Απόλαυσε τον ήλιο χωρίς πρόβλημα, μάθε πως να προστατεύεις το δέρμα και τα μάτια σου στο The Mall of Engomi

Το The Mall of Engomi, ενημέρωσε όλους τους επισκέπτες του για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από τον ήλιο και για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν ώστε να απολαύσουν το καλοκαίρι και τον ήλιο με ασφάλεια και να αποφύγουν κάθε δυσάρεστη επίδραση από την έκθεση τους καλοκαιρινούς μήνες. 


Την Παρασκευή, στις 24 Ιουνίου από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 και το Σάββατο στις 25 Ιουνίου από τις 11:00 μέχρι τις 19:00, οι κάτοικοι της Δυτικής Λευκωσίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την προστασία από τον ήλιο τόσο για τα μάτια όσο και για το δέρμα τους τους καλοκαιρινούς μήνες. Η ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του The Mall of Engomi πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το κατάστημα γυαλιών ηλίου OJO, που μόλις άνοιξε στο The Mall of Engomi και την και την εταιρεία Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου ΛΤΔ, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των αντηλιακών Eau Thermale Avéne. 
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή και το Σάββατο εκπρόσωπος του καταστήματος OJO ενημέρωνε για την προστασία των ματιών από τον ήλιο και εκπρόσωπος της εταιρείας Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου ΛΤΔ ενημέρωνε για την αντηλιακή προστασία του δέρματος. Οι επισκέπτες του The Mall of Engomi ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα για την αντιμετώπιση της γυμνής έκθεσης των ματιών και του δέρματος στον ήλιο με στόχο να απολαύσουν το καλοκαίρι χωρίς επιπτώσεις. 
Ο κ. Γιώργος Πίσσης, Marketing Manager του The Mall of Engomi, τόνισε την κοινωνική συνεισφορά του εμπορικού κέντρου: «Η προστασία των ματιών και του δέρματος από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Το The Mall of Engomi στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα περιβάλλοντος, υγείας και πολιτισμού, διοργάνωσε διήμερο ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την απόλαυση του ήλιου χωρίς φόβο σε συνεργασία με το νέο κατάστημα OJO και τα αντηλιακά Eau Thermale Avéne». 
Το The Mall of Engomi δεν είναι μόνο ένα εμπορικό κέντρο, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην εκπαίδευση της τοπικής κοινωνίας  σε μία σειρά από σημαντικά θέματα και ταυτόχρονα προσφέρει εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετώντας εκατοντάδες καταναλωτές.

 

 

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!