Η KIEHL’S Παρουσιάζει κάτι καινούργιο!

Για πρώτη φορά* τo εκχύλισμα φλοιού κινόα ενσωματώθηκε σε μια αντιγηραντική περιποίηση νύχτας. Το ολοκαίνουργιο Kiehl’s Dermatologist Solutions Nightly Refining Micro-Peel Concentrate προσφέρει πιο γρήγορη ανάπλαση, βελτιωμένη υφή, πιο ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, πιο απαλή και πιο φωτεινή επιδερμίδα.
 
"Καθώς ξεβγάζονταν οι σπόροι της κινόα, παρατηρήσαμε ότι οι εξωτερικές φλούδες που απορρίπτονταν άρχιζαν να αφρίζουν", λέει η Roberta Weiss, Επικεφαλής Καινοτομίας Προϊόντων της Kiehl’s Since 1851. "Αυτή η δράση οδήγησε στη διαπίστωση ότι ο φλοιός της Κινόα έχει οφέλη απολέπισης της επιδερμίδας. Κάτι που θεωρούσαμε άχρηστο, αποδείχθηκε μια σπουδαία επιστημονική ανακάλυψη."


Καλύπτοντας δύο ανεκπλήρωτες ανάγκες:

Καθώς μεγαλώνουμε, η απολέπιση αρχίζει να επιβραδύνεται και η κεράτινη στιβάδα (ΚΣ) αποκτά πιο ανομοιόμορφη υφή.  Η ενυδάτωση της επιδερμίδας επίσης αρχίζει να μειώνεται, γεγονός που κάνει την επιδερμίδα να αντανακλά το φως ακανόνιστα, τόσο στην επιφάνεια, όσο και κάτω από αυτή. Το αποτέλεσμα είναι ότι η επιδερμίδα δείχνει θαμπή, οι λεπτές γραμμές είναι πιο ορατές, ο τόνος της επιδερμίδας είναι ανομοιόμορφος και η υφή της πιο τραχιά. 
 
Ο κλάδος της δερματολογίας αντιμετωπίζει αυτά τα σημάδια γήρανσης με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, μεταξύ των οποίων μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες - τα χημικά πήλινγκ.     
 
"Παρά το γεγονός ότι τα χημικά πήλινγκ είναι δημοφιλή, έχουν κάποια μειονεκτήματα", δηλώνει ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s. "Αν και είναι αποτελεσματική, η θεραπεία μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία της επιδερμίδας, καθώς και ερυθρότητα, ερεθισμό, μεταφλεγμονώδη υπέρχρωση ή περιοφθαλμική υπέρχρωση και ουλές. Το κόστος αυτών των θεραπειών αποτελεί επίσης μειονέκτημα για πολλούς, καθώς μία θεραπεία χημικού πήλινγκ μπορεί να κοστίζει από 600-900 δολάρια. Επιπλέον, πρέπει να προηγηθεί προετοιμασία των καταναλωτών και να τηρηθούν συγκεκριμένες προφυλάξεις, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματικότητα του πήλινγκ και να ελαχιστοποιηθούν οι ευαισθησίες μετά το πήλινγκ."  

Αυτά τα μειονεκτήματα οδήγησαν στην ανάπτυξη των καλλυντικών πήλινγκ για το σπίτι, τα οποία είναι μεν πιο οικονομικά, αλλά μπορεί να μην είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα πήλινγκ ή να μην είναι καλά ανεκτά από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να προκαλούν ερεθισμό ή ερυθρότητα.   Επιπλέον, χωρίς την υποστήριξη ιατρού, η ευαισθησία της επιδερμίδας μετά από μια εφαρμογή στο σπίτι μπορεί να υπερβεί τον ερεθισμό ενός δερματολογικού πήλινγκ.  
 
Για να προσφέρουν μια καινοτόμο λύση στις πελάτισσες που αναζητούν ήπιες και οικονομικά προσιτές εναλλακτικές για το σπίτι, αντί των χημικών πήλινγκ, καθώς και σε πελατισσες που επιθυμούν την αυξημένη αποτελεσματικότητα μιας δερματολογικής διαδικασιας, οι χημικοί της Kiehl’s χρησιμοποίησαν Εκχύλισμα Φλοιού Κινόα, σε συνδυασμό με Οξέα Φρούτων, Εκχύλισμα Κάκτου και Φυτικό Οξύ, για να αναπτύξουν το Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Αυτή η καινοτομία προσφέρει πολλαπλά οφέλη:
 
Μια εξαιρετικά αποτελεσματική αντιγηραντική περιποιηση νύχτας για χρήση στο σπίτι καιενισχυμένα αποτελέσματα, καλύτερη ανοχή και ταχύτερη ανάκαμψη όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πήλινγκ σε δερματολόγο.Κλινική δοκιμή απολέπισης με Dansyl Chloride: Επέδειξε ταχύτερη κυτταρική αναπλαση έναντι του δείγματος ελέγχου όπου δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα σκεύασμα[1].  Δοκιμή αποτελεσματικότητας σε ομάδα ατόμων, εκ των οποίων 50% με ευαίσθητη επιδερμίδα:  Σε αυτοαξιολογήσεις καταναλωτριών, 92% των ατόμων συμφώνησαν ότι η σύνθεση είχε ήπια αίσθηση στην επιδερμίδα και η επιδερμίδα ήταν άνετη.[2]   Δοκιμή του Kiehl’s Micro-Peel έναντι Γλυκολικού Οξέος 20%[3]:  Αυτή η μελέτη απέδειξε ότι η αποτελεσματικότητα της σύνθεσης της Kiehl’s ήταν αντίστοιχη ή καλύτερη από ένα Πήλινγκ με Γλυκολικό Οξύ 20%[4]Δοκιμή πριν & μετά το Πήλινγκ με Γλυκολικό Οξύ που πραγματοποιήθηκε από δερματολόγο[5]: Αυτή η δοκιμή δείχνει μια τάση βελτίωσης όλων των χαρακτηριστικών της επιδερμίδας: των λεπτών γραμμών/ρυτίδων, της φωτεινότητας, της υφής, της απαλότητας και της ομοιομορφίας του τόνου.   
Για να προάγει την υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων της Βολιβίας, η Kiehl’s συνεργάστηκε με Βολιβιανούς προμηθευτές και με ένα ίδρυμα που προμηθεύεται βιώσιμα φλοιό κινόα από τους τοπικούς αγρότες.  Μέσα σε 3 χρόνια, η χρήση αυτού του συστατικού στη συγκεκριμένη σύνθεση θα συμβάλλει στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη 250 αγροκτημάτων της Βολιβίας και των οικογενειών που τα συντηρούν. Η υποστήριξη του προγράμματος από την Kiehl’s θα συμβάλει επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της φύτευσης ιθαγενών ελλοβόκαρπων, θαμνωδών και ποωδών φυτών, τα οποία εμπλουτίζουν το έδαφος και αποτρέπουν τη διάβρωση.   

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»