Όταν το Dior Daily Detox ξεπερνά τα όρια στην αποτοξίνωση κυττάρων!

Δεν είναι τάση της εποχής.... η αποτοξίνωση έχει γίνει απαραίτητη. Ο εξαγνισμός της επιδερμίδας, του σώματος και του πνεύματος, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές στην αστική καθημερινότητα του σήμερα.

Με τη σειρά One Essential, ο Οίκος Dior παρουσιάζει το Dior Daily Detox, το πρώτο πρόγραμμα αποτοξίνωσης για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, ηλικίας ή τρόπου ζωής. Σήμερα, εκτός από το One Essential Serum και το City Defense, o Dior παρουσιάζει το One Essential Mist - Lotion, μια λοσιόν για απαλλαγή από τους ρύπους και τις τοξίνες και το One Essential Eye Serum, ένα ορό που προσθέτει λάμψη στην περιοχή των ματιών.


Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αποτοξίνωση κυττάρων

Στον αυξανόμενο ρυθμό της ζωής, οι ρύποι σε κάποιες πόλεις ξεπερνούν τα όρια που είναι αποδεκτά από τον Διεθνή Οργανισμό Υγείας. Οι ρύποι αυτοί βομβαρδίζουν την επιδερμίδα με 7 δισεκατομμύρια τοξίνες κάθε μέρα. Ήταν καιρός να γίνει κάτι για να τη βοηθήσει ν’ αντιστέκεται στις δυσάρεστες συνέπειες.

Χάρη στην εικοσάχρονη επιστημονική έρευνα στο συγεκριμένο θέμα, ο Οίκος Dior έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην απαλλαγή από τις κυτταρικές τοξίνες. Η καινοτομία One Essential βασίζεται στα ευρήματα τριών ερευνητών που είχαν τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ Χημείας. Πίσω από την ονομασία One Essential κρύβεται ένα από τα συστήματα ενζύμων της επιδερμίδας, ικανό να ανακυκλώνει με φυσικό τρόπο τις κυτταρικές τοξίνες. Η δραστηριότητα του όμως μειώνεται με τα χρόνια, αφού επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής μας. Ένα φυτό από τους κήπους του Οίκου Dior έρχεται να συνεργαστεί με τη νέα τεχνολογία: ο κόκκινος ιβίσκος από την Μπουργκίνα Φάσο, που χαρακτηρίζεται από τις τεράστιες δυνατότητες αποτοξίνωσης. Ένας συνδυασμός της φύσης και της τεχνολογίας κάνει το One Essential
μια από τις πιο προχωρημένες σειρές στην παγκόσμια προσπάθεια για απαλλαγή από τις τοξίνες.

Μια εμβληματική διαδικασία φροντίδας της επιδερμίδας και πυλώνας του Dior Daily Detox, το One Essential Serum έχει τη δυνατότητα να εξαφανίζει 100% τις τοξίνες που βρίσκονται στην καρδιά του δέρματος. Το 2016, τα εργαστήρια Dior συμπληρώνουν τη διαδικασία αυτή με το One Essential Mist - Lotion και το One Essential Eye Serum.


Η ανακάλυψη που ονομάζεται One Essential Mist-Lotion

Ακόμα και μετά τον καθαρισμό, η επιδερμίδα δεν είναι ποτέ 100% απαλλαγμένη από ρύπους. Γιατί; Επειδή χρειάζεται να καταπολεμηθούν οι διάφοροι ρύποι που εισχωρούν στην επιδερμίδα και αποσταθεροποιούν σε βάθος την ισορροπία και τη φρεσκάδα της:

-Υδροφιλικοί ρύποι (όζον και βαρέα μέταλλα, για παράδειγμα), που διαλύονται μόνο στο νερό.

-Λιποφιλικοί ρύποι (όπως καυσαέριο) που αναμιγνύονται μόνο με λάδι.

- Ρύποι που αποτελούνται από σωματίδια που είναι και υδροφιλικά και λιποφιλικά (όπως καπνός από τσιγάρο).

Οι παραδοσιακές λοσιόν αποτελούνται μόνο από φόρμουλες με βασικό συστατικό το νερό, άρα μπορούν να διορθώσουν μόνο μερικώς το πρόβλημα. Επιπρόσθετα, οι περισσότερες επενεργούν μόνο στην επιφάνεια της επιδερμίδας και δεν προσφέρουν αποτοξινωτική φροντίδα σε βάθος.

Με τη δημιουργία του One Essential Mist - Lotion, της πρώτης υβριδικής λοσιόν για τριπλό καθαρισμό, ισορρόπηση και αποτοξίνωση, ο Dior επαναπροσδιορίζει την αγνότητα της επιδερμίδας, κάθε μέρα.

Η απαράμιλλη, λεπτή υφή της και η δυνατότητα να διαλύει “λάδι σε νερό”, την καθιστά ικανή να απαλλάσσει την επιδερμίδα από τους υδροφιλικούς και λιποφιλικούς ρύπους που την μολύνουν. Ταυτόχρονα, εξισορροπεί τα φυσικά pH της και προσφέρει φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο. Είναι μια πραγματική ανακάλυψη.

Το πρώτο βήμα στο Dior Daily Detox, είναι η χρήση του One Essential Mist - Lotion σε δύο στάδια. Ψεκάζεται απευθείας στο καθαρισμένο πρόσωπο, βράδυ και πρωί. Αμέσως, προσφέρει φρεσκάδα και ενυδατώνει, ομαλοποιεί και ενεργοποιεί την επιδερμίδα. Ο τόνος της ενισχύεται και είναι έτοιμη να δεχθεί την απαλή επάλειψη με βαμβάκι, από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω και κάτω, προς τον λαιμό, για να το απαλλάξει από τις τοξίνες.


Ένας ορός για την πιο εξαγνισμένη όψη

Το εμβληματικό προϊόν φροντίδας της σειράς One Essential, είναι το Serum, ο πιο απαραίτητος σύμμαχος για λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη ζωντάνια όλη την ημέρα.
Όμως, τα όρια στη φροντίδα έπρεπε να πάνε ακόμα πιο πέρα, μέσα από μεγαλύτερη εμπειρία για ενίσχυση της επιδερμίδας και για φροντίδα στοχευμένη στην περιοχή των ματιών.
Με τον ορό One Essential, ο Dior ενισχύει τα μάτια.

Η πιο ευαίσθητη περιοχή και η πιο εκτεθειμένη σε επιθέσεις, διαθέτει λιγότερο κυτταρικό ιστό σε σύγκριση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Είναι η περιοχή που χάνει εύκολα τη λάμψη της, τη νεανική ομορφιά και την ακτινοβολία της και εμφανίζει ρυτίδες, μαύρους κύκλους και πλαδαρότητα. Το One Essential Serum είναι ο πρώτος ορός που αποτοξινώνει, αναζωογονεί και ενεργοποιεί την επιδερμίδα.

Εμπλουτισμένος με εκχύλισμα κόκκινου ιβίσκου, από τους κήπους του Οίκου Dior, ο ορός είναι για πρώτη φορά ικανός να απαλλάξει 100% την επιδερμίδα από τις τοξίνες, σε βάθος. Το περίγραμμα των ματιών ενισχύεται και δυναμώνει μέρα με τη μέρα και αντιστέκεται σθεναρά στις επιθέσεις των ρύπων. Η φόρμουλα του είναι εκπλητικά ανάλαφρη. Πιό λεπτή, πιο αραιή από ένα συνηθισμένο ορό, διαπερνά την επιδερμίδα πιο γρήγορα και πιο βαθειά.

Με τη χρήση στο πρόσωπο, μόνος του, εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση ενώ ταυτόχρονα απαλύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το περίγραμμα των ματιών ακτινοβολεί, αναζωογονημένο και ομαλοποιημένο, όλο ζωντάνια, απόλυτα καθαρό. Δένει απόλυτα με κάθε φροντίδα της συγκεκριμμένης διαδικασίας που ακολουθεί κάθε γυναίκα.
 

 

Δειτε Επισης

KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!
Holiday premiere collection από την KIKO MILANO: Ήρθε η ώρα να λάμψεις!
Ακολουθήστε τη μαγεία της μέλισσας: Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της Χαράς, του Φωτός και της Μαγείας!