Τα κορίτσια της σόουμπιζ ποζάρουν με το μαγιό τους και χώρις!

 
 
Ελένη Μενεγάκη, Μαρία Μπακοδήμου, Καίτη Γαρμπή, Έλλη Κοκκίνου, Αθηνά Οικονομάκου, Ζέτα Δούκα, Ντόρα Μακρυγιάννη, Τζούλια Νόβα, Στέλλα Μιζεράκη έβαλαν το μαγιό τους και αναστάτωσαν τις πλαζ
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνεχίζει τις ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στην Άνδρο, δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία της με μικροσκοπικό ροζ μπικίνι και είναι απλά… συγκλονιστική!

Αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη μας ξάφνιασε ευχάριστα με τις φωτογραφίες της μιας και καθημερινά πόσταρε φωτογραφίες χωρίς ρετούς και φίλτρα και η μία ήταν πιο εντυπωσιακή από την άλλη δείχνοντάς μας πώς περνά αυτό το ξεχωριστό για εκείνη καλοκαίρι!

Όσο για το σώμα της; Τι να πει κανείς… στην ηλικία των 51 ετών μπορεί να έχει ελάχιστες ατέλειες, όμως «κόβει ανάσες»!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από τέσσερις γέννες, όπως έχει αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή της προσέχει πια περισσότερο την διατροφή της! Μόλις, πάρει δύο με τρία κιλά κόβει τα ζυμαρικά, που λατρεύει και τα τηγανιτά και το ρίχνει στις σαλάτες και μέσα σε λίγες μέρες επανέρχεται στα κιλά της. Όμως, η παρουσιάστρια έχει κάποιες ατέλειες και φυσικά έχει μιλήσει γι' αυτές και τις έχει δείξει!

Δείτε τη νέα συγκλονιστική φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με ροζ μπικίνι και θα ξετρελαθείτε!

 

Κορίτσια πάρτε μαθήματα στυλ από την Μαρία Μπακοδήμου!

Στα 55 της η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με μαγιό στην παραλία και χωρίς φτιασίδια και μας δείχνει όχι μόνο πώς πραγματικά είναι… αλλά και πώς μπορεί μία γυναίκα να έχει στυλ ακόμα και στην παραλία και να μαγνητίζει τα βλέμματα!

Η Μαρία Μπακοδήμου απολαμβάνει την τελευταία εβδομάδα με τους φίλους της, χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα και αυτό το ξεχωριστό καλοκαίρι ποστάρει φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό χωρίς ρετούς και φίλτρα στο instagram και εμείς απλά… υποκλινόμαστε!

Οι τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι άκρως εντυπωσιακές. Η Μαρία Μπακοδήμου φορά το κατάλληλο μαγιό που της ταιριάζει, υπέροχα γυαλιά και μία υπέροχη μπαντάνα!

Δείτε την και θα ξετρελαθείτε με το στυλ της!

 

Έχεις δει την Καίτη Γαρμπή εντελώς άβαφη; Η τραγουδίστρια είναι εντυπωσιακή!

Η Καίτη Γαρμπή ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ μέσα στην πισίνα και είναι μία κούκλα!

Η Καίτη Γαρμπή δεν είναι μόνο μία σπουδαία τραγουδίστρια αλλά και μία πανέμορφη γυναίκα. Τι και αν μεγαλώνει, έχει φυσική ομορφιά και η κάθε αυθόρμητη φωτογραφία που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι… όνειρο!

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρης πια του instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ μέσα σε μια πισίνα. Η τραγουδίστρια δεν χρειάζεται φτιασίδια και μας δείχνει τη φυσική ομορφιά της. Δείτε την Καιτούλα άβαφη μέσα στην πισίνα!

 

Η Έλλη Κοκκίνου ποζάρει με τον μονάκριβο γιο της ανήμερα της γιορτής του και είναι αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή φωτογραφία τους!

Ο γιος της τραγουδίστριας, Αλέξανδρος Βασιλειάδης είναι δώδεκα χρονών και σήμερα γιορτάζει. Έτσι η Έλλη Κοκκίνου του ευχήθηκε και διαδικτυακά ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία από τις φετινές διακοπές τους.

Η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα ... αλλά & στον δικό μου Αλέξανδρο!

Στο αγόρι μου το περήφανο,το γενναίο, το φωτεινό,με το πιό όμορφο γέλιο του κόσμου.

Σε λατρεύω παλικαράκι μου!❤»!

Ο γιος της είναι ένα μελαχρινό, ψηλό και αδύνατο παιδί και είναι κούκλος!

Η Έλη Κοκκίνου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τον γιο της: «Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή σε αυτή την ηλικία μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν»! Και είχε τονίσει στο DOT: «Ο γιος μου είναι κούκλος!».

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία που πόσταρε με τον γιο της και θα εκπλαγείτε όταν δείτε πόσο έχει μεγαλώσει!

 

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στην ελληνική showbiz. Είναι μια υπέροχη μαμά και μία φανταστική σύζυγος. Το Instagram account της είναι ένα από τα πιο στιλάτα και αλήθεια κάθε φορά μας αφήνει άφωνες με τις φωτογραφίες της. Μόλις πριν δύο εικοσιτετράωρα μάλιστα μάθαμε και ποιος κρύβεται πίσω από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, και σκεφτόμαστε να του στείλουμε dm στο Instagram μήπως μπορεί να μας δώσει κάποιες συμβουλές.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες τη σύζυγό του και αν οι μέχρι τώρα φωτογραφίες της ηθοποιού δεν σε είχαν πείσει, τότε μάλλον πρέπει να δεις αυτή που δημοσίευσε η Αθηνά εχθές το απόγευμα, αν δεν την είδες ήδη δηλαδή.

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε topless στον φωτογραφικό φακό του αγαπημένου της και η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε. Η ηθοποιός μετά από λίγες ημέρες επιστροφής στην Αθήνα, επέστρεψε στο Γύθειο, κι έβγαλε μία μοναδική φωτογραφία. Ίσως και την πιο ωραία της μέχρι σήμερα, χωρίς υπερβολή.

Η 34χρονη κάθεται στην ακρογιαλιά και ούσα γυρισμένη πλάτη στην κάμερα, αλλά αγναντεύοντας τη θάλασσα, πόζαρε χωρίς το πάνω μέρος του μπικίνι της και μας ενθουσίασε. Εκτός από τη φωτό συνολικά μας ενθουσίασε ιδιαίτερα και το μαύρισμα της, και όσο να πεις ζηλέψαμε λιγάκι. Σίγουρα κάποιοι haters θα σχολιάσουν αρνητικά το γεγονός πως μία μαμά ποζάρει topless, όμως δεν βρίσκουμε τίποτα προκλητικό στη φωτογραφία της, και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ναι».

 

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο με όμορφες στιγμές, η Ζέτα Δούκα επέστρεψε στη βάση της και στις υποχρεώσεις της. Η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε φέτος να περάσει τις διακοπές της στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά και φυσικά την μοναχοκόρη τους, Θάλεια. Οι τρεις τους επισκέφτηκαν διάφορες περιοχές του νησιού και χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, βέβαια, πολλοί ήταν οι αγαπημένοι φίλοι τους που πέρασαν μαζί τους μερικές ημέρες και χάρηκαν τις δεκάδες ομορφιές της Κρήτης. Μεταξύ εκείνων ήταν και η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου. Η Ζέτα Δούκα είναι πολύ ενεργή στο Instagram, αφού τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

Μπορεί, πλέον, να βρίσκεται στην Αθήνα, όμως η σκέψη της παραμένει στην Κρήτη. Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες από τις ανέμελες ημέρες της στο νησί ποζάροντας με το μπικίνι της και δείχνοντάς μας το σώμα της χωρίς ρετούς και φίλτρα. Η Ζέτα Δούκα αν και διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, διαθέτει ένα υπέροχο κορμί.

«My mind is still there…», ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

Η Ντόρα Μακρυγιάννη με μπικίνι, τραλαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Την γνωρίσαμε πριν από δύο χρόνια, ως βασική πρωταγωνίστρια στη σειρά του ANT1, "Γυναίκα Χωρίς Όνομα", όπου και ξεχώρισε, τόσο για τις ικανότητές της στην υποκριτική, όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ετοιμάζεται για το νέο της ρόλο, αφού παραμένει στον ANT1, όπου και θα τη δούμε στη νέα καθημερινή σειρά, "Ήλιος".

Για την προσωπική της ζωή, ελάχιστοι γνωρίζουν λεπτομέρειες, καθώς η ίδια δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση με κάποιον σύντροφο, αν και κατά καιρούς τα δημοσιεύματα της χρεώνουν σχέσεις με τους συμπρωταγωνιστές της.

Κάτι το οποίο η ίδια στη συνέχεια θα διαψεύσει! Η Ντόρα Μακρυγιάννη φόρεσε το μαγιό της και εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρωταγωνίστρια του ANT1 διαθέτει καλλίγραμμο κορμί και συγκεντρώνει τα πιο θετικά σχόλια για την εμφάνισή της.

 

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Τζούλια Νόβα στην Σαντορίνη και ανάρτησε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που προκάλεσε εγκεφαλικά. Η ίδια ποζάρει ξαπλωμένη δίπλα από μία πισίνα και είναι πιο σέξι από ποτέ. Η εικόνα γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και σε συνδυασμό με το υπέροχο τοπίο που διακρίνουμε στο βάθος. Φυσικά τα likes και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή για την συγκεκριμένη φωτογραφία όπου κυρίως τονίζεται η εξαιρετική σιλουέτα της Τζούλιας.

Η Τζούλια Νόβα χαλαρώνει στην Σαντορίνη και το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εκθαμβωτικό

 

Η νικήτρια του πρώτου Power of Love περνά πολύ καλά το καλοκαίρι και φροντίζει να το δείχνει.

Η Στέλλα Μιζεράκη μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και παράλληλα κάνεις τους άνδρες να παραληρούν.

Η ξανθιά καλλονή ανεβάζει «καυτές» φωτογραφίες που φαίνονται για τα καλά τα «πλούσια» προσόντα της και σίγουρα ο λογαριασμός της, μπαίνει μέσα στη δεκάδα των πιο σέξι στην ελληνική showbiz

 
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

RETINOL REBOOT DAY CREAM SPF 30: H νέα κρέμα ημέρας με Ρετινοειδή νέας γενιάς και αντηλιακή προστασία μαζί!
Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
KIKO DAYS In BLOOM COLLECTION: Mια πόλη γεμάτη λουλούδια
Νέα σειρά ProFiller+ από την John Frieda για 200% πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή.
KIKO MILANO: Stellar Love Collection: Ταξίδεψε ως τ’ αστέρια και πίσω
KIKO MILANO CRAZY ‘90S COLLECTION: Η πολύχρωμη πλευρά της ομορφιάς
Νέα σειρά RETINOL REBOOT από την YOUTH LAB!
Η Δούκισσα Νομικού στο Beauty Line Μακαρίου για την δική της σειρά αρώματος
XMAS SETS 2023 με best seller κωδικούς! Δοκιμάστε μια ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου, ματιών & χειλιών από την YOUTH LAB., σε ειδικές συσκευασίες!
Ανακαλύψτε μια Νέα Γενιά Βιταμινών και Συμπληρωμάτων Διατροφής!