Τα βασικά λάθη που κάνεις όταν βάζεις bronzer

Το bronzer υπάρχει σε κάθε καλοκαιρινό νεσεσέρ και είναι ικανό να σου δώσει το σωστό χρώμα στο πρόσωπο για το καλοκαίρι. Αρκεί όμως να το βάλεις σωστά. Μερικές λάθος κινήσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε υπερβολές που σίγουρα δεν θα είναι κολακευτικές. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βάλεις σωστά το bronzer που διαφέρουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου. Αυτά είναι τα συχνότερα λάθη που μπορεί να κάνεις. 

1. Χρησιμοποιείς λάθος πινέλο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τα κατάλληλα beauty tools για να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Το πινέλο πρέπει να είναι μεγάλο με φυσική τρίχα και αφού το περάσεις πάνω από το bronzer, τίναξέ το για να φύγει η περιττή ποσότητα. Το μικρό πινελάκι που έχουν κάποια bronzers στη συσκευασία τους είναι για να το μεταφέρεις με ευκολία στο νεσεσέρ της τσάντας σου.

2. Βάζεις περισσότερη ποσότητα απ' ότι πρέπει. Δεν ισχύει ότι αν βάλεις περισσότερο θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Καλό είναι το μαύρισμα που θα δώσεις στο πρόσωπό σου με το bronzer να συνάδει με την απόχρωση που έχεις στο υπόλοιπο σώμα. Εννοείται ότι δεν πρέπει να ξεχάσεις να ''σβήσεις'' το προϊόν στο τελείωμα.

3. Μη βάζεις παντού bronzer. Απλά σχημάτισε νοητά ένα ''3'' το πρόσωπο. Τι εννοώ; Ξεκίνα από τη μέση του μετώπου σου, πέρνα από τους κροτάφους, φτάσε στα ζυγωματικά, μετά πάλι πίσω και κατέληξε στη μέση του σαγονιού. Κάνε το ίδιο και από την άλλη μεριά.

4. Πολλές φορές χρειάζεται να συνδυάσεις το bronzer με ένα blush για να πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πέρασε λίγη ποσότητα από ένα πιο coral ή pinky blush στα ζυγωματικά και το T του προσώπου για να δημιουργήσεις τις λάμψεις που θα κάνουν το αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό.

Δειτε Επισης

H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη