ENERGIE DE VIE: Το superfood της επιδερμίδας από τη Lancome

Κάθε γυναίκα σήμερα έχει μία έντονη και πολυάσχολη καθημερινότητα την οποία απολαμβάνει χωρίς συμβιβασμούς. Αυτό πολλές φορές μεταφράζεται και σε θαμπή επιδερμίδα και κουρασμένη όψη ή ακόμα και σε πρόωρη γήρανση. Επομένως, υπάρχει ανάγκη για επιπλέον ενυδάτωση και τόνωση για να έχεις ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.
 
Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει η Lancôme με τη δημιουργία τουÉNERGIE DE VIE μίας νέας σειράς που υπόσχεται θρέψη και εντατική ενυδάτωση σε συνδυασμό με τονωτικά και αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά για φρέσκια και τονωμένη επιδερμίδα που λάμπει από υγεία. Για να το πετύχει αυτό, η Lancôme στράφηκε στην Μεταβολομική, μία επιστήμη του μέλλοντος στην οποία οφείλεται η δημιουργία του ÉNERGIE DE VIE και της αποτελεσματικής της δράσης . Πρόκειται για μία σειρά σχεδιασμένη ευσυνείδητα γύρω από μία υφή νέας γενιάς, το  LIQUID CARE, για μία αντιοξειδωτική και τονωτική δόση.
 
 


Το ÉNERGIE DE VIE αποτελούν 3 προϊόντα: Pearly Lotion, Liquid Care, και Sleeping Mask. Μία ολοκληρωμένη λύση για εσένα που θες μία δροσερή, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα ακόμα και τις μέρες που νιώθεις κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Αφήσου στα χέρια της επιστήμης και απόλαυσε τη δροσερή αίσθηση που σου χαρίζει  η pearly lotion το πρωί και χάρισε στο πρόσωπό σου την αποκατάσταση που του χρειάζεται με την εφαρμογή της sleeping mask το βράδυ. Φυσικά θα λατρέψεις και το Booster λάμψης που θα σε σώσει από τις πιο δύσκολες μέρες κάνοντας το πρόσωπό σου να μοιάζει ξεκούραστο και λαμπερό. Το Booster λάμψης LIQUID CARE αποτελεί ένα κοκτέιλ ενυδατικών, αντιοξειδωτικών δραστικών συστατικών ενέργειας για δροσερή, απαλή, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα.

Ορατά πιο λεία, απαλή και ξεκούραστη επιδερμίδα με την Sleeping Mask. Η ελαφριά της υφή αφήνει την μία αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα καθώς επίσης την ενυδατώνει και την τονώνει μέσα σε περίπου 10'. Η Pearly Lotion της σειράς για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με αναζωογονημένη επιδερμίδα. Ένα πλούσιο σε νερό προϊόν που ξυπνάει και δροσίζει το πρόσωπό σου.

 
 

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»