σου ή με ένα διάφανο gloss αν είσαι ικανοποιημένη από το χρώμα.

3. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε τα nude χείλη πρέπει πάντα να συνοδεύονται από ένα blush σε ροζ ή ροδακινί απόχρωση για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4. Αν είσαι μελαχρινή, τότε μπορείς απλά να περάσεις ένα lip balm αφού τα χείλη σου θα έχουν έτσι κι αλλιώς διαφορά με την υπόλοιπη επιδερμίδα σου.

5. Θυμήσου ότι τα nude χείλη στο βραδινό μακιγιάζ μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά αν τα συνδυάσεις με ένα έντονο earthy smokey eye makeup.

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!