5 beauty μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε

Το μακιγιάζ έχει πάντα μικρά μυστικά για να γίνει ακόμα καλύτερο! Μάθε 5 Beauty μυστικά που θα σε βοηθήσουν με την σωστή εφαρμογή του μακιγιάζ σου. 

1. Για να εκμεταλλευτείτε τη μάσκαρα στο έπακρο, εκτός από το ψαλιδάκι που γυρνά τις βλεφαρίδες, υπάρχει και μια κίνηση που μπορείτε να κάνετε και είναι εξίσου απαραίτητη. Αντί λοιπόν να στέκεστε όρθια μπροστά στον καθρέφτη όταν εφαρμόζετε τη μάσκαρα, προτιμήστε να το κάνετε χρησιμοποιώντας ένα μικρό καθρεφτάκι το οποίο θα κρατάτε λίγο πιο ψηλά από το κεφάλι σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αναγκαστείτε να σηκώσετε επάνω το βλέμμα, καταφέρνοντας να βάψετε τις βλεφαρίδες κυριολεκτικά από τη ρίζα. Η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

2. Για μια κυριολεκτικά άψογη βάση, υπάρχουν λεπτομέρειες που πρέπει πάντα να προσέχετε. Μία από αυτές είναι τα πλαϊνά της μύτης, μια περιοχή που πολύ συχνά κοκκινίζει ή ξεφλουδίζει, επομένως χρειάζεται έξτρα κάλυψη. Φροντίστε να εφαρμόζετε λίγη ποσότητα από το κονσίλερ σας, όταν βλέπετε ότι το φον ντε τεν δεν αρκεί, για μια ομοιόμορφη βάση χωρίς ατέλειες.

3. Το ξηρό σαμπουάν δεν είναι χρήσιμο μόνο για τις μέρες που δεν προλαβαίνετε να λούσετε τα μαλλιά σας αλλά και για εκείνες τις περιπτώσεις που χρειάζεστε λίγο περισσότερο όγκο και κίνηση.Ψεκάστε μια μικρή ποσότητα στα μαλλιά σας πριν ξεκινήσετε το styling και ετοιμαστείτε για χτένισμα με ιδιαίτερη υφή και κράτημα που διαρκεί ώρες ολόκληρες.

4. Το γέμισμα των φρυδιών μπορεί και να έχει αστείο αποτέλεσμα, αν δεν το κάνετε σωστά. Για πιο απαλή εφαρμογή και εντελώς φυσικό αποτέλεσμα, αφού γεμίσετε τα φρύδια σας με τη σκιά ή το μολύβι της ανάλογης απόχρωσης, περάστε κατά μήκος με ένα μαλακό πινελάκι, χτενίζοντας τα φρύδια ώστε να απαλύνετε το εφέ.

5. Τα σφουγγαράκια με τα οποία απλώνουμε το φον ντε τεν κάνουν εξαιρετική δουλειά, η οποία όμως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με τη βοήθεια τουνερού. Ένα νωπό δηλαδή σφουγγαράκι θα κάνει το προϊόν να απλωθείκαλύτερα επάνω στην επιδερμίδα σας ενώ θα προσθέσει ένα υγρό, πιοανάλαφρο φινίρισμα, κάνοντας το δέρμα σας να δείχνει λαμπερό και όχι τόσο φορτωμένο.

  

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!