To Frezyderm Screen Velvet παρουσιάστηκε σε ένα καλοκαιρινό event

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τη πιο αόρατη και διάφανη ηλιοπροστασία Sun Screen Velvet πρόσφερε στο κοινό η Frezyderm, σε συνεργασία με το φαρμακείο και κατάστημα καλλυντικών Δώρα Θεοφίλου με μια καλοκαιρινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Ιουλίου, στη Μαρίνα Λεμεσού.


Οι τυχεροί που βρέθηκαν στη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την ομάδα της Frezyderm για τη πρωτοποριακή σειρά αντιηλιακών Sun Screen Velvet, στο ειδικά διαμορφωμένο, άκρως καλοκαιρινό set up.  Παράλληλα με την ενημέρωση οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να λάβουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν προϊόντα, αλλά και να αγοράσουν, σε ειδική τιμή για την ημέρα μόνο από το φαρμακείο και κατάστημα καλλυντικών Δώρα Θεοφίλου στη Μαρίνα Λεμεσού.

 

 


Η επαναστατική σειρά Sun Screen Velvet αποτελεί την επόμενη γενιά αντηλιακής προστασίας. Η τεχνολογία Second Skin δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος». Η βελούδινη υφή του επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή χωρίς καμία απολύτως αίσθηση λιπαρότητας.

 


Η σειρά αποτελείται από τις Velvet Face Cream SPF 50+, Color Velvet Face Cream SPF 50+ (επικαλυπτική, με χρώμα) και Velvet Face Cream SPF 30 για το πρόσωπο καθώς και το Velvet Body Lotion SPF 50+ για το σώμα.


Οι εκπλήξεις και η διασκέδαση δεν σταμάτησαν όλη τη μέρα. Ο Deejay 93.5 με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Έβελυν Καζατζόγλου, Νικόλα Ιωαννίδη και Μαρία Κορτζιά βρέθηκαν στη Μαρίνα Λεμεσού για ένα δίωρο απογευματινό live link.

 


Τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας Frezyderm Sun Screen Velvet, καθώς και υπόλοιπη σειρά προϊόντων Frezyderm είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία σε όλη τη Κύπρο από τον Όμιλο Ιακωβίδη. 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»