Grandiose Liner: Το βλέμμα από διαφορετική οπτική

Λυγίστε. Εφαρμόστε. Δημιουργήστε. Grandiôse Liner. Το πρώτο eyeliner, που το πινέλο του είναι εμπνευσμένο από τις τεχνικές εφαρμογής των make-up artists και επιτρέπει κλίση κατά 350 ,χαρίζοντας απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή! Η εξαιρετικά λεπτή άκρη του πινέλου, υπόσχεται απόλυτα λεπτή γραμμή, ενώ η νέα φόρμουλά του, χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί και δεν μουτζουρώνει. Το Grandiôse Look, συμπληρώνουν, η μάσκαρα Grandiôse Extrême με νέο βουρτσάκι και νέα φόρμουλα που χαρίζουν extreme όγκο, ένταση και κράτημα!
 

 

 


 Το Eyeliner είναι ένας θρύλος που έχει διαμορφωθεί από τον κινηματογράφο – η υπογραφή μερικών  από τα πιο εντυπωσιακά βλέμματα του κινηματογράφου – οι φωτογραφήσεις μόδας, και το απόλυτο όπλο των γυναικών που αναζητούν μια καλλυντική ταυτότητα που να τις κάνει μοναδικές. Πιο σύγχρονο και επιθυμητό από ποτέ, μπορεί να εφαρμοστεί όπως ακριβώς το επιθυμείτε –δημιουργώντας διάφορα σχέδια, με κλασσικό τρόπο επεκτείνοντας την γραμμή πέρα από το βλέφαρο ή δημιουργώντας μία λεπτή, διακριτική γραμμή ακριβώς στη βάση των βλεφαρίδων. Σημειώνοντας ισχυρή επιστροφή στις πασαρέλες και στα tutorials ομορφιάς, συμβολίζει μια ακατανίκητη επιθυμία για δημιουργία και διασκέδαση με το μακιγιάζ ώστε να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Ή απλά να απολαμβάνεις τη διαδικασία της δημιουργίας, του σχεδιασμού.
Για να απελευθερωθεί η γραμμή του liner και να ωθήσει τα όρια της, η Lancôme δημιούργησε το Grandiôse Liner, εμπνευσμένο από τις τεχνικές των make-up artists. Αυτό το επαναστατικό liner σπάει τους κανόνες και προσφέρει μια πιο απλή τεχνική και απίστευτη ευελιξία κατά την εφαρμογή.
Ένα υπέροχο τεχνολογικό επίτευγμα, που περιλαμβάνει έναν μηχανικό άξονα που επιτρέπει την κλίση κατά 350 αριστερά και δεξιά και σχεδόν απεριόριστες επιδέξιες κινήσεις. Η νέα, πυκνή, αδιάφανη και έντονου τύπου ματ φόρμουλά του, χαρίζει ένταση στο βλέμμα και ιδιαίτερα τολμηρές γραμμές.

Λυγίστε. Εφαρμόστε. Δημιουργήστε.
Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά μεταξύ των make-up artists: λυγίζουν σκόπιμα το πινέλο ώστε να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ευελιξία, δημιουργικότητα και πιο όμορφα μάτια.
Το Grandiôse Liner, με το 350 κεκλιμένο πινέλο του, απλοποιεί άμεσα την τεχνική για μια περισσότερο βελτιωμένη εφαρμογή. Οι 350 οδηγούν σε 3600 μοίρες δημιουργικότητας. Το καινοτόμο λύγισμα αλλάζει ριζικά το παιχνίδι και επιτρέπει κάθε διαβάθμιση της τόλμης. Lisa Eldridge,  Make-up Creative Director της Lancôme, χρησιμοποίησε την εξειδίκευσή της αλλά και τις γνώσεις της για να προσδιορίσει την ακριβή γωνία με την οποία θα έπρεπε να λυγίζει το πινέλο. Αυτό το νούμερο λοιπόν συμβολίζει μια αλλαγή κατεύθυνσης απέναντι στη δημιουργικότητα.
Το απλικατέρ του Grandiôse Liner μπορεί να λυγίζει χρησιμοποιώντας τον άξονα περιστροφής και να χρησιμοποιηθεί σε δύο συγκεκριμένες θέσεις: ίσιο ή και λυγισμένο. Οτιδήποτε είναι εφικτό στην κεκλιμένη θέση με την άκρη του eyeliner να επιτρέπει μία πιο εύκολη και ακριβή εφαρμογή της γραμμής στη ρίζα των βλεφαρίδων, από την εσωτερική γωνία του ματιού, προς την εξωτερική. Η τεχνική είναι απλοποιημένη και πιο εύκολη όσον αφορά τη χρήση, παρ’ όλα αυτά μπορεί να χαρίσει απεριόριστες εκδοχές.
Το Grandiôse Liner έχει επίσης μια εξαιρετικά λεπτή άκρη (μόνο 0.2 mm) με μικροϊνες nylon και υφή ρητίνης για απόλυτη ευελιξία: δύο χαρακτηριστικά απαραίτητα για μια τέλεια γραμμή eye liner. Είναι ένα eyeliner που πρέπει να το εμποτίσετε πριν τη χρήση, αυτό σημαίνει πως η άκρη του θα κρατήσει ακριβώς την κατάλληλη ποσότητα προϊόντος όταν το πιέσετε μέσα στο δοχείο με το χρώμα.

Τόλμη και εκπληκτικό ματ αποτέλεσμα
Πυκνές, αδιαφανής και έντονα ματ, οι πολύτιμες χρωστικές δημιουργούν ένα ασυνήθιστα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στο δέρμα. Διατίθεται από τη Lancôme σε τρεις εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις (έντονο μαύρο, μπλε και βαθύ καφέ), το απόλυτο ματ αποτέλεσμα προσφέρει πολυτέλεια μακράς διάρκειας χωρίς να μουτζουρώνει.
Η πλούσια σε νερό σύνθεσή του γλιστρά απαλά πάνω από το δέρμα και στεγνώνει γρήγορα. Η γραμμή δεν επηρεάζεται από την υγρασία και τη λιπαρότητα, και παραμένει αναλλοίωτη. Το πολυμερές latex που περιέχει δημιουργεί, καθώς στεγνώνει, μία προστατευτική μεμβράνη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή είναι η τέλεια συνταγή από οποιαδήποτε οπτική κι αν το δει κανείς. Εξασφαλίζει ταυτόχρονα εφαρμογή υψηλής ποιότητας και εξαιρετική διάρκεια. Η αφαίρεσή του Grandiose Liner είναι ιδιαίτερα εύκολη και ξεβγάζεται με χλιαρό νερό.


Μεγαλειώδες  αποτέλεσμα
Η απλή εφαρμογή απελευθερώνει τη δημιουργικότητα:
.Το 96% των γυναικών που δοκίμασαν το Grandiôse Liner, δήλωσαν πως στεγνώνει γρήγορα.
.Το 95%, ότι ήταν εύκολο να το κρατήσουν.
.Το 95%, ότι η άκρη του ήταν ευέλικτη.
.Το 91.1%, ότι δημιουργεί λεπτή γραμμή.
.Το 90.1%, ότι ήταν πιο εύκολο να το εφαρμόσουν  στις ρίζες των βλεφαρίδων.
.Το 88.1%, ότι γλιστρούσε απαλά και εύκολα πάνω στα βλέφαρα, κατά την εφαρμογή.
.Το 86.1%, ότι ήταν εύκολη η εφαρμογή του.
.Το 85.1%, ότι επέτρεπε ευκολότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.
Ανάδειξη των ματιών:
.Το 94.1% των γυναικών που δοκίμασαν το Grandiôse Liner, τόνισαν το βλέμμα ή δήλωσαν πως απέκτησαν εντυπωσιακό βλέμμα.
.Το 90.1%, το χρωματικό αποτέλεσμα ήταν έντονο


Grandiôse: προβάδισμα στην καινοτομία
Το πνεύμα της σειράς Grandiôse πρεσβεύει μια σειρά από ιδέες που επανεφεύρουν τις τεχνικές μακιγιάζ ή δημιουργούν ακόμη πιο εύκολους αλλά ταυτόχρονα εξειδικευμένους τρόπους για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα των γυναικών στα μυστικά του μακιγιάζ που μπορεί να είναι πιο περίπλοκα. Οι περίπλοκες τεχνολογίες και οι συνεχείς καινοτομίες στηρίζουν αυτή την απλότητα 


Grandiôse Extrême: μια νέα μάσκαρα για extra όγκο
Η νέα μάσκαρα Grandiôse Extrême κυκλοφορεί για να  συμπληρώσει το Grandiôse look με βλεφαρίδες με μέγιστο όγκο. Αυτή η νέα φόρμουλα επανεφευρίσκει την ιδέα του όγκου με μακρά διάρκεια με το 'Λαιμό Κύκνου'  που διαθέτει, ώστε να καθοδηγεί το χέρι και κατ’ επέκταση το βουρτσάκι να αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες κοντά στη ρίζα και στη γραμμή των βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες αναδεικνύονται,  μακραίνουν και αποκτούν όγκο για extreme αποτέλεσμα και δύναμη  αποπλάνησης στο βλέμμα.
Το πρώτο μυστικό για τον όγκο που προσφέρει η μάσκαρα είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε ελαστομερή που διαθέτει το βουρτσάκι. Οι πολλές τρίχες του που ορίζονται σε σειρές ανά ζεύγη, εξασφαλίζουν τον καλύτερο διαχωρισμό των βλεφαρίδων με κάθε πινελιά και μια πιο ομοιόμορφη εφαρμογή. Οι μακριές τρίχες στο βουρτσάκι, αγκαλιάζουν όλες τις βλεφαρίδες με μια κίνηση και αφήνουν την ιδανική ποσότητα μάσκαρα καθώς κινούνται, για να χαρίσουν αποτέλεσμα με όγκο.
Εκτός από τα χαρακτηριστικά του πινέλου, η φόρμουλα νέας γενιάς είναι ένας ακόμη παράγοντας που συμβάλλει στην ένταση. Η πλούσια υφή της είναι εύκολο να εφαρμοστεί, επικαλύπτοντας τις βλεφαρίδες με ένα μαλακό και εύπλαστο φινίρισμα. Τα πολυμερή επιτρέπουν στο προϊόν να ντύσει  τις βλεφαρίδες με μια και μόνο εφαρμογή και να διατηρήσει αυτό το αποτέλεσμα. Τα «σκληρά κεριά», που χρησιμοποιούνται συχνά στις φόρμουλες μάσκαρα, επιτρέπουν να ανοίξει ο δρόμος για τα πιο «εύπλαστα κεριά» που δημιουργούν εντυπωσιακό όγκο σε χρόνο μηδέν. Το λατέξ σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τις βλεφαρίδες για extreme κράτημα και αναλλοίωτο αποτέλεσμα για 24 ώρες.
Σε μια έντονη βαθιά, σκούρα μαύρη απόχρωση, αυτό το μάσκαρα αγκαλιάζει την υπερβολή του απόλυτα έντονου χρώματος. Ένα πολυμερές που ενισχύει το χρώμα αναμειγνύεται με εξαιρετικά λεπτές χρωστικές και τις μεταφέρει ομοιόμορφα στη φόρμουλα για μια απόλυτα μαύρη απόχρωση, καθαρή και πυκνή. Το συνδετικό βελτιστοποίησης στη συνέχεια βελτιώνει τη συμβατότητα μεταξύ των δυο φάσεων του προϊόντος, την περαιτέρω προώθηση της διασποράς των χρωστικών ουσιών. Το μαύρο δεν ήταν ποτέ τόσο έντονο, οι βλεφαρίδες ποτέ τόσο ξεχωριστές. Στη συνέχεια, ειδικά συστατικά βελτιώνουν τη συμβατότητα μεταξύ υδάτινης φάσης και κεριών του προϊόντος, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ομοιόμορφη μεταφορά των χρωστικών. Το μαύρο δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρό, οι βλεφαρίδες ποτέ τόσο έντονες.
Ένα συνδετικό βελτιστοποίησης, βελτιώνει τη συμβατότητα μεταξύ της υδάτινης και κέρινης φάσης του προϊόντος και την περαιτέρω προώθηση της διασποράς των χρωστικών ουσιών.
Η νέα μάσκαρα Grandiôse Extrême είναι μοντέρνα και εκλεπτυσμένη μέσα στη νέα της μαύρη ματ συσκευασία και υπόσχεται αποτέλεσμα απαράμιλλης έντασης.


Ένα εμπνευσμένο visual
H απολαυστική Penélope Cruz μας κοιτά μέσα από το φακό του φωτογράφου Alexi Lubomirski.. Στα μάτια της φορά Grandiôse liner. Η έντονη γραμμή του liner, ακολουθεί την καμπύλη του πλατύγυρο καπέλου της για ακόμη πιο επιτηδευμένο look.

Δοκιμασμένο σε 101 γυναίκες ηλικίας 20–45 στη Γαλλία που χρησιμοποιούν υγρό eyeliner καθημερινά ή που συμφώνησαν να το χρησιμοποιήσουν στα βλέφαρά τους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, για επτά ημέρες.

  

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»