Τα κορίτσια της σόουμπιζ ποζάρουν με το μαγιό τους κάτω από τον καυτό ήλιο!

 
 

Κατερίνα Λέχου, Ελεονώρα Μελέτη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γωγώ Μαστροκώστα, Μπέτυ Μαγγίρα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δήμητρα Παπαδήμα, Δανάη Μπάρκα έβαλαν το μαγιό τους και αναστάτωσαν τις πλαζ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μπορεί η Κατερίνα Λέχου να διατηρεί εδώ και δυο χρόνια περίπου προσωπικό λογαριασμό στο Instagram όμως οι αναρτήσεις είναι μετρημένες.

Ποτέ εξάλλου η ηθοποιός δεν έχει μοιραστεί με τα Μέσα στιγμές της καθημερινότητάς της.

Αυτό τουλάχιστον βλέπουμε εμείς μέσα από τα social media της αφού έχει ανεβάσει ελάχιστες φωτογραφίες και οι περισσότερες από αυτές αφορούν στη δουλειά της.

Αυτή τη φορά όμως μας έκανε την έκπληξη! Η κούκλα Κατερίνα, πόσταρε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι για το φετινό καλοκαίρι και είναι πραγματικά… θαύμα. Αψεγάδιαστη σιλουέτα, δίχως ίχνος κυτταρίτιδας και μαυρισμένη!

«Προσέχω και σέβομαι τον εαυτό μου σίγουρα. Δεν ξέρω αν έχω χάσει ρόλο επειδή δεν ήμουν αρκετά ζουμερή, με καμπύλες ή επειδή με θεώρησαν «μεγάλη». Δεν με ενδιαφέρει, ειλικρινά, να το γνωρίζω», είχε απαντήσει η ίδια κατά το παρελθόν ερωτώμενη για την αδύνατη σιλουέτα και την εικόνα της.

Εμάς, πάντως μας αρέσει πολύ και κάθε φορά τη θαυμάζουμε!

 

Η Ελεονώρα Μελέτη βιώνει την απόλυτη ευτυχία στην προσωπική της ζωή, καθώς όχι μόνο έχει βρει στο πρόσωπο του συζύγου της έναν ιδανικό σύντροφο αλλά μαζί έχουν αποκτήσει μια υπέροχη κόρη, η οποία τους άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο. Αυτή την περίοδο, η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της και όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει στα social media, περνούν τέλεια!

Μάλιστα, όταν η μικρή Αλεξάνδρα έπεσε για ύπνο, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης βρήκαν ευκαιρία για ένα ρομαντικό ραντεβού στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Οι δυο τους χαλάρωσαν, έκαναν ναργιλέ και πέρασαν ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές ηρεμίας.

 

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη, με σκοπό να απολαύσει λίγες στιγμές ανεμελιάς και ξεκούρασης με την οικογένειά της. Η αγαπημένη ηθοποιός εργάζεται σκληρά ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού, καθώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», στο πλευρό του Μελέτη Ηλία.

Τα γυρίσματα, ωστόσο, σταμάτησαν προσωρινά και η Κατερίνα Παπουτσάκη βρήκε ευκαιρία να κάνει διακοπές στην Κεφαλλονιά με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τα δυο τους αγόρια, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Μπορεί η γνωστή ηθοποιός να βρίσκεται όλη μέρα στην παραλία και να απολαμβάνει τα μπάνια της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να μελετά τα λόγια της!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ποζάροντας μάλιστα και με μαγιό, δείχνοντας μας το άκρως καλλίγραμμο κορμί της.

 

Τι και αν είναι 49 χρονών, η Γωγώ Μαστροκώστα έχει το απόλυτο κορμί!

Η Γωγώ Μαστροκώστα έχει αναμφισβήτητα το ωραιότερο σώμα στην ελληνική showbiz και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram της «παθαίνουμε απανωτά εγκεφαλικά»!

Στα 49 της, η Γωγώ Μαστροκώστα διατηρεί αψεγάδιαστο το κορμί της με σωστή διατροφή και σκληρή γυμναστική. Kαι φαίνεται ότι η κόρη της έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μαμάς της. Μαμά και κόρη είναι κούκλες! Η Γωγώ Μαστροκώστα το τελευταίο διάστημα μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα από τις διακοπές της και αυτή τη φορά πόσταρε φωτογραφία της με λευκό μπικίνι και… πάθαμε πλάκα!

Δείτε την στα 49 της με λευκό μπικίνι και θα μείνεις και εσύ άφωνος!

 

H Μπέτυ Μαγγίρα «κόβει ανάσες» με την απίθανη σιλουέτα της στα 46 της χρόνια!

Η Μπέτυ Μαγγίρα έχει το κορμί και δεν διστάζει να μας το δείξει ποστάροντας φωτογραφίες της με μπικίνι στο Instagram και χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η Μπέτυ μπορεί να μεγαλώνει όμως έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

Σε παλιότερη συνέντευξή της όταν είχε ερωτηθεί για τα μυστικά ομορφιάς της είχε πει: «Δεν υπάρχουν μυστικά ομορφιάς. Χρειάζεται να τρέφεσαι σωστά, να κοιμάσαι και να περνάς καλά. Η λέξη δίαιτα δεν έχει καμία θέση στη ζωή μου (γέλια). Είμαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων, όταν πραγματικά χρειάζεται. Δεν το θεωρώ ταμπού και γι' αυτό, άλλωστε, είμαι από τις πρώτες που το παραδέχτηκαν. Δεν έχω συγκεκριμένο διαιτολόγιο, προ-σπαθώ να τρώω όλες τις τροφές χωρίς να στερούμαι αλλά και χωρίς υπερβολές.».

Δείτε τις απίθανες αρετουσάριστες φωτογραφίες της Μπέτυς Μαγγίρα από τις βουτιές της και θα εντυπωσιαστείτε!

 

Μετά τη Μαίρη Συνατσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποφάσισε να δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της δείχνοντας πως είναι το σώμα της χωρίς κανένα ίχνος ρετούς.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η όμορφη ηθοποιός έχει αναφερθεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram στο πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι ακριβώς όπως είναι.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το body shaming και τα περιττά κιλά ενώ τώρα καλεί όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τις ατέλειές του σώματός τους υποστηρίζοντας πως είναι cool να είμαστε ο εαυτός μας.

«*Η τέλεια εικόνα ". Η πρόθεσή μου με αυτό το κείμενο είναι να δηλώσω παρούσα στη νέα εποχή (που ελπίζω και εύχομαι να είναι) που θέλει την εξανθρώπιση θα τολμήσω να πω της εικόνας που προβάλλουν τα social. Είναι πολύ cool να είσαι ο εαυτός σου» έγραψε στην ανάρτησή της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της.

 

Το κορμί δροσίζεται στα ελληνικά νησιά και προκαλεί καρδιοπάθειες...

Έχει τέλειες αναλογίες και αφού αναστατώνει τους λουόμενους, αποφάσισε να σκορπίσει εγκεφαλικά και στους διαδικτυακούς της φίλους με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Έχει κορμί θανατηφόρο και με τις σέξι πόζες της προκάλεσε αναστάτωση στους followers της στο Instagram!

O λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία όπως έχει αποκαλύψει για τη σιλουέτα της: «Προσπαθώ να κάνω βάρη και yoga μέσα στην εβδομάδα. Προσέχω τι τρώω, χωρίς να στερούμαι, τρώω δηλαδή τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες. Θα φάω και το γλυκό μου αλλά δεν θα το φάω όλο, θα φάω το μισό»!

Πάρτε υπογλώσσια και απλά θαυμάστε την!

 

Σπάνια η Δήμητρα Παπαδήμα κάνει αναρτήσεις στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όμως αυτή τη φορά μας εξέπληξε και μάλιστα πολύ ευχάριστα.

Στα 56 της χρόνια η κούκλα ηθοποιός διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα και εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει ακόμη και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της.

Αυτό το διάστημα η Δήμητρα Παπαδήμα απολαμβάνει τις διακοπές της και η ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι και με θέα τη θάλασσα είναι ένα θαύμα!

Ανήκει στην κατηγορία των πιο γοητευτικών γυναικών της Ελληνικής showbiz ενώ έχει δηλώσει πως στη σχέση με την κόρη της είναι ιδιαίτερα αυστηρή μαμά.

«Ακολουθώ την κόρη μου σε ό,τι κάνει και την παρακολουθώ σαν να έχω ένα γιγάντιο μάτι… Είμαι αυστηρή με την κόρη μου, όταν τρώει άτσαλα, όταν καμπουριάζει και όταν γυρνάει ξημερώματα στο σπίτι», έχει δηλώσει.

Δες τη φωτογραφία από την παραλία στη gallery και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

 

Κορίτσια τέρμα τα ρετούς και τα φίλτρα… αγαπήστε τον εαυτό σας και δείτε το απίθανο βίντεο που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα η οποία φορά ολόσωμο μαγιό!

Η Δανάη Μπάρκα είναι ακομπλεξάριστη και το αποδεικνύει περίτρανα!

Η Δανάη Μπάρκα που σύντομα θα αναλάβει τα ηνία εκπομπής στο Mega, αφού πόσταρε βίντεο και μας έδειξε πώς είναι πραγματικά το σώμα της, έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα σε όλες τις διαδικτυακές της φίλες:

«Πηγαίνοντας για βουτιά ήθελα να σας πω τα εξής:

-να αγαπάτε το σώμα σας

-να φοράτε ο,τι μα ο,τι γουστάρετε

-να μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα

-η ομορφιά βρίσκεται μέσα μας

-στο σώμα σας κρύβεται η ψυχή σας,

φροντίστε την και απομακρύνεται τοξικούς ανθρώπους

-δεν υπάρχει «τελειότητα» για να χαρακτηρίζουμε κάτι «ατελές»

-χαμογελάστε.αγαπήστε.ονειρευτειτε.

-διανύουμε μια δύσκολη κι επικίνδυνη περίοδο στον πλανήτη μας. Μην ασχολείστε με μικρότητες και μην αφήνετε άλλους να σας χαλάνε το κέφι.

Δεν τα λέω σαν ειδική,τα λέω σαν παθούσα❤️

Η εμπειρία είναι η καλύτερη γνώση-γι αυτό αγαπήστε και απολαύστε την ζωή. Δεν ξέρουμε πότε θα πεθάνουμε,δεν ξέρουμε πως θα πεθάνουμε..ξέρουμε όμως ότι μέχρι να πεθάνουμε οφείλουμε να ζούμε. Ζήστε και μην μένετε σε ανούσια πράγματα.

Αλλού βρίσκεται η ουσία.

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια μου 😍💕🌞»!

Εμείς απλά τη λατρέψαμε ακόμα περισσότερο, εσείς;

Δείτε την!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου