Πως να κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί όλη μέρα

1. Προετοίμασε καλά την επιδερμίδα σου πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μία καλή βάση για να μπορείς να στρώσεις καλά το foundation και να έχει διάρκεια. Καθάρισέ την καλά με ένα σαπούνι και συνέχισε με την ενυδατική σου. Εννοείται ότι πρέπει να έχει spf η κρέμα ή το το foundation.

2. Δεν έχει γίνει τυχαία χαμός με το primer. Είναι όντως ότι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την κατάλληλη βάση για το μακιγιάζ. Επιπλέον, είναι ένας τρόπος να προστατεύσεις και το πρόσωπό σου από τα βαριά προϊόντα, όπως είναι το foundation.

3. Ξέρεις ότι η διάφανη πούδρα βοηθάει πολύ στο να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ. Αυτό που ίσως σου διαφεύγει είναι ότι χρειάζεται πούδρα και πάνω από το concealer. Πέρασε μία μικρή ποσότητα από τη διάφανη πούδρα σου και κάτω από τα μάτια και έτσι το concealer σου θα διαρκέσει περισσότερο.

4. Τι γίνεται με τα χείλη; Το πρώτο που εξαφανίζεται από το μακιγιάζ είναι αναμφίβολα το κραγιόν. Αν θες λοιπόν να κάνεις τα χείλη σου αν είναι βαμμένα για αρκετό χρόνο τότε πέρασε στα χείλη ένα μολύβι κι όχι μόνο στο περίγραμμα. Βρες ένα σε χρώμα κοντινό σε αυτό του lipstick σου και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο.

5. Τελευταίο βήμα πρέπει να είναι πάντα ένα ιαματικό spray το οποία περιέχει βιταμίνες και στοιχεία που βοηθούν στο να κρατήσεις το μακιγιάζ σου περισσότερο, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει μία αίσθηση αναζωογόνησης.

Ξέρω ότι όλα αυτά δεν μπορείς να τα κάνεις κάθε μέρα. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις αυτά που σου είναι εύκολα και δοκίμασέ τα όλα όταν κάνεις ένα πιο επίσημο μακιγιάζ. Ειδικά τώρα, με την καλοκαιρινή ζέστη, θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

  

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»