Τα Juicy Shaker έφτασαν στην Κύπρο! Θα τα λατρέψεις!

Shake It, Twist It, Love It, με15 διαφορετικά χρώματα που σε ξεσηκώνουν! Τα Juicy Shaker της Lancome είναι εδώ!  

 

 


Η έμπνευση


Για την δημιουργία του Juicy Shaker ευθύνονται δύο εμβληματικά προϊόντα της εταιρίας. Το πρώτο είναι το κραγιόν Shaker που δημιουργήθηκε το 1946 και το δεύτερο είναι το Juicy Tubes, το gloss που έχουμε αγαπήσει όλες και για το γυαλιστερό του χρώμα και για τις υπέροχες αποχρώσεις του. Σκοπός της δημιουργικής ομάδας της Lancôme ήταν να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν που να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο παραπάνω προϊόντων. Και τα κατάφερε. Το Juicy Shaker μπορεί και συνδυάζει δύο, φαινομενικά, ασύμβατες ιδιότητες. Με λίγα λόγια μπορεί να είναι λαμπερό και άνετο όπως ένα έλαιο και, ταυτόχρονα, μπορεί να έχει το πλούσιο, γεμάτο χρώμα των χρωστικών.

 Η σύνθεση

Το τέλειο αποτέλεσμα του Juicy Shaker οφείλεται αδιαμφισβήτητα στην σύνθεση του. η πρώτη φάση του περιλαμβάνει την ιδανική συνεργασία τεσσάρων ελαίων. Το έλαιο από κουκούτσια ροδάκινου που χαρακτηρίζεται για τις μαλακτικές και θρεπτικές του ιδιότητες, το αμυγδαλέλαιο που προσφέρει ελαστικότητα και αναδόμηση, το έλαιο κράνμπερι που έχει αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές και επανορθωτικές ιδιότητες και το έλαιο τριανταφυλλιάς Rosa moschata που αναπλάθει και καταπραΰνει τα χείλη.

Η δεύτερη φάση του Juicy Shaker αποτελείται από ένα εκχύλισμα χρωστικών που μπορούν να διαχέονται ομοιόμορφα στα χείλη χάρη σε ένα διαλυτικό παράγοντα που ενεργοποιείται με την ανακίνηση του προϊόντος.

Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι αυτοί που κάνουν το Juicy Shaker τόσο υπέροχο στην υφή και στην απόδοση του. Κάτι που φαίνεται με το πρώτο πέρασμα του απλικατέρ πάνω στα χείλη.Δεκαπέντε διαφορετικές αποχρώσεις δεν είναι λίγες. Είναι οι σωστές για να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις να αντιγράψεις τα χρώματα της άνοιξης με μοναδική ευκολία.Το απλικατέρ

Εκτός, όμως, από την καινοτόμο σύνθεση, το Juicy Shaker έχει το πρώτο cushion απλικατέρ της Lancôme το οποίο προσφέρει βελούδινη, ομοιόμορφη εφαρμογή χάρη στις απορροφητικές του κυψέλες που συγκρατούν κάθε φορά την σωστή ποσότητα προϊόντος. Με κωνικό σχήμα για να αγκαλιάζει τέλεια τα χείλη, το απλικατέρ αυτό απλώνει το προϊόν απαλά σαν χάδι με αποτέλεσμα τα χείλη να φαίνονται άμεσα πιο αισθησιακά και σαρκώδη.

Οι αποχρώσεις

Δεκαπέντε διαφορετικές αποχρώσεις δεν είναι λίγες. Είναι οι σωστές για να μπορείς να παίξεις όσο θέλεις να αντιγράψεις τα χρώματα της άνοιξης με μοναδική ευκολία. Και οι δεκαπέντε είναι σίγουρα υπέροχες. Αρκεί να βρει κάποιος αυτή που περιγράφει καλύτερα την διάθεση του και να δημιουργήσει ένα υπέροχο μακιγιάζ. Το Juicy Shaker μας έφτιαξε σίγουρα την μέρα. Με motto το #bantheboring και με μια εμφάνιση που ταιριάζει τέλεια στην εποχή, είναι το προϊόν που θα αναβαθμίσει το νεσεσέρ μας.

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»